Detta är en förhandsgranskning av objektet. Informationen kan komma att uppdateras.
Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 195 000 SEK / Utgångspris
Adress
Edsvägen 4, Centrala Huddinge, HUDDINGE
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
61 kvm
Avgift
4 162 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Smakfullt renoverad 2:a med rejäla ytor

Varmt välkommen till denna smakfullt renoverade 2:a om hela 61 kvm belägen alldeles intill Huddinge centrum.
Genomgående luftig känsla med stort vardagsrum som kan inrymma rejält matbord samt soffgrupp, skulle även kunna delas av för att skapa en sovalkov. Vidare finns fullstort kök, helkaklat och stambytt badrum samt hall med goda förvaringsmöjligheter.
Hela bostaden genomsyras av rikliga ljusinsläpp, stilfulla materialval och bra funktion.
Välmående förening som utfört de stora och kostsamma underhållen

Ett rymligt och inflyttningsklart boende som upplevs bäst på plats!

Beskrivning

ENTRÉHALL
Klinker som övergår i stilrent laminatgolv. Plats för avhängning samt två infällda garderober.

KÖK
Samma stilrena laminatgolv som i hallen. Bra funktion med gott om avlastningsytor och skåp. Renoverat 2019 med stilsäkra materialval. Matplats för fyra personer. Vitvarorna består av häll med induktion, inbyggnadsugn, fläkt, integrerad diskmaskin samt kombinerad kyl/frys.

BADRUM
Helkaklat och stambytt badrum med golvvärme. Uppdaterat i år med nytt tvättställ och underskåp samt duschhörna med glasvägg. Vidare finns även wc och vädringsfönster.

SOVRUM
Rymligt sovrum med rikligt ljusinsläpp från fönster som vetter mot baksida. Ingång till egen klädkammare.

VARDAGSRUM
Stort vardagsrum som medför flera möbleringsalternativ för både soffgrupp, matbord eller sovalkov för den som önskar. Generöst ljusinsläpp från stort fönster.

Övrigt

Edsvägen 4 ligger strax öster om Huddinge centrum och järnvägen. Runt omkring är bebyggelsen blandad med villor,radhus och flerbostadshus av olika ålder och karaktär. I närområdet finns även två skolor och natursköna promenadstråk längs med sjön Trehörningen.

Inom promenadavstånd så finner man alltså livsmedelsaffär samt Huddinge centrum där pendeltåg avgår mot såväl Stockholm C (restid 13 minuter) som Södertälje (restid 31 minuter). Här finns även fleratalet bussar som avgår mot såväl Stuvsta, Hagsätra som till Skärholmen och Fruängen.

I Huddinge centrum med sin småstadskaraktär, ges människorna företräde framför bilarna. Arkitekternas förebild har varit gamla stadskärnor, med snirkliga gator och öppna ytor. Här kan du botanisera i mindre specialbutiker såväl som de större klädkedjorna och matbutikerna. Huddinge centrum når du med bil via väg 226 från Stockholm. Pendeltågsstationen ligger i direkt anslutning till centrum.

På Huddinge kommuns hemsida: www.huddinge.se finns mycket trevlig information att tillgå vad gäller skola, natur och diverse utbud. Nedan kommer ett litet urplock från hemsidan:

"I Huddinge finns många spännande utflyktsmål och ett brett utbud av fritidsaktiviteter.

Vill du koppla av, ta dig då ut till den natur som Huddinge erbjuder. Insjön Gömmaren är mycket mysig där man får en Skärgårdskänsla pga klipporna runt omkring men även sandstrand. I Huddinge finns skogar, berg, sjöar och en rofylld tystnad. Vi har hela sju naturreservat i kommunen.

Huddinge erbjuder ett brett utbud av friluftsaktiviteter som klättring, orientering, kanotpaddling, golf, ridning, och vintertid utförsåkning med skidor eller snowboard i Flottsbro. I Kungens kurva finns Heron City- ett hus fullt av upplevelser för både stora och små.

Från Vårby brygga kan du, från maj till september, ta båten ut på Mälaren, till Birka eller Stockholm.

Eller vill du kanske hellre gå på museum? Passa på att besöka Internationella Barnkonstmuseet i Vårby Gård, det enda i sitt slag."

Dokument (pdf)

Planritningar Energideklaration.pdf Årsredovisning 2018.pdf Stadgar 2011.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Huddinge kommun, Skattesats 32.2%.

Storlek

Boarea 61 kvm. Areauppgifter avser den totala ytan.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

409

Våning / hiss

Våning 3 av 3.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1953

Föreningen

Föreningens namn: HSB Brf Edet
Organisationsnummer: 769618-2232
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 409
Antal lägenheter: 113
Antal lokaler: 5

Föreningen består av 4 st byggnader uppförda i 3 våningsplan.

TV

Comhem

Internet

Comhem eller Bredbandsbolaget.

Månadsavgift

Avgift: 4 162 SEK / mån
I månadsavgiften ingår värme, vatten och grundutbud för kabel-tv.

Driftskostnad

425 SEK varav:
Elektricitet: 425 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.95832 %
Pantsättningsavgift: 473 SEK
Överlåtelseavgift: 1183 SEK
Betalas av: Köpare

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy