Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Fidravägen 59, Saltsjöbaden/Fiskarhöjden, Nacka
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
55 kvm
Avgift
2 980 SEK / mån
Rum
2 rum

Gaveltvåa med fritt läge och stor balkong

Välkommen hem till denna välplanerade 2:a belägen på populära Fiskarhöjden, mitt i naturen. Lägenheten har ett av områdets bästa läge, ett ljust gavelläge helt fritt från insyn och milsvid utsikt mot Saltsjö-Boo och Lännerstasundet.

Lägenheten har genomgående smakfull inredning och är lätt att möblera med sin moderna utformning med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. De sociala ytorna är både inbjudande och flexibla. Här finns en naturlig del för matplats och soffgrupp och vill man bjuda in större sällskap kan man enkelt anpassa för det. Köket är smart inrett med maximalt nyttjande av förvaring och arbetsytor. Står man vid arbetsbänken kan man blicka ut genom det charmiga fönstret, även det fritt från insyn. Matplatsen ligger också vid ett trevlig fönster med fri utsikt, vilket är unikt för dessa gavellägen.

Vardagsrummet har utgång till den stora balkongen som fullkomligt badar i sol efter lunch. Här njuter man ordentligt av naturen och utsikten. Då lägenheten ligger i ett skyddat gavelläge blir aldrig insynen störande och man kan faktiskt också nyttja den inbjudande loftgången som en perfekt frukostbalkong.

Sovrummet rymmer en dubbelsäng samt övrig möblering och här finns idag två garderober. Ytterligare förvaring finns i hallen via en garderob och en klädkammare/förråd. Badrummet är minst sagt rymligt och idag finns både dusch och tvättmaskin. Det finns också både plats och förberett för torktumlare och övrig möblering.

I Brf Boklok Lännbohöjden bor du i hus vackert beläget på en skogsbeklädd höjd med direkt närhet till Lännerstasundets badplatser och Fisksätraholme. Allt du behöver dagligen finns i närheten i köpcentrumet Tippen eller Fisksätra C. Busshållplatsen ligger en kort bit bort och därifrån når du Nacka Forum och Sickla Köpkvarter på cirka 10 minuter och vidare in mot Slussen på cirka 20 minuter. Från Fisksätra station kan du även ta Saltsjöbanan mot Slussen åt det ena hållet och Saltsjöbaden åt det andra. Även med bil är det lätt att ta sig in till city.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy