Länk kopierad!

Visningar

mån 1 jun 17:00 - 17:30
Boka för visning

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 550 000 SEK / som utgångspris
Adress
Nymilsgatan 21, Flatås, VÄSTRA FRÖLUNDA
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
76.5 kvm
Avgift
3 995 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

BÄSTA LÄGET med vidsträckt utsikt åt två håll. Trevlig planlösning och härlig stor balkong. Lugnt och omtyckt område, nära mataffär, skolor samt cykelavstånd in till centrum. Lägenheten är perfekt belägen med kommunikationer alldeles nära som tar dig till Högsbo och magiska Änggårdsbergen på 4 min och vidare till Linnéplatsen på bara 9 minuter. Från bostaden har ni även närhet till såväl Ruddalens mysiga naturstigar och idrottsanläggning som Frölunda Torg, Göteborgs bästa köpcentrum med ca 200 butiker samt 25 restauranger och fikamöjligheter. Cykelavstånd till havet med båtliv och flera härliga badplatser. Sandstrand och barnvänligt på Askimsbadet med sin fina pir, Hovåsbadet och härliga klippor och en mindre strand på Marholmen.

Beskrivning

Välkommen till en fin lägenhet som har en trivsam planlösning.
I hallen har ni plats för förvaring i tre garderober. Vitmålade väggar/läcker fondvägg i grå nyans och mörkt klinkergolv.

Till höger i hallen finner ni sovrum 1. Detta rum passar perfekt till barnrum eller kontor och har utsikt mot entrésidan av huset. Målade väggar och parkettgolv.

Till vänster i hallen finns badrummet. Vitmålade/kaklade väggar och klinkergolv. Utrustningen består av toalett, handfat med kommod, spegelskåp med belysning och badkar. Här finns ett överfönster som ger ljus från tvättstugans fönster.

Innanför badrummet är tvättstugan. Här finns en tvättmaskin och hyllor till förvaring samt ett fönster som ger ett trevligt ljusinsläpp.

Vardagsrummet är ett ljust och rymligt rum. Här har säljaren tagit bort dörren mellan kök och vardagsrum (men är sparade) vilket ger en känsla av öppen planlösning. Vardagsrummet har fönster mot balkongen. Här finns det plats för både soffgrupp och matsalsgrupp om så önskas. Vitmålade väggar och parkettgolv.

Köket når ni från vardagsrummet och från hallen. Det är fräscht renoverat och inbjudande med sin stilfulla standard och praktiska utformning. Köksluckorna går fräscht i vitt och arbetsytorna i trä. Utrustningen består av: Kyl/frys, diskmaskin, glaskeramikhäll med en läcker fläkt, ugn samt inbyggd mikro.

Matplatsen som är belägen vid fönsterna med sin insynsskyddade utsikt mot grönskan tillför en harmonisk miljö där ni kan tillbringa många fina middagar tillsammans. Härifrån når ni den trevliga balkongen som har ett bra insynsskyddat läge i mitten av huset. En mysig plats att spendera tiden, ifrån tidig vår till långt in på hösten och med en härlig grönskande utsikt över område.

Från vardagsrummet når ni sovrum 2. Det här det största sovrummet och gott om plats för större säng och även en kontorshörna om ni önska det. Här finns tre garderober till förvaring och även detta rummet har fönster mot entrésidan av huset.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Stadgar RB BRF Flatås _Årsredovisning_2019.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Göteborg kommun, Skattesats 32.85%.

Storlek

Boarea 76.5 kvm.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

35

Våning / hiss

Våning 2 av 3.
Hiss finns ej.

Föreningen

Föreningens namn: Riksbyggens Brf Flatås 1
Organisationsnummer: 757201-7551
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 35
Antal lägenheter: 651
Antal lokaler: 1

Adresserna är Svängrumsgatan 2-52, Distansgatan 45-67, Sjömilsgatan 1-25 och 2-30 samt Nymilsgatan 1-29.

Parkering: Separat kö till p-plats.

TV och bredband: Bredband (100/100mbps) ingår i månadsavgiften (Bredband 2).
Kabel-Tv via Comhem där basutbud av kanaler ingår.

Gemensamma utrymmen: 1 förråd/lägenhet ingår i avgiften, gym 50:- /mån och bastu finns på innergården, barnvagnsrum finns vid varje uppgång, gästlägenhet finns att hyra, festlokal, tvättstuga, vävstuga, odlingslotter och återvinningsplatser.

Föreningens renoveringar

Se föreningens Årsredovisning.
1999-2004: Renovering av badrum
2003-2004: Renovering av trapphus, montering av säkerhetsdörrar till samtliga lägenheter.
2005-2006: Nybyggnad av carportar och garage, samt renovering av befintliga garage.
2007-2008: Fällning av c:a 150 träd som delvis ersatts med andra, beskärningar av d:o
2008: Ut- och invändig renovering av 4 st tvättstugor och fristående lokaler.
2008: Målningsbättringar i samtliga trapphus.
2009: Nybyggnad av 13 par markbehållare för biologiskt och restavfall.
2009-2010: Ombyggnad av varmvattensystem inklusive nya radiatorer i badrum,grovkök, kök och trapphus samt byta och injustering av samtliga termostatventiler.
2010-2011: Stamledningsrenoveringar avlopp.
2011: Byte av samtliga takfläktar samt injustering av ventilation.
2011-2012: Justering och tätning av fönster i lägenheter.
2013-2014 byttes stamventiler till värme och man åtgärdade alla entréer på Distansgatan. Under samma period utfördes betongrenovering av loftgångar och nya räcken monterades. I ett antal fastigheter genomfördes även radonmätning.
2015 genomfördes en besiktning av fasaden och samtliga sovrumsfönster i loftgångslägenheterna byttes ut.
2016 fasadtvätt och åtgärder av tegelfasader
2017 stuprör/hängrännor, takdetaljer, åtgärder fönster, tvättstugeutrustning och belysning.

Utöver detta har under åren 2005-2012 samtliga gårdar och lekplatser rustats upp och tegelfasader renoverats. Tvättstugeutrustning byts ut kontinuerligt, i våra tvättstugor finns totalt 80 st maskiner av olika slag.

Månadsavgift

Avgift: 3 995 SEK / mån
I avgiften ingår värme, vatten, kabel TV, bostadsrätts tillägg hemförsäkring och bredband..

Gårdsplats/innergård

Mysig innergård

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.14829 %
Andel av årsavgiften: 0.14828 %
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Bilplats

216 garageplatser. Till garageplatsen är det separat kö.
383 parkeringsplatser.
58 carportplatser.
Kostnad från 180:- och med separat kö.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy