Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Östersundsgatan 7, Vällingby Parkstad / Råcksta, Stockholm
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
64 kvm
Avgift
3 237 SEK / mån
Rum
2 rum

Högst upp i huset med egen bastu, påkostade materialval och oslagbar utsikt över Västerort!

Visning 19/4 kl. 13.00-13.30! Välkomna upp med hissen till våning 15 för att uppleva denna toppvåning, husets i särklass bästa tvåa som uppfyller alla krav. Nu finns tillfälle att vakna upp varje morgon med en oslagbar utsikt över Västerort, drömmen kan nu gå i uppfyllelse. Detta hem sätter verkligen en guldkant på vardagen, tänk bara, att efter en lång dag på jobbet få koppla av i er alldeles egna bastu som nås från det moderna badrummet. I Vällingby Parkstad bor ni i en sprudlande och levande stadsdel, ett lugnt område med all service inom gångavstånd. Direkt närhet till tunnelbanans gröna linje som tar 27 min till City.

Bostaden präglas av en härlig och rofylld atmosfär. Optimalt planerad och disponeras på bästa möjliga sätt. Den generösa takhöjden, drygt 2,60 och de stora fönsterpartierna ger ett fint ljus. Ett perfekt hem för singeln eller paret med högt ställda krav. Här möts det bästa av två världar, natur och stadspuls.

När man kommer in välkomnas man av den mysiga hallen med generösa avhängningsytor. Vidare in i bostaden kommer man till vardagsrum och kök som är i en öppen planlösning, detta är den perfekta samlingsplatsen för middagar med familj och vänner samlade. Detta är en plats man vill vara på, där både vardag och fest får plats. Stora fönsterpartier som vetter åt väster, utsikten här är något utöver det vanliga. Här kan solnedgången ses.

Lägenheten är försedd med smakfullt och funktionellt kök med bra förvarings och arbetsytor, här kommer ni som älskar matlagning att trivas. Vidare finner vi ett ovanligt rymligt och helt insynsfritt sovrum med bra förvaringsmöjligheter bakom fem stycken garderober. Golvet pryds av vackert parkettgolv i ek och väggarna är målade i vitt med två stycken fondväggar i trivsamma kulörer som ger bostaden värme.

Kontakta gärna ansvarig mäklare för frågor om bostaden, föreningen, området eller för att boka in visning. BRF Råck16 har god ekonomi, välskött fastighet och stora hyresintäkter. Föreningen hyr ut två lokaler till gymmet Always Fitness och MyWay. På våning 16 finns en gemensam takterass för alla medlemmar, festlokal och bio. På 14 våningar i huset finns tvättstugor och på våning 3 finns en övernattningslägenhet för bokning.

Välkomna till ert nya drömhem på Östersundsgatan 7!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy