Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Lignagatan 5, Södermalm / Högalid / Hornstull, Stockholm
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
63 kvm
Avgift
2 783 SEK / mån
Rum
3 rum

Fantastisk 2,5:a i fint skick - perfekt för paret eller den lilla barnfamiljen

Varmt välkommen till denna ljusa och optimalt planerade lägenhet med fönster i väster och öster. Skicket är utmärkt och det är bara att flytta in. Lägenheten har ett nyrenoverat badrum i bästa klass. Köket är både vackert och funktionellt med bevarade originalskåp och matplats för gott och väl sex personer. Den mysiga, inglasade balkongen bjuder på en trevlig utsikt och eftermiddags-/kvällssol.

Lägenheten har ett utmärkt läge mot föreningens gröna gård och mot det lilla torget i hörnet Hornsgatan/Lignagatan. Absolut ingen störande insyn utan tvärtom ett trevligt läge och runt hörnet ser du Tantolunden från balkongen.

Planlösningen är ombyggd från sitt ursprung och här har man verkligen tänkt till! Av en stor 2:a har det blivit en perfekt lägenhet för paret eller den lilla barnfamiljen med två jättebra sovrum, kök med rejäl matplats, fint vardagsrum och gott om förvaring. Drakenbergsparken och förskolor finns inom ett par minuters promenad. Dessutom all tänkbar service vid Hornstull med galleria, gym, populära kvarterskrogar och mataffärer. Bussar och tunnelbana tar dig enkelt till övriga Söder och Stockholm.

Föreningen bildades 2009 och är välskött samt har stora dolda tillgångar med 19 hyresrätter (varav 3 st nu återlämnats till föreningen och kommer ombildas till bostadsrätter under 2020) och kommersiella lokaler. Stammarna är nyligen relinade och sedan ombildningen har mycket underhåll och utveckling av byggnaderna genomförts; fasader, trapphus/källare, hiss, tvättstuga och miljöstuga är upprustade. Fiber för internet har installerats. Dessutom har energioptimerade fönsterglas installerats som behåller värme inne och buller ute. Modernt och bekvämt.

Anmäl dig gärna till vår förhandsvisning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy