Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 575 000 SEK / accepterat pris/bud
Adress
Bangårdsgatan 3A, Centrala Norrtälje, NORRTÄLJE
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
80 kvm
Avgift
3 571 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Möjlighet till snabbt tillträde!
En attraktiv och ljus lägenhet med utmärkt läge i centrala Norrtälje finns nu till salu. Den har låg månadsavgift, där även fiber, tv och värme ingår, och med direkt närhet till stadskärnan, där många butiker, härliga fik och restauranger finns. Perfekt läge helt enkelt!
Huset har hiss och lägenheten ligger på plan 2 och möjlighet till garageplats i huset finns.
Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, rymlig balkong i söder och bra storlek på sovrummen. Lägenheten har genomgående ekparkett på golvet och ljusa väggar, bra ljusinsläpp och takhöjd på 2.6 m vilket även ger lägenheten rymd. I det fräscha helkaklade duschrummet, med klinkergolv och golvvärme, finns tvättmaskin och torktumlare samt bra arbetsbänk. Det är bra med garderober och även ett förråd/klädkammare finns i lägenheten. I huset finns även cykelförråd.
Du promenerar enkelt till det nya hamnområdet, vår vackra miljö runt Norrtäljeån och till den trevliga Societetsparken där aktiviteter av många olika slag äger rum.
Närhet till allt, såsom kommunikationer, butiker, vårdcentral, dagis, skola mm, har du härifrån Bangårdsgatan. Från lägenheten har du bra vy upp mot villakvarteren och åt andra hållet från balkongen ser du kyrkan.
Norrtälje är hjärtat av Roslagen, här finner du en idyllisk stadskärna och möjlighet att enkelt ta sig ut till en fantastisk skärgård. Flera bolag erbjuder båtturer som avgår sommartid från hamnen.
Norrtälje ligger bara en timme bort från Stockholm city och det är nära till både Uppsala och Arlanda.

Beskrivning

Välkommen in i en rymlig hall med bra avhängningsplats. På golvet ligger granitfärgat klinkers och väggarna är vitmålade.
Takhöjden är genomgående 2.60 m vilket ger lägenheten rymd och på golvet ligger ekparkett i sovrum, vardagsrum sovrum och inre hall.
Vidare in, nås öppen planlösning med vardagsrum och kök. Väggarna är vitmålade och gott om ljusflöde genom stora fönster.
Kök med vit skåpsinredning och svart bänkskiva med vitt kakel ovanför. Här finns kyl/frys, diskmaskin, induktionshäll med fläkt ovanför och inbyggnadsugn samt inbyggd mikro. En del av arbetsbänken delas av mot vardagsrummet och matbord ryms vid fönstret.
Vardagsrumsdelen är funktionell där en del blir bra för soffa och tvmöbel och en del perfekt för bokhyllor och läshörna.
Det större sovrummet har vitmålade väggar och utgång till rymlig balkong i söderläge. Här ryms dubbelsäng och säljaren har idag gjort en bra förvaringsplats bakom draperi.
Det andra sovrummet har även det fönster åt söder och har en hel garderobsvägg.
Helkaklat modernt duschrum med grå klinker, golvvärme såklart, och vitt kakel på väggarna. Duschhörna bakom glasvägg, handdukstork, handfatskommod i vitt med spegelskåp ovanför och WC. Här finns även tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk och praktisk skåpförvaring ovanför.
Förråd finns i lägenheten och nås i från hallen.

Dokument (pdf)

Planritningar Årsredov_brf_utsikten_i_norrtälje_180101-181231.pdf Stadgar.pdf Info från föreningen.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Församlingshemmet 1, Norrtälje kommun, Skattesats 32.05%.

Storlek

Boarea 80 kvm. Enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

232

Våning / hiss

Våning 3 av 4.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2011
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk till- och frånluft

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Utsikten
Organisationsnummer: 769618-6373
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 232
Antal lägenheter: 43
Antal lokaler: 1

Bra förening med god ekonomi

Parkering: 34 garageplatser finns i huset
Dessa hyrs ut till lägenhetsinnehavare i första hand.

Föreningens renoveringar

Ventilationsanläggningen har byggs om och solceller har installerats för bättre värmeåtervinning och lägre driftskostnader.

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: B
Energideklarationsdatum: 2015-05-27
Energiprestanda primärenergital: 59 kWh/kvm och år

TV

Telia Lagom ingår i månadsavgiften

Internet

Bredband 100 MB, ingår i månadsavgiften

Månadsavgift

Avgift: 3 571 SEK / mån
Tillkommer ca 700 kr i månaden för el och vatten som debiteras via föreningen

Driftskostnad

740 SEK varav:
VA: 260 SEK
Elektricitet: 480 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 2.2695 %
Pantsättningsavgift: 473 SEK
Överlåtelseavgift: 1183 SEK
Betalas av: Köpare

Renoveringar

Ventilations- och uppvärmnings systemen har uppgraderats och även solceller installerats.
Se vidare under dokument

Uteplats

Härlig balkong i söder med vy åt gården

Bilplats

Möjlighet att hyra garageplats för 800 kr i månaden

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy