Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
4 995 000 SEK
Adress
Stadsparken 6, vån 21, Centrala Tyresö, TYRESÖ
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
93.5 kvm
Avgift
4 535 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Fantastisk 3/4:a på våning 21 med milsvid utsikt!

Nu finns chansen att förvärva en av lägenheterna på toppvåningarna i oerhört populära Stadsparken.

- 93,5 kvm med möjlighet att nyttja som 4 rok
- Panoramaläge med vy mot Globen, Stockholm, Wictoria Towers, Drevviken och havet
- Låg avgift i stabil förening
- Inglasad balkong med en slående utsikt från våning 21
- Genomgående exklusiva materialval och stora fönsterpartier som ger ljus och rymd till rummen
- Unikt inrett med köksö och bardel med inbyggd vinkyl
- Garage finns i huset och nås från hiss
- Direktaccess till Tyresö Centrum via hiss

Läget i huset är optimalt med solen som lyser från lunch till solnedgång vilket ger ett ljust och trevligt boende av högsta klass.

Välplanerad och social planlösning blandas med genomgående hög standard inredningsmässigt. Här har man satsat på exklusiva materialval som granitbänkskivor, uppgraderade vitvaror, garderober bakom skjutdörrar och tryckdimmers till belysning. Vidare har nuvarande ägare låtit uppdatera köket med både köksö och en barhörna med tillhörande vinkyl
Formspråket blandar modern minimalism med klassiska detaljer som djupa fönsternischer i sten samt genomgående ljusa och trevliga ytskikt med läckert parkettgolv. Den generösa takhöjden om 2,6 m bidrar även till en luftig känsla.

Köket från Myresjö med vita snickerier har flera fina detaljer såsom stenbänkskivan i granit med underlimmad diskho och stänkskydd i glasmosaik som på ett snyggt sätt bryter av mot det vita.
Köksön mitt i köket blir en trevlig samlingspunkt som man även kan sitta runt. Denna går att exkludera om man så önskar.
Här erbjuds ett kök med gott om lådor och skåp för god förvaring samt rejäla arbets och avlastningsytor som skapar de bästa förutsättningarna för den entusiastiske hemmakocken.

Från köket och vardagsrummet i öppen miljö nås balkongen i läge sydväst som är rymlig för möblemang samt inglasad med skjutbara glas, trägolv och el så detta ger ett extra rum att nyttja året om.

Vardagsrumsdelen har stora fönsterpartier som skänker ett fint ljusinsläpp. Här finns god rymd för större soffgrupp samt övrigt möblemang efter tycke och smak.

Bostaden nyttjas idag som en trea med två väl tilltagna sovrum som är praktiskt belägna i svalt östläge, båda dessa har plats för dubbelsäng med tillhörande möblemang där den ena har skjutdörrsgarderob.
Man kan om behovet finns dela av ett sovrum för att erhålla två mindre sovrum och skapa en fyra.

Det finns två våtrum i bostaden där det ena innehar dusch, WC, klädvårdsdel med tvättmaskin, torktumlare samt arbetsyta och praktiska överskåp. Det andra är en gästtoalett.

I lägenheten finns även en klädkammare och ett förråd för utmärkt förvaring.

Läget är helt optimalt där samtliga boende når direktaccess till garage såväl som Tyresö Centrum med shopping, dagligvaror, restauranger och mysiga fik.
Kommunikationerna är oslagbara där ni runt knuten når busshållplatser som tar dig till alla Tyresös hörn såväl som Nacka och Haninge.
Pendelbussar tar dig till Gullmarsplan på ca 19 min samt Stockholm City på ca 30 min.

I samma hus finns populära restaurangen Spis och vin och i närområdet finns en vacker park, flertalet gym, ishall, simhall, motionsslingor samt på korta avstånd populära utflyktsmål som Alby friluftsområde & Erstaviks naturområde.
Missa inte chansen att förvärva detta bekväma och praktiska boende, ni kommer inte ångra er för en sekund!

Kontakta ansvarig mäklare för mer information eller privat visning.

VÄLKOMMEN HEM

Beskrivning

Lägenheten har genomgående vitlaserade ekparketter som harmoniserar väl med de ljusa färgvalen.

HALL: Med skjutdörrsgarderob och gott om rymd. Praktiskt klinker vid entrédel.

KÖK OCH VARDAGSRUM: Från Myresjö med bänkskiva i granit och vita skåpsluckor. Köksön erbjuder gott om extra förvaringsutrymmen. Vidare har nuvarande ägare låtit uppdatera köket med både köksö och en barhörna med tillhörande vinkyl vilket bidrar till den exklusiva känslan.
Utrustning: Spishäll, kyl, frys, inbyggd mikro, ugn samt diskmaskin såväl som spisfläkt.

Hela rummet är stort och luftigt med stora fönsterpartier som erbjuder en ljuvlig utsikt. Gott om plats för stort matsalsbord, soffgrupp och ytterligare möblemang. Från detta rum når man den inglasade balkongen som blir som en förlängning av bostaden, ett extra rum.

MASTER BEDROOM: Stort med plats för både dubbelsäng och övrigt möblemang. Rymliga garderober bakom skjutdörrar. Rummets storlek medger att man kan dela av det till ytterligare ett sovrum vid behov.

SOVRUM 2: Med god rymd och förvaring i hyllor och på hängare bakom drapering.

BADRUM: I stilrena färger och helkaklat. Dusch med glasväggar, tvättställ med kommod, golvvärme, vägghängd WC, handdukstork, spegelskåp.
Klädvårdsdel med tvättmaskin och torktumlare.

GÄSTTOALETT: Helkaklat med WC, golvvärme.

KLK: I anslutning till hall.

FÖRRÅD: I anslutning till hall.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF 2018 Stadgar Tyresö View.pdf BRF 2018 Årsredovisning Tyresö View.pdf BRF Energideklaration Stadsparken 6.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Tyresö kommun, Skattesats 32.28%.

Storlek

Boarea 93.5 kvm.

Rum

3 rum, varav 2-3 sovrum.

Lägenhetsnummer

21102

Våning / hiss

Våning 21 av 0.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2014
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glas
Övrigt: Direktaccess till Tyresö Centrum.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Tyresö view 1
Organisationsnummer: 769623-6137
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 21102
Antal lägenheter: 125
Antal lokaler: 3

Tyresö View byggdes 2014. Med sina 85 meter är det Södertörns högsta bostadshus. Standarden är hög, vardagsrum/sovrum/kök har 2,6 m i takhöjd och stora fönster med vackra nischer. Det är kakel och värmegolv i alla badrum och toaletter. Huset är välisolerat både mot kyla och ljud, bjälklaget är även försett med stegljudsisolering.

Det finns en inomhusgång från huset till Tyresö Centrum.

Totalt 11.000 kvm fördelas på 125 lägenheter. I Bottenplan har föreningen tre lokaler på sammanlagt 200 kvm som hyrs ut i kommersiellt syfte.

Parkering: Under huset finns ett varmgarage med totalt 107 parkeringsplatser. Garage, cykel- och miljörum delas med Brf Tyresö Park.

TV och bredband: Bredband/TV/Telefoni levereras via fiber från ComHem. 100Mbit/sek och ett analogt TV basutbud om 16 kanaler ingår i avgiften.

Föreningens ekonomi

Enligt föreningen debiteras bostadsrättsinnehavaren 1 % av gällande prisbasbelopp för varje pantmeddelande. Enligt föreningen debiteras köparen 2,5 % av gällande prisbasbelopp i överlåtelseavgift.

TV

Bredband,/TV/Telefoni levereras via fiber från ComHem. 100Mbit/sek och ett analogt TV basutbud om 16 kanaler ingår i avgiften

Internet

Bredband,/TV/Telefoni levereras via fiber från ComHem. 100Mbit/sek och ett analogt TV basutbud om 16 kanaler ingår i avgiften

Månadsavgift

Avgift: 4 535 SEK / mån
Ingår: Värme, kallvatten, kabel-tv och bredband ingår. El och varmvatten IMD-avgift (individuell mätning) tillkommer.

Driftskostnad

983 SEK varav:
VA: 295 SEK
Elektricitet: 653 SEK
Övrigt: 35 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.02076 %
Andel av årsavgiften: 0.86341 %
Betalas av: Säljare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

Inglasad balkong i bästa sydvästläge med skjutbara glas.

Bilplats

Under huset finns ett varmgarage med totalt 107 parkeringsplatser. Garage, cykel- och miljörum delas med Brf Tyresö Park. Till garageplatsen är det separat kö.
Kostnad 1275 kr/mån.

Övriga utrymmen

Det finns varmgarage, cykelförråd och barnvagnsförråd.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy