Länk kopierad!

Visningar

sön 19 apr 13:00 - 14:00
Anmälan krävs!

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 500 000 SEK / Accepterat pris!
Adress
Bjursätragatan 35, Snösätra, Bandhagen
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
65.5 kvm
Avgift
4 342 SEK / mån
Rum
3 rum

Hörnlägenhet - balkong - 5 min från tunnelbanan

Accepterat pris - Bostaden säljs med accepterat pris som säljaren är villig att sälja för om ingen budgivning uppstår. Med hänsyn till Coronaviruset försöker vi minska smittspridningen genom att endast tillhandahålla privata visningar. Kontakta mäklaren för bokning av visningar.

Välkommen till denna mycket trevliga, ljusa och hörntrea med balkong i fint skick och ljusinsläpp från två väderstreck som ligger belägen på populära Snösätrahöjden!

Lägenheten erbjuder ett snyggt helkaklat badrum med mörkt klinkergolv, vita kaklade väggar och tvättmaskin samt torktumlare. Rymligt vardagsrum med öppen planlösning mot köket. Två bra sovrum med plats för dubbelsäng respektive enkelsäng. Genomgående hög standard med parkettgolv och vita målade väggar. Tvättstuga finns i porten och ett rymligt källarförråd tillhör lägenheten. Hiss finns.

Här bor du i ett naturskönt område med närhet till allt. Vackra strövområden med rikt natur och fågelliv. Närhet till förskolor, parklek, ungsdomslokal och grundskolor.

Matbutik ligger 5 min från lägenheten. Närhet till basket- och fotbollsplan. Det är några minuters promenad till centrum där du finner ett flertal affärer, mataffär, konditori, apotek, vårdcentral och T-bana.

Med buss utanför lägenheten tar du dig till Högdalen C på 5 min där du finner matbutiker, restauranger, diverse klädbutiker, systembolag, apotek mm.
I Hagsätra finns gym, Älvsjöbadet och Hagsätra IP med fotbollsplaner och ishockeyrink.

Sammanfattningsvis bra läge med närhet till grönområden samt bussar utanför till Högdalen - Huddinge samt promenadavstånd till tunnelbana.

Välkommen på visning!

Beskrivning

Hall
Välkomnande hall med säkerhetsdörr. Bra plats för förvaring i form av två garderober och avhängning av kläder.

Badrum
Helkaklat badrum med vitkaklade väggar och grått klinkergolv. Badkar, WC, handfat med kommod, tvättmaskin och torktumlare med överskåp och bra arbetsyta ovanför.

Master Bedrom (Stora Sovrummet)
Plats för dubbelsäng och förvaring samt en stor walk-in-closet med gott om plats för kläder eller liknande.

Vardagsrum
Stort och ljust med plats för soffgrupp och TV samt TV-möbler. Trevligt ljusinsläpp från större fönsterparti.

Kök
Stilrent och modernt kök med vita köksluckor, grå bänkskiva i laminat med vitt kakel ovan, många skåp som bereder bra förvaring samt rejäla arbetsytor och matplats för 4-6 personer.

Vitvaror enligt:
- Spis med häll
- Spisfläkt
- Kyl och frys
- Diskmaskin

Sovrum 2
Får plats med enkel säng. Kan användas som barnrum eller arbetsrum. En garderob med plats för förvaring.

Övrigt

OMRÅDE
Lägenheten ligger i ett naturskönt område med närhet till allt. Vackra strövområden med rikt natur och fågelliv. Närhet till förskolor, parklek, ungsdomslokal och grundskolor. Matbutik ligger 5 min från lägenheten. Närhet till basket- och fotbollsplan.

NATURRESERVATET
Naturreservat är stadens senaste reservat och invigdes 2018. Det rymmer en mosaik av öppna ängsmarker, våtmarker, fuktlövskogar, ädellövsmiljöer och barrskogsklädda höjder. Naturreservat är 94 hektar stort varav 13 hektar är vatten. Stora delar av området visar spår av människors brukande av marken som präglat landskapet i flera hundra år. Här finns goda möjligheter till promenader, löpning, natur- och kulturupplevelser och vintertid även skidåkning.

CENTRUM
Det är några minuters promenad till Centrum där du finner ett flertal affärer, mataffär, konditori, apotek, vårdcentral och T-banna. Med buss utanför lägenheten tar du dig till Högdalen C på 5 min där du finner matbutiker, resturanger, diverse klädbutiker, systembolag, apotek mm. I Hagsätra finns gym, Älvsjöbadet och Hagsätra IP med fotbollsplaner och ishockeyrink.

KOMMUNIKATION
Utanför lägenheten finner du buss mot 744 Huddinge C (Balingsnäs) - ca 12 min samt 744 mot Högdalen - 5 min. Från högdalen är du inne vid Stockholm C med tunnelbanan på ca 19 min. Högdalen är även knytpunkt för bussar.
Närmsta t-bana Rågsved ca 5 minuters promenadavstånd.

KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT:
Bostadsrätten köpes i det skick den befinner sig i på kontraktsdagen och som köpare har man därför en undersökningsplikt.

VÄRDERING AV ER NUVARANDE BOSTAD:
Vi erbjuder alltid en kostnadsfri värdering av er nuvarande bostad. Detta för att ni lättare ska kunna beräkna en ungefärlig kontantinsats vid ert kommande bostadsköp. Dessutom tittar vi på en preliminär tidplan samt strategi för marknadsföringen i den mån ni önskar.
Ett bra förberedelsearbete tillsammans med vår långa erfarenhet från den lokala marknaden ökar tryggheten för er, när det blir dags att sälja er nuvarande bostad.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Stadgar.pdf BRF 2018 Årsredovisning Ostkammaren.pdf BRF Energideklaration

Bostadsfakta

Kommun

Stockholm kommun, Skattesats 29.88%.

Storlek

Boarea 65.5 kvm.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

2: 1205/116

Våning / hiss

Våning 2 av 5.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2012
Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: BRF Ostkammaren
Organisationsnummer: 769613-9141
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 2: 1205/116
Antal lägenheter: 62
Antal lokaler: 0

FÖRENINGEN
Föreningen betsår av 62 stycken lägenheter. Föreningen förvärvade fastigheten i juli 2011. Byggnadsarbetet slutfördes i början av 2012 av IKANO. För mer information www.brfostkammaren.se

Föreningens ekonomi

Diskuterar eventuell inglasning av balkongerna. kan påverka avgiften med 100-200 kr höjning.

Lån per kvm bostadsyta är 8282 kr/kvm enligt årsredovisningen 2018.

Inga andra eventuella renoveringar. Föreningen har god ekonomi och extraamorterar ca en miljon per år.

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: D
Energideklarationsdatum: 2014-10-03

TV

Föreningen har avtal med Viasat. Signalen för tv går med fiber via Open Universe vilket gör det möjligt att välja leverantör

Internet

Föreningen är ansluten med fiber till Open Universe. Där kan du bestämma vilken leverantör och vilken hastighet du vill ha.
Kostnaden för bredband står medlemmarna själva för.

Månadsavgift

Avgift: 4 342 SEK / mån
Ink. Värme, Vatten, Källarförråd & Kabel-Tv (Grund).

Driftskostnad

590 SEK varav:
Försäkring: 240 SEK
Elektricitet: 350 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.83370 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy