Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Jämtlandsgatan 107, Vån 8 (11084), Vällingby Parkstad / Råcksta, Stockholm
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
36 kvm
Avgift
1 905 SEK / mån
Rum
1 rum

Dröm 1:a högt upp i huset med påkostade materialval och "mini" balkong!

Varmt välkomna till denna nyproducerade pärla från 2019! Åk upp till vån 8 av 11 för att uppleva denna fantastiska och påkostade etta med fransk balkong. Ljusflödet och utsikten är verkligen något utöver det vanliga. På Vällingby Parkstads "paradgata" finner vi denna väldisponerade etta (möjlig mini-2:a), här disponeras varje kvadratmeter på bästa sätt. Ett boende för er som söker en guldkant på vardagen, passar såväl singeln som paret. Här erbjuds ni ett drömhem i pulserande kvarter med direkt närhet till tunnelbanan, matbutik, flertalet gym, natur och stort shoppingcentrum.

Väldisponerad planlösning med stora sociala ytor. Ljuset flödar in genom de stora fönsterpartierna och den franska balkongen. Lägenheten är försedd med stilrent och funktionellt kök med bra förvarings och arbetsytor, utrustat med full maskinell utrustning. Sällskapsdelen, som har öppen planlösning mot köket, erbjuder gott om plats att möblera upp såväl en vardagsrumsdel som en rymlig matplats. Väl tilltagen sovalkov (1,20 säng) i anslutning till det trivsamma och lättmöblerade allrummet. Ljus interiör, moderna materialval och låg månadsavgift. Vidare finner ni ett stort och modernt badrum med bland annat kombinerad tvättmaskin och torktumlare samt handdukstork. Genomgående vackert parkettgolv i ek och målade väggar i en vit kulör.

Mycket goda förvaringsmöjligheter via en walk in closet som nås från hallen. Tillträde flexibelt. Kontakta gärna ansvarig mäklare för frågor om bostaden, föreningen, området eller för att boka in privatvisning. Ord räcker inte för att beskriva känsla, den måste upplevas på plats. Vi ses på visning!

BRF Råckringen har god ekonomi, välskötta fastigheter och stora hyresintäkter. Garage under husen som enkelt nås med hiss från gården, plats går att få omgående, 770 kr/mån. Hemköp i föreningens lokal på entréplan, kontrakt tecknat på 10 år. Vällingby Parkstad erbjuder ett boende i en ny, dynamisk statsdel med natur, vatten och tunnelbanan precis runt knuten. Det är även enkelt att ta sig vidare till fler butiker, mataffärer, nöjen och service i både Vällingby C och Bromma Blocks.

Välkomna till ert nya drömhem!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy