Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Jämtlandsgatan 97, Vån 3 (15033), Vällingby Parkstad / Råcksta, Stockholm
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
66 kvm
Avgift
3 493 SEK / mån
Rum
2 rum

Fantastisk 2:a i toppskick med stor balkong i västerläge och noga utvalda materialval!

Unik chans! Välkomna att flytta in i denna fantastiska tvåa (2018) med soldränkt balkong. Ett toppmodernt och nyproducerat boende i Vällingby Parkstads populäraste förening. Belägen med ett magiskt läge, här möts det bästa av två världar, stadspuls och natur i hjärtat av Västerort. Detta är en plats man vill vara på, där både vardag och fest får plats. Direkt närhet till tunnelbanans gröna linje och en stor Hemköp i entréplan. Att leva här kan minst sagt beskrivas som lyxigt och bekymmersfritt. Stor och möblerbar balkong med fritt soligt västerläge, här kan svårslagna solnedgångar ses i mysigt sällskap.

Bostaden präglas av en ljus interiör och härlig atmosfär med underbart fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Optimalt planerad där varje kvadratmeter har ett syfte och disponeras på bästa möjliga sätt. Tack vare den generösa takhöjden om ca 2,5 m och ljuset som flödar in får lägenheten en extra dimension, måste upplevas. Ett perfekt hem för singeln eller paret med högt ställda krav, här möts stil och funktion.

Social och väldisponerad planlösning, ljuset flödar in genom de stora fönsterpartierna som bjuder på utsikt i två väderstreck. När man kommer in välkomnas man av den fina hallen som erbjuder goda avhängningsytor och bra förvaring i garderober. Vidare in i bostaden kommer man till vardagsrum och kök som är i en delvis öppen planlösning, detta är den perfekta samlingsplatsen för storslagna middagar med familj och vänner.

Belägen i attraktiva Vällingby Parkstad med tunnelbanan precis runt hörnet och närhet till Mälarens glittrande vatten. Hemköp finns i föreningens lokal på entréplan, här kan ni ta hissen direkt ner i morgonrock och tofflor för att handla en god och mysig frukost, bekvämt va? När man upplevt bostaden på plats så inser man vilket magiskt läge den har och trivsam utsikt. Missa inte chansen till denna superfina pärla!

Lägenheten är försedd med smakfullt och funktionellt kök med bra förvarings och arbetsytor, här kommer ni som älskar matlagning trivas. Vidare finner vi ett mysigt sovrum med bra förvaringsmöjligheter bakom garderober, modernt och påkostat badrum med bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare samt eldragning för handdukstork. I övrigt mycket goda förvaringsmöjligheter i lägenheten samt via ett förråd. Golvet pryds av vackert parkettgolv i ek och väggarna är målade i vitt. Tillträde flexibelt. Kontakta gärna ansvarig mäklare för frågor om bostaden, föreningen, området eller för att boka in visning.

BRF Råckringen har god ekonomi, välskötta fastigheter och stora hyresintäkter. Garage under husen som enkelt nås med hiss från gården, plats går att få omgående, 770 kr/mån. Hemköp i föreningens lokal på entréplan, kontrakt tecknat på 10 år. Vällingby Parkstad erbjuder ett boende i en ny, dynamisk stadsdel med natur, vatten och tunnelbanan precis runt knuten. Det är även enkelt att ta sig vidare till fler butiker, mataffärer, nöjen och service i både Vällingby C och Bromma Blocks.

Välkomna till ert nya drömhem på Jämtlandsgatan!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy