Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Kungsgatan 37C, Centralt, Linköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
69.5 kvm
Avgift
3 736 SEK / mån
Rum
2 rum

Ljus hörnlägenhet i populära och trivsamma Linköping

Denna sociala tvårummare bjuder bland annat på fräscha ytskikt, hög materiell standard och sociala ytor. En ljus och stilren bostad i fint skick som passar utmärkt för dig som vill ha nära till allt.

Väl inne i lägenheten möts vi först av en stor och välplanerad hall, och lite längre in finner vi ett stilrent, fräscht och funktionellt kök med bra förvaringsmöjligheter, bänkskiva i sten, släta luckor och generösa arbetsytor. Vidare har lägenheten ett sovrum, en klädkammare och ett rymligt och mysigt vardagsrum med stora fönster och generösa sällskapsytor. Det fina sovrummet nås via hallen och är harmoniskt och stort. Här erbjuds platsbyggda garderober och plats för dubbelsäng. Badrummet är fräscht och påkostat och utrustat med toalett, jacuzzi, dusch, golvvärme, spotlights, tvättmaskin och torktumlare.

Brf Bikupan är en ekonomiskt stabil förening som bildades år 1985 och består idag av totalt 49 st lägenheter. Föreningen tillhandahåller sina medlemmar bl.a. en vacker och lugn innergård som under vår/sommar har en härlig och blommande syrén berså, källarförråd och övernattningslägenhet. I dessa delar av Linköping är det lätt att trivas, och läget på Kungsgatan är perfekt för den som vill bo "mitt i smeten". Stadskärnan med dess rikliga utbud av shopping och aktiviteter når ni med kort promenadavstånd. Resecentrum samt fjärrbussterminalen ligger i närhet till bostaden och har goda pendlingsmöjligheter för den som önskar. I området finner ni även ett antal grönskande parker, Östgötateatern, Konsert & Kongress samt Stångån med dess vackra promenadstråk. Vårdcentral är belägen tvärs över gatan. Goda kommunikationer från bostaden via buss, gång eller cykel till övriga delar av staden.

Tillträde sker enligt överenskommelse. Detta boende måste upplevas på plats. Varmt välkommen på visning!

Genom att nästan helt sluta med pappersprospekt vill SkandiaMäklarna i Linköping minska sin miljö- och klimatpåverkan och ta en tydlig position i framkant inom hållbarhet. Därav delar vi inte längre ut några prospekt på våra visningar. För varje förmedlad affär planterar vi istället ett träd i Afrika i samarbete med Vi-skogen. Ni som ändå vill ha ett pappersprospekt, meddela ansvarig mäklare så ordnar vi naturligtvis ett till Er.

I länken nedan finner Ni det bläddringsbara prospektet.


https://epaper.webtopsolutions.com/epaper.asp?id=653736

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy