Länk kopierad!

Visningar

sön 16 aug 14:45 - 15:30
Öppen visning - välkommen!
tis 18 aug 18:00 - 18:30
Öppen visning - välkommen!

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 795 000 SEK / utgångspris
Adress
Dalkarlsvägen 33B, Djurö By, Djurhamn
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
61.8 kvm
Avgift
4 237 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Centralt med naturen inpå knuten

På Dalkarlsvägen 33B finns denna fina 2:a om 62 kvm. Ljust och lättmöblerat vardagsrum med fint ljusinsläpp från rejält fönsterparti, tre sovutrymmen samt rymligt kök med matplats. Utanför ytterdörren finns en även en altan. Lummigt och barnvänligt område med planteringar, buskar och lekplats. Cykelavstånd till trevliga badplatser. Nära bussar, ICA-butik, vårdcentral och skola.

Beskrivning

Lägenheten disponeras enligt följande:

- Välkomnande hall med plats för förvaring och avhängning av ytterkläder.

- Snyggt och funktionellt kök med bra arbets- och förvaringsmöjligheter för dig som gillar matlagning. Den maskinella utrustningen består av kyl, frys, spis, fläkt och diskmaskin. Matplats för 6-8 personer vid fönstret. Köket är renoverat 2018.

- Rymligt vardagsrum med fint ljusinsläpp och utsikt mot grönskan. Plats för större soffa, soffbord och tv-möbel.

- Lägenheten är ursprungligen en 2:a, men här har ytan utnyttjats maximalt och lägenheten har byggts om till en "mini-4:a" med ytterligare två sovutrymmen. För den som så önskar går det lätt att återskapa den ursprungliga planlösningen.

- Helkaklat badrum i vitt med badkar, handfat med kommod och wc. Fint ljusinsläpp genom ett mindre fönster.

Övrigt

OM OMRÅDET
Djurö är centralt beläget i Stockholms skärgård med närhet till de stora öarna Sandhamn, Möja och Runmarö.
Björkås centrum (även kallat Djurö centrum) ligger mycket centralt på ön och ligger på några minuters promenad från fastigheten. Här erbjuds det mesta inom kommersiell service: Skola (åk f-9), sporthall, bibliotek, konditori, en livsmedelsbutik (ICA) samt Restaurang Björkås. I närheten finns även Djurönäset som erbjuder konferens, hotell och spa. Under sommaren finns även "Vita grindarna" där bad och bangolf erbjuds i tillägg till att restaurangverksamhet drivs. Nyaste tillskottet av restauranger är "Motorverkstan", belägen mellan centrum och Djuröbron. I centrum finns dessutom vårdcentral, blomsterhandel, hund- och kattaffär. För den händige finns Vindö Bygg inom ett par kilometers avstånd.

KOMMUNIKATIONER
Kommunalt åker man lättast till Djurö med SL-buss. Från huset är det endast fem minuters gångväg till närmaste busshållplats. Nummer 433 och 434 går hit. Med bil är restiden ca 40 minuter till Slussen.

Dokument (pdf)

Planritningar Energideklaration.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Värmdö kommun, Skattesats 31.51%.

Storlek

Boarea 61.8 kvm.

Rum

2 rum, varav 1-3 sovrum.

Lägenhetsnummer

G40

Våning / hiss

Våning 1 av 1.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1985
Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Värmepump

Föreningen

Föreningens namn: Brf Dalkarlsgärdet
Organisationsnummer: 716419-2630
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: G40
Antal lägenheter: 26
Antal lokaler: 1

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: D
Energideklarationsdatum: 2020-03-27
Energiprestanda primärenergital: 108 kWh/kvm och år

TV

Tv genom bredbandet. Ingår i månadsavgiften (Telia).

Internet

Bredband via fiberkabel. Ingår i månadsavgiften (Telia).

Månadsavgift

Avgift: 4 237 SEK / mån

Driftskostnad

700 SEK varav:
Försäkring: 200 SEK
Elektricitet: 500 SEK

Uppgifterna är individuella och kan variera över tid och ägande.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.6111 %
Överlåtelseavgift: 1110 SEK
Betalas av: Köpare

Uteplats

Altan/balkong med plats för flera och utsikt över grönskan.

Bilplats

Carportplats ingår i månadsavgiften. Här finns även ett tillhörande kallförråd. Gästplatser finns i området.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy