Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 995 000 SEK / utgångspris
Adress
Beckasinvägen 35, Saltängen, Nacka
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
74 kvm
Avgift
4 571 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Hörnlägenhet med öppen planlösning

Välkommen hem till denna mysiga och välplanerade bostad. Här bor du i ett lugnt och populärt område med direkt närhet till natur, vatten och kommunikationer.

Du välkomnas in i en hall med gott om förvaring via klädkammaren samt bra avhängning för jackor och skor. Vardagsrummet och köket ligger i en öppen planlösning vilket ger en social och ljus känsla till detta hem. Vardagsrummet är rymligt och har fönster i två väderstreck. Från vardagsrummet har man utgång till balkongen. Balkongen bjuder in till mysiga stunder i solen. Söderläge.

Det smakfulla köket är från 2018 och ger en modern känsla. Här finns det väldigt gott om förvaring och arbetsytor. Matplatsen är centralt placerad mot vardagsrummet och binder ihop kök och vardagsrum på ett trevligt sätt.

Båda sovrummen är väl tilltagna och erbjuder gott om förvaring. Ingen insyn i något sovrum. Båda sovrummen har gott om plats för dubbelsäng. Badrummet som nås från hallen är helkaklat och stambytt med tvättpelare.

Genomgående vitlaserat plankgolv i furu från 2017 (1-stav plank 14 mm från Berg&Berg). Samtliga ytskick är målade/tapetserade 2017.

I området finner du ICA Maxi, Nacka Forum, samt Ektorp Centrum som har ett brett utbud av mataffärer, butiker, café/restaurang samt träningsmöjligheter på World Class gym. Här bor man även nära det breda utbudet i Sickla.
Bussar till Slussen tar dig till city på 15-20 min.

Beskrivning

HALL - Välkomnande och möblerbar hall. Här erbjuds bra förvaring med den anslutande KLÄDKAMMAREN. Tapetserade väggar och plankgolv i vitlaserat furu. Säkerhetsdörr.

VARDAGSRUM - Vardagsrummet badar i ljus från två väderstreck. Målade väggar i grön/grå nyans och plankgolv i vitlaserat furu . Gott om utrymme för soffa, bokhylla och annan trivselmöblering. Du tar dig ut på balkongen från vardagsrummet. Balkong i söderläge. Vardagsrummet ligger i öppen planlösning mot köket vilket ger en social och ljus känsla till rummet.

KÖK - Modernt kök från 2018 med rejäl arbetsyta och förvaring. Utrustningen består av varmluftsugn, inbyggd mikrovågsugn, induktionsspis, integrerad diskmaskin och fullstor fyl coh frys. Vid matbordet ryms det 6-8 personer men tack vare den öppna planlösningen kan man rymma många gäster efter behov. Från köket har man utsikt mot naturen.

SOVRUM 1- Stort rum med gott om plats för dubbelsäng. Rummet ligger väldigt privat och lugnt. Målade väggar i beige och plankgolv i vitlaserat furu.

SOVRUM 2 - Ett rymligt sovrum utan insyn vänd mot grönska. Här finns det gott om plats för dubbelsäng. Målade väggar i grått och avbrytande fondtapet.

BADRUM - Helkaklat badrum . Utrustningen består av dusch, tvättmaskin, torktumlare, handfat med tillhörande underskåp och wc.

Bostadsfakta

Kommun

Nacka kommun, Skattesats 30.76%.

Storlek

Boarea 74 kvm.

Rum

3 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

41

Våning / hiss

Entréplan
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1952-1953
Byggnadstyp: Flerfamiljshus

Föreningen

Föreningens namn: HSB:s i Nacka Brf Skurusund
Organisationsnummer: 714000-1368
Lägenhetsnummer: 41
Antal lägenheter: 80
Antal lokaler: 4

Föreningen äger och förvaltar kv Sicklaön 242:1 med adress Beckasinvägen 33-39. Föreningen upplåter 80 av 80 lägenheter med bostadsrätt.

Föreningens ekonomi

HSB Stockholm ek förening, 112 84 Stockholm
Tel:08-785 30 00, Fax:08-785 31 62
Ekonomisk plan 1959-10-15.
Föreningen är välskött och har god ekonomi.

Föreningens renoveringar

1995 - Byttes samtliga V/A-stammar i kök och badrum.
2004 - Renoverades fasaden
2005 - Genomfördes en OVK utan anmärkning, (Obligatorisk ventilations kontroll).
2007 - Investerade föreningen i bergvärme
2007 - Renoverades tvättstugan med nya maskiner.
2011 - Stamspolning


* Styrelsen arbetar i samarbete med en konsult med att ta in offerter för byte av fönster.

* Styrelsen arbetar med att ta in offerter för installation av passagesystem/tvättstugebokning.

Energideklaration

Energiförbrukning: 78 kWh/kvm och år

TV

Föreningen har gruppavtal tecknat med ComHem.
Det analoga grundutbud ingår i bostadsrätten. Om ni har en av ComHems godkända digtalmottagare har ni även tillgång till de fria digitala kanalerna.

Internet

Alla lägenheter i föreningen tillgång till 50 mbit/s bredband utan extra kostnad. Detta ingår i månadsavgiften. Vi har alltid 289 kr/mån i rabatt på högre hastighet så exempelvis för 50 kr/månad kan du istället få 100 mbit/s

Månadsavgift

Avgift: 4 571 SEK / mån
inkl värme, vatten, kabel-tv och bredband

Driftskostnad

420 SEK varav:
Försäkring: 250 SEK
Elektricitet: 170 SEK

Driftkostnaderna är baserade på två personer i hushållet och inkluderar hemförsäkring samt hushållsel.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.65158 %
Andel av årsavgiften: 1.65158 %
Pantsättningsavgift: 683 SEK
Överlåtelseavgift: 1593 SEK
Betalas av: Köpare
Reparationsfond: 5 307 SEK

Renoveringar

Föreningens renovering:

1995 - Byttes samtliga V/A-stammar i kök och badrum.
2004 - Renoverades fasaden
2005 - Genomfördes en OVK utan anmärkning, (Obligatorisk ventilations kontroll).
2007 - Investerade föreningen i bergvärme
2007 - Renoverades tvättstugan med nya maskiner.
2011 - Stamspolning
2017 - Stamspolning
2019 - Fönsterbyte
2019 - Stamspolning

Uteplats

Balkong, läge söder.
En härlig balkong vänd mot natur och grönska. Här njuter man av solen mellan ca 9.00 - 15.00

Bilplats

Parkering är tillåten och gratis på Beckasinvägen. Observera dock städdag och gällande lokala trafikföreskrifter.

I övrigt finns totalt 15 st. parkeringsplatser med eluttag/stolpe för föreningens medlemmar att hyra.

En parkeringsplats kostar förnärvarande (2017-07-01) 250kr./mån. inkl. el.

Kontakta HSB-servicecenter för information om ev. lediga platser eller kötid.

Övrigt

Saltängen ligger precis mellan Saltsjö-Duvnäs, Skurusundet/Skuruparken och Ektorp. Här har man närhet till kommunikationer, affärer och grönområden. Området är känd för sitt lugn, det vackra skogspromenaderna i närheten och småbåtshamnen som ligger runt hörnet.

I närliggande Ektorps centrum finns ett bra utbud av butiker, restauranger och kaféer som ligger på några minuters gångavstånd från bostaden. Här hittar du populära caféet Gateau och intill centrumet ligger Ektorp Sushi. Ektorp centrum är ett framtidsområde där kommunen planerar att expandera och skapa ett attraktivt torg och mötesplats. Nära tillhands ligger också Nacka Forum med stort shoppingutbud, flera mataffärer och övrig service.

Det är bra kommunikationer med flertalet busslinjer vid Ektorps centrum samt motorvägsbussarna som ligger nära tillhands. Med buss tar det ca 15-20 minuter in till Slussen. Gångavstånd även till Saltsjöbanan (Saltsjö Duvnäs station).

Inom bekvämt gångavstånd ligger Nyckelviken och Skuruparken.
Natursköna Långsjöns naturreservat med omtyckt badsjö ligger ca 15 minuters promenad från lägenheten. Här kan man bada, promenera i naturen, njuta av båtlivet och koppla av.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy