Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Tornslingan 35, 4tr, Trångsund, Trångsund
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
59 kvm
Avgift
3 276 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Stilren och välplanerad 2:a nära centrum

Stilren 2:a på 4 trappor med låg avgift och solig balkong i bästa västläge. Ljust och fint kök, större sovrum samt fin utsikt gör det riktigt trivsamt! Genomgående laminatgolv i mörkare parkettimitation i hela lägenheten gör det enhetligt och snyggt. Stambytt badrum i helkaklat utförande. Tvättstugan finns i samma byggnad och några minuter bort ligger centrum med bra serviceutbud, pendeltåg och kommunikationer. Naturnära område med fina badplatser och strövområden vid Drevviken.

Beskrivning

Hall:
Välkommen in i denna ljusa och fina hall med nymålat vitt på väggarna samt smakfull fondvägg i caffelatte bakom den öppna avhängningsdelen. Gott om plats för jackor och skor. 6 inbyggda garderober ända upp till tak ger god förvaring. Bostaden har genomgående snyggt laminatgolv i mörk parkettimitation.

Kök:
Ljust och fräscht kök med vita luckor och vitt kakel ovan bänk. Spotlights under skåpen ger extra ljus till rummet. Vita väggar.
Utrustningen består av kyl/frys, diskmaskin samt spis/ugn allt från Electrolux. Rostfri fläktkåpa ger en lyxig känsla. Nyslipad och lackad bänkskiva i ek.

Badrum:
Ljust badrum med naturfärgat klinker och kaklade väggar i ljus ton.
Wc, handfat samt överskåp, tvättmaskin (Electrolux -11) och dusch.
Vid önskemål om badkar är det framdraget och klart.

Sovrum:
Rymligt sovrum med fin utsikt över trångsund. Vita väggar.
Här finns bra plats för en större dubbelsäng samt sängbord och eventuella garderober.

Vardagsrum:
Stort och härligt vardagsrum med utgång till balkong med solläge från lunchtid till kväll. Rummet har vita målade väggar och har ljusinsläpp både från balkongsdelen samt från fönster som vetter ut mot populär innergård.

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar 2019-02-07 v2.pdf Energideklaration.pdf Brf Kungen 3 - Årsredovisning 2018.pdf

Länkar

Drönarvy

Bostadsfakta

Kommun

Huddinge kommun, Skattesats 32.8%.

Församling

Trångsund-skogås.

Storlek

Boarea 59 kvm.

Rum

2 rum, varav 0 sovrum.

Lägenhetsnummer

31

Våning / hiss

Våning 4 av 7.
Våningsplan 4 av 7.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 1961
Byggnadstyp: Höghus
Fönster: 2-glasfönster med utvändig aluminiumbåge
Ventilation: Mekanisk till- och frånluft

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Kungen 3
Organisationsnummer: 769623-1187
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 31
Antal lägenheter: 50
Antal lokaler: 2

Huset byggdes 1961.
Brf Kungen 3 bildades 1 februari 2012 med hjälp av ombildningskonsulten.
Föreningen har en egen hemsida www.kungen3.se.

Parkering: Det finns 5 parkeringsplatser i bostadsrättsföreningen. Separat kö. (För närvarande kö) Gratis parkering finns på gatan eller så kan det finnas möjlighet att hyra genom Huge, för mer information se https://portal.huge.se/index.php?page=ledigt_fordon.

TV och bredband: Bredband via fiber finns via ComHem och Bredbandsbolaget.
Basutbudet av digitala TV-kanaler från ComHem ingår i avgiften.

Gemensamma utrymmen: Det finns två fräscha och praktiska tvättstugor. Tvättstugorna nås via hiss till plan SV eller från dörr från utsidan av huset. Tvättstugan bokas via nätet eller i entrén och det brukar vara lätt att få tider.
I huset finns cykelrum som nås från utsidan.
Föreningen har ett nytt gym.

Föreningens ekonomi

Föreningens förvaltare är Valvet (ekonomi och drift).

Inga avgiftshöjningar är planerade för närvarande (2018) för frågor eller annan information vänligen kontakta styrelsen på info@kungen3.se

Föreningens renoveringar

2010 nyrenoverades tvättstugan. Den innehåller numera två separata tvättrum som går att boka via hemsidan.
2012 genomfördes en stamspolning samt besiktning av stammarna.
2014 genomfördes ett stambyte samt badrumsrenovering av hela fastigheten. Avvattningen från taket samt en OVK genomfördes.
2018 byggdes ett gym på källarvåningen.
2018-2019 utfördes fasadrenovering med tilläggsisolering och fönsterbyte

Energideklaration

Status: Utförd
Energiförbrukning: 157 kWh/kvm och år

TV

Basutbudet av digitala TV-kanaler ingår i avgiften från ComHem

Internet

Bredband via fiber finns via ComHem och Bredbandsbolaget.

Månadsavgift

Avgift: 3 276 SEK / mån

Driftskostnad

320 SEK varav:
Försäkring: 120 SEK
Elektricitet: 200 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 2.28972 %
Pantsättningsavgift: 473 SEK
Överlåtelseavgift: 1183 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

Balkong solläge från lunchtid till kväll.

Övrigt

TRÅNGSUND
Trångsund är ett lugnt och trevlig område beläget mellan sjöarna Magelungen och Drevviken. Området är rikt på skog och natur. Här finns många fina badplatser, bra fiske och plogade banor för långfärdsskridskor vintertid.

CENTRUM
I Trångsund centrum finns ett mysigt torg med olika butiker, restauranger, bank, vårdcentral mm. Från centrum går pendeltåg mot Stockholm (19min) samt Västerhaninge/Nynäshamn. Bra bussförbindelser finns till Farsta, Haninge och Huddinge. Med bil tar resan ca 15 min till T-centralen (ej rusningstid). Kort bilavstånd till Farsta Centrum samt Länna affärsområde.

SKOLOR
Det finns gott om förskolor i Trångsund. I Trångsund finns grundskolorna Trångsundsskolan (6-15 år) och Edboskolan (6-15 år) samt gymnasieskolan Östra Gymnasiet som är inriktad på media och IT. Mer information om skolor och förskolor finns på www.huddingekommun.se

FRITID
I Trångsund finns Stortorps Ishall, simhall i Skogås samt flera bra föreningar för hockey, konståkning, innebandy, basket, dans, handboll, badminton och fotboll. Ett stenkast bort från Trångsund finns Ågesta Friluftsområde med skid- och löpspår, ridskola, golfklubb med 27 hål, brukshundsklubb och natursköna strövområden. Även Mossen ligger nära Trångsund med konstgräsplan.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy