Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Råcksta Gårdsväg 28, Vån 4, Vällingby Parkstad / Råcksta, Stockholm
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
54 kvm
Avgift
3 257 SEK / mån
Rum
2 rum

Toppmodern pärla i pulserande Vällingby Parkstad med stor inglasad balkong i soligt västerläge!

Unikt tillfälle att förvärva denna fantastiska och toppmoderna pärla! Detta boende erbjuder bästa läge och ett hem utöver det vanliga. Att leva här kan minst sagt beskrivas som lyxigt och bekymmersfritt. Här finns plats för både vardag och fest, en bostad att trivas i. Stor och möblerbar balkong med soligt västerläge, här kan solnedgången ses sommartid. Balkongen är inglasad vilket gör att den kan disponeras året om. Här möts det bästa av två världar.

Bostaden präglas av en ljus interiör och härlig atmosfär med underbart fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Optimalt planerad där varje kvadratmeter har ett syfte och disponeras på bästa möjliga sätt. Tack vare den generösa takhöjden om ca 2,5 m och ljuset som flödar in får lägenheten en extra dimension, måste upplevas. Ett perfekt hem för singeln eller paret med högt ställda krav, här möts stil och funktion på bästa sätt.

Social och väldisponerad planlösning, ljuset flödar in genom de stora fönsterpartierna som bjuder på utsikt i två väderstreck. När man kommer in välkomnas man av den fina hallen som erbjuder goda avhängningsytor och bra förvaring i garderober. Vidare in i bostaden kommer man till vardagsrum och kök som är i en delvis öppen planlösning, detta är den perfekta samlingsplatsen för storslagna middagar med familj och vänner.

Lägenheten är försedd med smakfullt och funktionellt kök med bra förvarings och arbetsytor, här kommer ni som älskar matlagning trivas. Vidare finner vi ett mysigt sovrum med bra förvaringsmöjligheter bakom garderober, modernt och påkostat badrum med bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare. I övrigt mycket goda förvaringsmöjligheter i lägenheten samt via ett källarförråd. Golvet pryds av vackert parkettgolv i ek och väggarna är målade i en vit kulör. Kontakta gärna ansvarig mäklare för frågor om bostaden, föreningen, området eller för att boka in privatvisning.

I pulserande Vällingby Parkstad bor ni med direkt närhet till tunnelbanan, flertalet gym, caféer och en stor Hemköp. Området är lugnt och barnvänligt, med fina promenadstråk. Här finns det bästa av två världar och allt som behövs för ett lyxig och bekväm vardag. BRF Tännforsen har god ekonomi och en välskött fastighet. Föreningen erbjuder alla medlemmar en avgiftsfri månad i maj detta år. I entréplan finns gymmet Puls och Träning.

Välkomna till ert nya drömhem!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy