Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Östersundsgatan 7, Vån 15, Vällingby Parkstad / Råcksta, Stockholm
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
38 kvm
Avgift
1 922 SEK / mån
Rum
1 rum

Fantastisk 1:a om 38 kvm högst upp i huset med milsvid utsikt över Stockholm!

Nyproducerad pärla högst upp i huset med milsvid utsikt över Stockholm! Välkomna till husets bästa etta om 38 kvm, ett modernt och fantastiskt boende med låg månadsavgift. Perfekt första boende med direkt närhet till allt, tunnelbanan, matbutik och shopping. Vällingby Parkstad är en ny levande stadsdel som passar er som värdesätter en lyxig och bekväm livsstil. Här möts det bästa av två världar i hjärtat av Västerort!

Bostaden präglas av en ljus interiör och härlig atmosfär med fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier som vetter mot öster. Optimalt planerad där varje kvadratmeter har ett syfte och disponeras på bästa möjliga sätt. Lägenheten är försedd med stilrent och funktionellt kök med bra förvarings och arbetsytor samt full maskinell utrustning. Öppen planlösning mellan kök och sällskapsdel. Erbjuder gott om plats att möblera upp såväl en vardagsrumsdel som en rymlig matplats och sovdel. Från vardagsrumsdelen nås den fransk balkongen med dubbla dörrar, här kan ni njuta av utsikten.

Vidare finner ni ett stort och modernt badrum med allt ni kan önska. Genomgående vackert parkettgolv i ek och målade väggar i en vit kulör. Mycket goda förvaring via en walk in closet, drömmen för alla som älskar kläder och skor. Ord räcker inte för att beskriva känsla, den måste upplevas på plats.

Kontakta gärna ansvarig mäklare för frågor om bostaden, föreningen, området eller för att boka in visning. BRF Råck16 har god ekonomi, välskött fastighet och stora hyresintäkter. Föreningen hyr ut två lokaler till gymmet Always Fitness och MyWay. På våning 16 finns en gemensam takterass för alla medlemmar, festlokal och bio. På 14 våningar i huset finns tvättstugor och på våning 3 finns en övernattningslägenhet för bokning.

Välkomna till ert nya drömhem!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy