Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 995 000 SEK / Utgångspris
Adress
Eva Lagerwalls väg 24, Ulleråker, Uppsala
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
60.5 kvm
Avgift
3 588 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Rymlig tvåa i härliga natursköna omgivningar

Välkommen till en mycket trivsam hörnlägenheten i väl avskärmat läge med skog, natur och härliga grönområden omkring. Bostaden om två rum och kök befinner sig på andra våningen och nås enkelt med hiss från markplan. Den smidiga planlösningen inleds med en ljus hall som leder in till ett sovrum med fransk balkong och gott om förvaring, ett helkaklat badrum och ett gediget vardagsrum. Köket och vardagsrummet har en delvis öppen planlösning där matsalen får en naturlig plats i ena ändan av rummet. Lägenheten har genomgående mycket fönster, ett rikligt ljusflöde och med en stor hörnbalkong mot den härliga baksida som vätter mot skog och natur kan det knappast bli bättre.

Bostadsrättsföreningen har mycket god ekonomi och erbjuder de boende både tvättstuga och cykelförråd. På gården finns en lekplats och i skogsdungen finns en mysig grillplats där man kan grilla korv mm. Detta är ett bekvämt boende i en modern fastighet med hiss och endast ca 10 min cykelavstånd till city, goda bussförbindelser och nära påfart till E4:an.

Ulleråker/Ultuna är ett lugnt och gemytligt område lite söder om stadskärnan. Här bor man omgiven av vackra strövområden med stora grönytor bredvid Fyrisåns bästa delar. I närheten finns även Ultuna, BMC, UAS, Glunten, Ångströmslaboratoriet, Friskis & Svettis Ultuna och Rosendal med ICA, pizzeria, sushi mm.

Beskrivning

Hall
Ljus och välkomnande hall med naturlig plats för avhängda ytterkläder precis innanför dörren och plats för garderob rakt fram. Hallen leder vidare till en stor inre hall där man har plats för t ex ett skrivbord eller piano eller annat. Vitmålade väggar, en fondvägg med charmfull tapet och vitt laminatgolv.

Vardagsrum
Gediget och öppet vardagsrum med underbart ljusflöde från flertalet fönster och en stor dubbel glasdörr ut till den härliga hörnbalkongen vilken har gott om plats för möblemang. Vardagsrummet övergår till matsal som i sin tur leder vidare mot köket. Vitmålade väggar och trestavs parkettgolv.

Kök
Luftigt kök med gott om förvaring genom många skåp, skafferi och städskrubb. Vit kökslucka med svart bänkskiva i laminat ovan och en stor diskbänk med dubbel diskho. Ovan arbetsytorna ligger ett vitt kakel och under skåpen finns belysning. Försett med kyl/frys, spis, fläkt och diskmaskin. Vitmålade väggar och trestavs parkettgolv.

Sovrum
Stort sovrum med ett härligt ljusinsläpp från ett dubbelfönster och en tjusig fransk balkong. Här även finns fyra garderober för praktisk förvaring och platsbyggt skrivbord. Vitmålade väggar och vitt laminat på golv.

Badrum
Rymligt helkaklat badrum försett med tvättmaskin och torktumlare, hörndusch med draperi, belyst spegelskåp, handfat och toalett. Kakel i marmormönster med blå en blå rand och blå klinker på golv.

Övrigt

Till bostaden hör ett rymligt förråd på bottenplan i huset där även tvättstugan finns.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Årsredovisning-2018 BRF Energideklaration BRF Stadgar

Länkar

Photo Play Social Video D-Photo Styling

Bostadsfakta

Kommun

Uppsala kommun, Skattesats 33.1%.

Storlek

Boarea 60.5 kvm. Enligt bostadsrättsföreningen..

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

041

Våning / hiss

Våning 2 av 5.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2001
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: Treglasfönster isoler
Ventilation: Mekanisk frånluft

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: HSB Brf 92 Kroneken
Organisationsnummer: 716401-2804
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 041
Antal lägenheter: 48
Antal lokaler: 0

Föreningens fastighet består av 3 bostadshus i 5 våningar.

Parkering: I föreningen finns 27 P-platser med el (300 kr/mån) och 21 platser utan el (200 kr/mån). Därutöver finns det även ett antal gästparkeringsplatser. Separat kösystem tillämpas. I dagsläget är alla platser uthyrda, men ingen kö. (uppgifter kontrollerade med Mediator April-2020).

TV och bredband: Gruppavtal genom Comhem för kabel-tv och bredband.

Gemensamma utrymmen: Cykelförråd och gemensam tvättstugor i hus 20 och 24. Boende i hus 22 har tillgång till båda då de saknar tvättstuga.Tvättstugan är utrustad med två tvättmaskiner, en torktumlare samt ett torkskåp och mangel. I en separat byggnad på gården finns cykelförråd och återvinningsrum.

Föreningens ekonomi

Ingen avgiftshöjning i dagsläget. (kontrollerat april 2020).

Föreningens renoveringar

Föreningen har upprättat en underhållsplan som kontinuerligt uppdateras.
2019: Upprustning av lekplats samt förbättringsåtgärder av gårdens belysning.
2016: I undercentralerna har nya DUCar installerats.
2015: Stamspolning samt målning och större takrenovering av cykelförrådet och soprummet.

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: D
Energiförbrukning: 112 kWh/kvm och år
Energideklarationsdatum: 2019-05-13

TV

Gruppavtal med Comhem för bredband och kabel-tv (grundutbud)

Internet

Gruppavtal med Comhem för bredband och kabel-tv (grundutbud)

Månadsavgift

Avgift: 3 588 SEK / mån
Värme, varm- och kallvatten, kabel-tv (grundutbud) och bredband ingår i avgiften.

Gårdsplats/innergård

På gården finns en lekplats som vi delas med grannföreningen Ekudden, Eva Lagerwalls väg 26 och 28. I skogsdungen finns en mysig grillplats där man kan grilla korv mm. Föreningen har dessutom en liten fotbollsplan som utnyttjas flitigt sommartid.

Driftskostnad

370 SEK varav:
Försäkring: 120 SEK
Elektricitet: 250 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.7501 %
Pantsättningsavgift: 473 SEK
Överlåtelseavgift: 1183 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy