Länk kopierad!
Bilder
Budgivning pågår
Aktuellt bud: 2 320 000 SEK
Se budhistorik

Visningar

mån 13 apr 13:30 - 14:00
Välkomna på måndagsvisning!

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 195 000 SEK / Utgångspris
Adress
Östersundsgatan 7, Vån 15, Vällingby Parkstad / Råcksta, Vällingby
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
64 kvm
Avgift
3 237 SEK / mån
Rum
2 rum

Högst upp i huset med egen bastu, påkostade materialval och oslagbar utsikt över Västerort!

Välkomna upp med hissen till våning 15 för att uppleva denna toppvåning, husets i särklass bästa tvåa som uppfyller alla krav! Nu finns tillfälle att vakna upp varje morgon med en oslagbar utsikt över Västerort, drömmen kan nu gå i uppfyllelse. Detta hem sätter verkligen en guldkant på vardagen, tänk bara, att efter en lång dag på jobbet få koppla av i er alldeles egna bastu som nås från det moderna badrummet. I Vällingby Parkstad bor ni i en sprudlande och levande stadsdel, ett lugnt område med all service inom gångavstånd. Direkt närhet till tunnelbanans gröna linje som tar 27 min till City.

Bostaden präglas av en härlig och rofylld atmosfär. Optimalt planerad och disponeras på bästa möjliga sätt. Den generösa takhöjden, drygt 2,60 och de stora fönsterpartierna ger ett fint ljus. Ett perfekt hem för singeln eller paret med högt ställda krav. Här möts det bästa av två världar, natur och stadspuls.

När man kommer in välkomnas man av den mysiga hallen med generösa avhängningsytor. Vidare in i bostaden kommer man till vardagsrum och kök som är i en öppen planlösning, detta är den perfekta samlingsplatsen för middagar med familj och vänner samlade. Detta är en plats man vill vara på, där både vardag och fest får plats. Stora fönsterpartier som vetter åt väster, utsikten här är något utöver det vanliga. Här kan solnedgången ses.

Lägenheten är försedd med smakfullt och funktionellt kök med bra förvarings och arbetsytor, här kommer ni som älskar matlagning att trivas. Vidare finner vi ett ovanligt rymligt och helt insynsfritt sovrum med bra förvaringsmöjligheter bakom fem stycken garderober. Golvet pryds av vackert parkettgolv i ek och väggarna är målade i vitt med två stycken fondväggar i trivsamma kulörer som ger bostaden värme.

Kontakta gärna ansvarig mäklare för frågor om bostaden, föreningen, området eller för att boka in visning. BRF Råck16 har god ekonomi, välskött fastighet och stora hyresintäkter. Föreningen hyr ut två lokaler till gymmet Always Fitness och MyWay. På våning 16 finns en gemensam takterass för alla medlemmar, festlokal och bio. På 14 våningar i huset finns tvättstugor och på våning 3 finns en övernattningslägenhet för bokning.

Välkomna till ert nya drömhem på Östersundsgatan 7!

Beskrivning

Mycket fin, ljus och inbjudande hall med bra avhängnings- och förvaringsmöjligheter. Väggarna är målade i vitt och golvet pryds av parkettgolv.

Socialt vardagsrum i en öppen planlösning mot det stilrena köket. Erbjuder gott om plats för större soffgrupp, TV-möbel och matgrupp. Stora fönsterpartier åt väster ger ett generöst ljusinsläpp och lägenheten en extra dimension. Här kan njuta av eftermiddags och kvällssolen eller varför inte se den fantastiska solnedgången.

Kök i en öppen planlösning mot vardagsrummet med matplats för ca 6 personer. Kök från Vedum med vita släta luckor och vitrinskåp med belysning, vitt stänkskydd ovan bänkskåp som sitter i halvstensförband, arbetsbänk i laminat och underlimmad diskbänk i rostfritt utförande. Den maskinella utrustningen består av ugn, induktionshäll, spisfläkt, helintegrerad kyl/frys och diskmaskin. Vitvarorna kommer från Electrolux.

Lugnt placerat och mysigt sovrum med plats för dubbelsäng och sängbord. Garderober bakom släta vita luckor.

Helkaklat badrum med grått klinker på golv och vitt blankt kakel på vägg. Utrustat med WC, tvättställ, spegelskåp med inbyggd belysning och duschhörna. Väl tilltagen bastu i anslutning till badrummet. Som kan för den som föredrar inreddas som walk in closet istället.

Övrigt

Till lägenheten hör ett rymligt förråd i entréplan.

Dokument (pdf)

Planritningar Årsredovisning 2018 Uppdaterade stadgar 2017 Stadgar Energideklaration

Bostadsfakta

Kommun

Stockholm kommun, Skattesats 29.88%.

Storlek

Boarea 64 kvm.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

1507

Våning / hiss

Våning 15 av 16.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 1957/2015
Ventilation: Mekanisk till- och frånluft.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Byggnaden värms upp via fjärrvärme.

Föreningen

Föreningens namn: Brf RÅCK16
Organisationsnummer: 769625-0369
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 1507
Antal lägenheter: 231
Antal lokaler: 3

Brf Råck 16 är en äkta förening som bildades 2014 och som i dagsläget består av totalt 231 lägenheter varav 231 är upplåtna med bostadsrätt samt 3 lokaler. Föreningen godkänner ej juridisk person och delat ägande med 10 % som minsta ägarandel. Den ekonomiska förvaltningen sköts av MBF. Föreningen har tecknat ett gemensamt elavtal för alla medlemmar, debitering sker sedan från föreningen för faktiskt förbrukning.

Hemsida: www.rack16.se

TV och bredband: Till månadsavgiften tillkommer en obligatorisk kostnad på 150 kr/mån för bredband via fiber från Bredband2 (1000/1000) samt Kabel-TV med 22 kanaler som grundutbud.

Gemensamma utrymmen: - Lägenhetsförråd finns på våningsplanen utanför lägenheterna alternativt nere i entréplan
- Sopsug finns i entréplan, där slängs hushållssopor, tidningar och matavfall
- Miljöstation för plast, papp, metall och glas finns vid Jämtlandsgatan
- Postbox finns i entréplan och tidningsfack utanför lägenhetsdörren
- Cykelrum och barnvagnsrum finns i entréplan
- I huset finns även biograf, takterass, gym och festlokal

Månadsavgift

Avgift: 3 237 SEK / mån

Driftskostnad

375 SEK varav:
Försäkring: 125 SEK
VA: 90 SEK
Elektricitet: 160 SEK
Driftkostnaderna är schablonberäknade.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.47818 %

Uteplats

Har balkong

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy