Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
4 195 000 SEK / eller bud
Adress
Nya Tanneforsvägen 22B, Tannefors/centralt, LINKÖPING
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
107 kvm
Avgift
5 281 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Toppkvalité i stans mest efterlängtade projekt!

Varmt välkomna till denna nyproducerade, ljusa och genomgående lägenhet som är belägen högt upp i efterlängtade Brandstationen. Här bor du alldeles invid vackra och grönskande promenadstråk längs med Stångån samt ett stenkast ifrån Linköpings city med dess rikliga utbud av shopping, kultur- och restaurangliv. Njut av bekvämligheter såsom rymlig balkong med solläge, hiss i huset, förråd och parkeringsplats garaget i källarplan samt en trevlig innergård med grönskande och sociala ytor för härligt umgänge med grannarna.

Lägenheten har tre rymliga sovrum, ett stort vardagsrum med utgång till balkongen, ett rymligt kök ifrån Marbodal samt dubbla badrum. Båda badrummen är helkaklade och inredda med badkar respektive dusch med vikbara glasdörrar. Badkaret går att ta bort om man önskar ha dusch med vikbara glasdörrar i båda badrummen. Köket är väldisponerat och erbjuder gott om arbets-och förvaringsytor. Den maskinella utrustningen är i rostfritt utförande från Siemens och består av inbyggd ugn och mikro, två stycken kombinerade kyl- och frysskåp, integrerad diskmaskin, induktionshäll samt en fläkt från Franke. I lägenheten finns flera platsbyggda garderober med skjutdörrar och smart Elfainredning.

Varmt välkommen att kontakta mig vid intresse samt vid eventuella frågor.

Beskrivning

Stort vardagsrum med utgång till balkong samt anslutning till kök, ett sovrum och den inre hallen som nås via stilfulla skjutdörrar.

Kök i vitt ifrån Marbodal, stilfull bänkskiva i grått, underlimmad diskho samt gott om förvaring i över och underskåp samt en karusellösning i vinkeldelen. Den maskinella utrustningen är i rostfritt utförande och ifrån Siemens. Här finner ni induktionshäll, inbygd ugn och mikro, dubbla kyl-och frysskåp samt en integrerad diskmaskin. Stor matplats där det går att ha ett bord för 6-8 personer.

Samtliga sovrum har plats för säng samt förvaringsmöbler. De mindre två gör sig utmärkta som barnrum, gästrum och/eller kontor. Det största sovrummet ligger lite mer avskilt och nås via den inre hallen som skiljer vardagsrummet med skjutdörrar.

Helkaklat badrum med kakel i vitt och ljusgrått klinkergolv. Badrummet är utrustat med badkar som går att ta bort och återställa till duschhörna med vikbara glasdörrar. Vidare finner ni handdukstork, toalett, handfat i kommod med tillhörande spegelskåp samt en mycket praktisk tvättdel med tvättmaskin och torktumlare ifrån Siemens. Tvättdelen har även en praktisk bänkskiva och överhängda skåp för förvaring.

Mindre duschrum med vitt kakel och grått klinkergolv. Här finns toalett, handfat i kommod samt dusch med vikbara glasdörrar.

Klinkergolv i entrén samt två platsbygda garderober med skjutdörrar och Elfainredning

Inre hall med en stor garderobsvägg som erbjuder toppenbra möjligheter till förvaring i varierande behov. Skjutdörrar och Elfainredning.

Dokument (pdf)

EkonomiskPlan Brf Brandstationen 2_reg BV.PDF Stadgar Brf Brandstationen 2_reg BV.PDF

Bostadsfakta

Kommun

Linköping kommun, Skattesats 32%.

Storlek

Boarea 107 kvm. Areauppgifter enligt ekonomisk plan.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum.

Lägenhetsnummer

31401

Våning / hiss

Våning 5 av 7.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2017-2019
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glas
Ventilation: Mekanisk frånluft

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brandstationen 2
Organisationsnummer: 769633-9915
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 31401
Antal lägenheter: 52
Antal lokaler: 3

Parkering: Garage finns i källare.

TV och bredband: TV Telia Triple Play. (Triple play innefattar: digital-tv ca 25 TV kanaler samt internetanslutning 100/100 Mbit/s.) Telefonabonnemang (bredbandstelefoni), samtalskostnader tillkommer.

Gemensamma utrymmen: Cykelförråd samt barnvagnsrum finns att nyttja i källaren.

Föreningens ekonomi

Inga beslutade avgiftshöjningar.

Energideklaration

Status: Ej utförd
Energiklass: B

TV

Telia Triple Play -DigitalTV med utbud på ca 25 kanaler.

Internet

Telia Triple Play 100/100 Mbit/s

Månadsavgift

Avgift: 5 281 SEK / mån
I månadsavgiften ingår värme, kallvatten, bredband, TV samt IP-telefoni (den fasta kostnaden)

Gårdsplats/innergård

Lummig innergård.

Driftskostnad

563 SEK varav:
Försäkring: 200 SEK
VA: 163 SEK
Elektricitet: 200 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 2.3983 %
Andel av årsavgiften: 2.3983 %
Pantsättningsavgift: 475 SEK
Överlåtelseavgift: 1173 SEK
Betalas av: Köpare

Uteplats

Balkong, om 8 kvm, som vetter mot innergården och erbjuder eftermiddagssol.

Bilplats

Garage finns i källare.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy