Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Kettilsgatan 5, Vasastaden, Linköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
70 kvm
Avgift
3 769 SEK / mån
Rum
2 rum

Luftig tvåa med renodlad hemkänsla mitt i stan

Kontakta mäklare för att boka visning!

Nu har vi det stora nöjet att presentera en stor tvåa på 70 kvadrat som är centralt belägen i hjärtat av Vasastaden. Med ett ypperligt cityläge och en avkopplande atmosfär erbjuds här ett trivsamt boende med påtaglig hemkänsla där allting är fräscht och välhållet, perfekt för dig som bara vill flytta in och börja trivas från första stund.

Bostaden karaktäriseras av ljusa färg- och materialval, stora fönsterpartier, generös takhöjd och en luftig känsla tack vare de väl tilltagna rummen. Här möts ni av en rymlig entréhall med möjlighet till möblering och access till en klädkammare med god förvaringskapacitet. I hallen sitter dimbara spotlight i taket som bidrar till en tilltalande ljussättning. Det fullutrustade köket är väl tilltaget med gott om arbetsytor och skåpsförvaring samt utrymme för större matgrupp. Vardagsrummet är socialt utformat och erbjuder goda sällskapsytor. Det mysiga sovrummet erbjuder plats för en stor dubbelsäng. Här finns också en rejäl garderob med skjutdörrar som löser förvaringsbehovet. Fräscht, helkaklat duschrum, även detta på en generös yta.

Här i Brf Amor är det inte svårt att stormtrivas. Föreningen är mycket familjär med trevligt grannskap, en engagerad styrelse och en god ekonomi. Som boende kan du nyttja den prunkande innergården som utgör ett sant glädjeämne under årets varma dagar. Här finns vackra gräsytor, uteplats med utemöbler och grill. Något som är väldigt bekvämt med denna bostad är att tvättstugan ligger några steg ifrån entrédörren. Bekvämt och smidigt med andra ord.

Övriga faciliteter som den boende kan nyttja är cykelförråd, nyrenoverad bastu/relax, övernattningslägenhet med pentry och toalett samt festlokal. Det finns ett källarförråd som hör till lägenheten. Det finns även soprum och källsorteringsrum att tillgå.

Missa inte chansen att förvärva denna pärla - välkommen på visning!

Genom att nästan helt sluta med pappersprospekt vill SkandiaMäklarna i Linköping minska sin miljö- och klimatpåverkan och ta en tydlig position i framkant inom hållbarhet. Därav delar vi inte längre ut några prospekt på våra visningar. För varje förmedlad affär planterar vi istället ett träd i Afrika i samarbete med Vi-skogen. Ni som ändå vill ha ett pappersprospekt, meddela ansvarig mäklare så ordnar vi naturligtvis ett till Er.

I länken nedan finner Ni det bläddringsbara prospektet.


https://epaper.webtopsolutions.com/epaper.asp?id=655987

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy