Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Ängsbacken 5, Björknäs, Nacka
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
70 kvm
Avgift
5 250 SEK / mån
Rum
3 rum

Modern och välplanerad 3:a nära kommunikationer och service

Välkommen en trappa ner, till Björknäs och denna moderna 3:a från 2018. Lägenheten byggdes av föreningen och det har bara bott en familj i den sedan färdigställandet. Här har man varit generös med materialvalen. Hallen har både klinkergolv och golvvärme. I det helkaklade badrummet finns både tvättmaskin, torktumlare och golvvärme. Badrummet är sobert inrett och ger en lyxig känsla.
Båda sovrummen har plats för dubbelsäng och gott om förvaring med garderobsväggar. Ogenerat läge och extra isolerade fönster mot Värmdövägen. Lägenheten har genomgående vitmålade väggar och parkettgolv i ek (exklusive hallen).
Vardagsrummet och köket har öppen planlösning vilket bjuder in till stora sociala sammankomster. Marbodalköket har gott om arbetsyta och är fullutrustad med både diskmaskin och kyl/frys, samtliga vitvaror är från Siemens.

Tack vare att man går ner en trappa till lägenheten så bor man här med ett mycket privat läge. Inga grannar under eller på sidan om lägenheten. Mycket mysigt med grönskan precis utanför fönstret.

Här bor man i en välfungerande förening med faciliteter såsom gym, bastu och övernattningslägenhet. Gårdarna är barnvänliga med både förskola och lekplats. Det är både enkelt och billigt att få en p-plats eller garageplats och har man inte bil tar man bara bussen som finns på två minuters promenad. Föreningen har två förskolor som hyresgäster och föreningsekonomin är mycket stabil.

Björknäs har ett mysigt litet centrum som erbjuder ett bredd utbud av den dagliga servicen såsom mataffär, restauranger och bageri. På två minuters promenad når man Centralkonditoriet eller Jetz burger.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy