Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 795 000 SEK / /bud
Adress
Ödegårdsgatan 8, Johannelund, Linköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
71 kvm
Avgift
3 237 SEK / mån
Rum
3 rum

Nyrenoverad trea med balkong!

Här kommer du in i en ljus, modern och nyrenoverad lägenhet. Bostaden har tre rum och kök och en boyta om 71 kvadratmeter. Planlösningen i den här lägenheten är optimal.

Väl inne i lägenheten möts vi först av en inbjudande hall, och lite längre in finner vi ett socialt, nyrenoverat och fräscht kök med bra förvaringsmöjligheter, köksö, skåpluckor i grå kulör och öppen planlösning mot vardagsrummet. Vidare har lägenheten två sovrum, en klädkammare och ett rymligt, socialt och stilrent vardagsrum med mycket dagsljus och härliga umgängesytor. De båda sovrummen, som är nyrenoverade och fina, nås via hallen. Från det ena erbjuds utgång till balkong. Badrummet är nyrenoverat och smakfullt och utrustat med toalett, dusch, kommod och handfat.

Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här trean finns en stor och ljus balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från sovrummet och erbjuder sol hela dagen.

HSB Brf Tibasten är en välskött, aktiv och stabil förening med mycket god ekonomi och gedigen erfarenhet inom underhåll och förbättringar som bland annat tillhandahåller tvättstuga, gym, cykelrum, grillplats, en trevlig innergård och hobbyrum.

Här bor du vid ett av Johannelunds bästa lägen, med Johannelund centrum inom gångavstånd. Johannelundsbadet ligger en promenad bort och Linköping city finns en bit bort från bostaden. Här finns allt och lite till för familjen som vill bo på bekvämt avstånd till allt Linköping har att erbjuda. Vi ses på visningen!

Beskrivning

Hall
Den inbjudande hallen har vita väggar och vitlaserad ekparkett.

Kök
Det sociala, nyrenoverade och fräscha köket har vita väggar och vitlaserad ekparkett. Utrustningen består av induktionshäll, kombinerad kyl/frys, diskmaskin, fläkt, mikrovågsugn och ugn. I övrigt erbjuder köket bra förvaringsmöjligheter, köksö, skåpluckor i grå kulör och öppen planlösning mot vardagsrummet.

Vardagsrum
Vardagsrummet är bostadens givna samlingspunkt ? ett rymligt, socialt och stilrent rum med vitlaserad ekparkett och vita väggar. Här erbjuds mycket dagsljus och härliga umgängesytor.

Sovrum
Från hallen når du lägenhetens master bedroom ? ett nyrenoverat och fint rum med vitlaserad ekparkett och vita väggar. Rummet har utgång till balkong.

Sovrum
Ett charmigt och nyrenoverat sovrum med vita väggar och vitlaserad ekparkett.

Badrum
Nyrenoverat och smakfullt badrum från 2020 med nylagt klinkergolv och väggar i vitt kakel. Här finns utrustning i form av toalett, dusch, kommod och handfat.

Balkong
I sovrummet finner du en stor och ljus balkong med sol hela dagen. Här har du fin utsikt mot innergården.

Dokument (pdf)

Planritningar Årsredovisning HSB Brf Tibasten 2019.pdf Stadgar HSB brf Tibasten i Linköping 2019 (2).pdf

Länkar

Prospekt

Bostadsfakta

Kommun

Linköping kommun, Skattesats 32%.

Storlek

Boarea 71 kvm.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

92

Våning / hiss

Våning 2 av 3.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1960
Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Föreningen

Föreningens namn: HSB Brf Tibasten
Organisationsnummer: 722000-1122
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 92
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

Söderleden 1-7 samt Ödegårdsgatan 4-12.
Förening har totalt 5 bostadshus:
Fyravåningshus - 4 st.
Trevåningshus - 1 st.
Föreningen består av tot. 114 lägenheter:

1 rok. (29 - 45 kvm) 15 st
2 rok. (46,5 - 71 kvm) 20 st
3 rok. (67 - 77,5 kvm) 73 st
4 rok. (83,5 kvm) 3 st
5 rok. (107 kvm) 3 st

TV och bredband: HSB Brf Tibasten har tecknat ett nytt gruppanslutningsavtal på bredband och telefoni med Bredbandsbolaget. De nya tjänsterna är bredband 250/100 Mbit/s och telefoni.

Gemensamma utrymmen: Föreningen har två tvättstugor som du hittar på Söderleden 5 och Ödegårdsgatan 10. På Ödegårdsgatan 10 finns även en grovtvättstuga där du kan tvätta filtar och mattor.

Förråd finns till varje lägenhet.

Hobbylokal finns i källaren mellan Ödegårdsgatan 8 och 10 ligger ett hobbyrum där man kan bygga och måla sina saker.

Samlingslokal med bastu ligger i källaren på Ödegårdsgatan 4. I samlingslokalen finns ett pingisbord för den som vill spela pingis.

Föreningens ekonomi

Stabil föreningen med god ekonomi.
Föreningen har beslutat att höja månadsavgiften lite varje år. I januari 2020 höjdes avgiften med 3 % pga kommande fönsterbyte och ventilation. I dagsläget är det inte bestämt när detta ska ske. (2020-01-30).

Föreningens renoveringar

Byte av garageportar.
Ev. fönsterbyte, fasadrenovering och ventilation.

Tvättstugor är nyligen renoverade.
El 2001
Stambyte 2001
Nya tak 2008/2009.

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: E
Energideklarationsdatum: 2018-06-26

TV

Grundutbud från ComHem

Internet

ComHem

Månadsavgift

Avgift: 3 237 SEK / mån
I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV och bredband

Driftskostnad

250 SEK varav:
Elektricitet: 250 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.80167 %
Andel av årsavgiften: 0.80167 %
Pantsättningsavgift: 473 SEK
Överlåtelseavgift: 1183 SEK
Betalas av: Köpare

Renoveringar

Helrenoverat 2020
Ombyggt från tvåa till trea

Uteplats

Väl tilltagen balkong i söderläge

Bilplats

Kö till garageplats som kostar mellan 250 och 325 kronor per månad
Kö till parkeringsplats som kostar 250 kronor per månad utan el och 325 kronor per månad med el

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy