Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Augustbergsgatan 12 b, Tannefors, Linköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
56 kvm
Avgift
2 119 SEK / mån
Rum
2 rum

Hörnläge med uteplats i sydväst

Mycket bra planerad tvåa i den välskötta och populära bostadsrättsföreningen Kalkonen i lugna och mysiga Tannefors. Hörnlägenhet som präglas av ljusa och fina kulörer och disponerar en boyta om 56 kvm samt tillgång till en uteplats i sydväst. En kort promenad bort hittar du Stångån och vackra promenadstråk.
Välkommen på visning!

Beskrivning

Välkommen till denna pärla som är belägen i trivsamma Tannefors. Här erbjuds en ljus och smart planerad hörnlägenhet vars stilrena design gör att lägenheten sticker ut från mängden.

Lägenheten består av en praktisk och trevlig hall, ett stilrent och modernt kök, sovrum, badrum samt ett rymligt och lättmöblerat vardagsrum med fint ljusinsläpp.
Vardagsrummet erbjuder härliga umgängesytor och har plats för soffa och matgrupp.
Köket är inrett med ljusa köksluckor, kakel ovanför arbetsbänk, fläkt, spishäll, ugn, mikro, diskmaskin samt delad kyl och frys. Här finns också yta för matbord samt utgång till härlig uteplats som är belägen i sydväst.
Sovrummet är ljust och mysigt med platsbyggda garderober och har plats för dubbelsäng. Badrum med våtrumstapet, våtrumsmatta, vädringsfönster, badkar, spegelskåp, förvaringsskåp samt wc.

Att ha möjlighet att ta en nypa frisk luft direkt från lägenheten är något som uppskattas av många och här erbjuds en uteplats i två plan. Uteplatsen har lättmöblerade ytor och sol från lunch fram till kvällen.
Låt livet ta plats och njut av härliga grillkvällar med vänner och familj på denna trivsamma uteplats som angränsar till föreningens gemensamma trädgård.

Genomgående ljust målade väggar, parkett samt laminatgolv pryder golven.
I källarplan finns ett rymligt förråd som tillhör lägenheten, cykelrum samt tvättstuga.

Bra likvid förening med låga månadsavgifter.

I hjärtat av Tannefors bor du naturnära, attraktivt och lugnt med närhet till bland annat trevliga promenadstråk och bra kommunikationer. Stångån ligger ett stenkast från lägenheten, Centrum en promenad bort och Tågstationen ligger en bit bort från bostaden. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt!

Välkommen hem!

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Kalkonen 7 och 10 Stadgar.pdf BRF Kalkonen 7 och 10 Årsredovisning 2018 BRF Kalkonen 7 och 10 i Linköping energideklaration.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Linköping kommun, Skattesats 32%.

Storlek

Boarea 56 kvm.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

2-1002

Våning / hiss

Våning 1 av 2.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1937-1938
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 2-glas

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Kalkonen 7 och 10 i Linköping
Organisationsnummer: 769628-2214
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 2-1002
Antal lägenheter: 15
Antal lokaler: 2

Brf Kalkonen 7 och 10 i Linköping har adress på Augustbergsgatan 10 och 12 A och B. I föreningen finns 15 lägenheter, varav 2 st är hyresrätter som föreningen kommer sälja när hyresgästerna flyttar.

Föreningens ekonomi

Föreningen har inga planerade avgiftshöjningar, 2017-08-02.

Föreningens renoveringar

Föreningen planerar för nya tvättmaskiner.

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: E
Energiförbrukning: 106 kWh/kvm och år

TV

Tv via Com Hem, basutbud ingår i månadsavgiften.

Internet

Via Com Hem, ingår inte i månadsavgiften.

Månadsavgift

Avgift: 2 119 SEK / mån

Driftskostnad

546 SEK varav:
Försäkring: 124 SEK
Elektricitet: 422 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 6.08628 %
Pantsättningsavgift: 473 SEK
Överlåtelseavgift: 1183 SEK
Betalas av: Säljare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

Rätt till att nyttja uteplats, marken ägs av föreningen.

Bilplats

Parkeringsplats finns i föreningen för 150 kr/mån (utan el) och för 250 kr/mån (med el).

Övriga utrymmen

Till varje lägenhet hör ett förråd.

Gemensamma utrymmen:
I föreningen finns gemensam tvättstuga, cykelförråd och bastu.
Förvaringshus för cyklar finns också på föreningens innergård samt sopsorteringsrum.
De boende kan även utnyttja den gemensamma trädgården.

Bilplats

Parkering finns att hyra i föreningen samt parkering mot avgift längs gatorna i området.

Närområde

Kommunikation: Kollektivtrafik finns i området.
Närservice: Närservice finns i området.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy