Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Törnrosgatan 13, Ekhagen, Jönköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
58 kvm
Avgift
2 910 SEK / mån
Rum
2 rum

Välplanerad tvårummare på populärt område

Välkommen till denna tvåa på lummiga och fridfulla Ekhagen! Den här lägenhetens charm och karaktär märks redan i hallen ? här är det lätt att trivas. Här hittar du en social och ljus lägenhet med ett stambytt badrum, bra planlösning och mycket dagsljus med fönsterstreck i dubbla väderstreck.

Bostaden består av ett socialt och lättmöblerat vardagsrum med utgång till lägenhetens mysiga balkong som vetter mot den mysiga innergården. Därtill finns även ett rymligt sovrum med god plats för en större säng, ett fräscht och funktionellt kök med bra förvaringsmöjligheter och plats för matbord och stolar. I hallen finns även en väldigt rymlig klädkammare som med enklare medel kan göras om till såväl kontor eller en modern walk-in-closet för den som önskar.

Brf Väskan I är en välskött och stabil förening med god ekonomi och en tydlig långsiktig plan för framtida förbättringar.Gemensamt för föreningens medlemmar finns bland annat tvättstuga, cykelförråd och en trevlig innergård med lekplats för barnen.

Detta trevliga, lummiga och fridfulla område på Ekhagen är ett mycket populärt bostadsområde med något för alla som vill bo naturnära och ostört men ändå centralt. Här har du nära till allt vardagen kräver ? livsmedelsbutik, trevliga promenadstråk, fotbollsplan, golfbana och förskola. Vill du åka till Jönköping centralare delar så finns det goda kommunikationer runt knuten.

Varmt välkomna på visning!

Är Ni intresserade av lägenheten vänligen anmäl ert intresse till ansvarig mäklare så att vi kan planera och göra visningsupplevelsen så smidig och trivsam som möjligt för samtliga intresserade. samt för att kunna nyttja tiden på bästa sätt och undvika köbildningar i trapphuset och i lägenheten.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy