Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Ödegårdsgatan 8, Johannelund, Linköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
71 kvm
Avgift
3 237 SEK / mån
Rum
3 rum

Nyrenoverad trea med balkong!

Här kommer du in i en ljus, modern och nyrenoverad lägenhet. Bostaden har tre rum och kök och en boyta om 71 kvadratmeter. Planlösningen i den här lägenheten är optimal.

Väl inne i lägenheten möts vi först av en inbjudande hall, och lite längre in finner vi ett socialt, nyrenoverat och fräscht kök med bra förvaringsmöjligheter, köksö, skåpluckor i grå kulör och öppen planlösning mot vardagsrummet. Vidare har lägenheten två sovrum, en klädkammare och ett rymligt, socialt och stilrent vardagsrum med mycket dagsljus och härliga umgängesytor. De båda sovrummen, som är nyrenoverade och fina, nås via hallen. Från det ena erbjuds utgång till balkong. Badrummet är nyrenoverat och smakfullt och utrustat med toalett, dusch, kommod och handfat.

Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här trean finns en stor och ljus balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från sovrummet och erbjuder sol hela dagen.

HSB Brf Tibasten är en välskött, aktiv och stabil förening med mycket god ekonomi och gedigen erfarenhet inom underhåll och förbättringar som bland annat tillhandahåller tvättstuga, gym, cykelrum, grillplats, en trevlig innergård och hobbyrum.

Här bor du vid ett av Johannelunds bästa lägen, med Johannelund centrum inom gångavstånd. Johannelundsbadet ligger en promenad bort och Linköping city finns en bit bort från bostaden. Här finns allt och lite till för familjen som vill bo på bekvämt avstånd till allt Linköping har att erbjuda. Vi ses på visningen!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy