Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Sjöbergsgatan 22, Valla, Linköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
60 kvm
Avgift
3 417 SEK / mån
Rum
2 rum

Idealisk trivselfaktor i omtyckta Valla!

Med största nöje kan vi nu erbjuda en mycket tilltalande tvårumslägenhet belägen på andra våningen i hus byggt 2013 i attraktiva Valla.

Här erbjuds ett bekvämt boende i hus med hiss. Bostaden är disponerad på 60 kvadratmeter och inrymmer ett stort vardagsrum med öppen planlösning mot kök, ett rymligt sovrum med integrerade skjutdörrsgarderober och ett fräscht, helkaklat duschrum med tvättavdelning. Genomgående vitmålade väggytor, ekparkettgolv och stora fönsterpartier. Den väl tilltagna balkongen ligger i ett superbt västerläge och har utsikt mot Vallaskogen. Här kan man njuta av solen större delen av dagen.

Stabil bostadsrättsförening med god ekonomi, välskötta fastigheter och en engagerad styrelse. Till lägenheten hör ett förråd på entréplan i samma hus. Det finns möjlighet att hyra en bilplats mot avgift. Härlig utemiljö kring husen med en gemensam uteplats och grill som kan nyttjas av medlemmarna.

Bo med ett optimalt läge i omtyckta Valla med närhet till Universitetet och Gamla Linköping samtidigt som Linköpings city ligger på bekvämt cykelavstånd. Området är mycket fridfullt och har en positiv atmosfär. För den som föredrar naturen ligger Vallaskogen i direkt anslutning till bostaden. Perfekt för löprundor och härliga cykelturer. En kortare promenad tar dig vidare ut till Eklandskapet och dess underbara strövområden. I övrigt mycket goda busskommunikationer med övriga staden samt en matbutik några minuters promenad bort. Ett boende som lämpar sig för såväl den yngre som den äldre. Måste upplevas på plats!

Vill du som spekulant komma på privatvisning går det alldeles utmärkt!

Genom att nästan helt sluta med pappersprospekt vill SkandiaMäklarna i Linköping minska sin miljö- och klimatpåverkan och ta en tydlig position i framkant inom hållbarhet. Därav delar vi inte längre ut några prospekt på våra visningar. För varje förmedlad affär planterar vi istället ett träd i Afrika i samarbete med Vi-skogen. Ni som ändå vill ha ett pappersprospekt, meddela ansvarig mäklare så ordnar vi naturligtvis ett till Er.

I länken nedan finner Ni det bläddringsbara prospektet.


https://epaper.webtopsolutions.com/epaper.asp?id=652365

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy