Länk kopierad!

Visningar

tis 14 apr
Bokad visning - Kontakta Mäklare

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
4 150 000 SEK / Accepterat pris
Adress
Götalandsvägen 247, ÄLVSJÖ
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
80 kvm
Avgift
4 133 SEK / mån
Rum
3 rum

Högst upp - balkong mot innergård med fri utsikt - bra förening med låga avgifter - möjlig 4 rok

Välkommen till denna ljusa och fina bostad högst upp i huset. Lägenheten erbjuder härliga sociala ytor med öppet mellan kök, matplats och vardagsrum. Köket är fullt utrustat med bra arbetsyta och förvaring. Matplatsen rymmer plats för större middagssällskap. Möjlighet finns att dela av vardagsrummet och få till ytterligare ett sovrum. Fint helkaklat badrum med badkar och praktisk arbetsyta med tvättmaskin och torktumlare under. Två bra sovrum samt balkong med fri utsikt med sol större delen av dagen.

Bra förening med låga avgifter. I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och bredband.

Föreningen har enligt årsredovisningen lån på 3.757 kr/kvm och år.

Nyproduktionen i området ligger på ca 13.000 kr/kvm och år.

Bostaden är i mycket gott skick med fina tillval. Läget är bra med kort promenadavstånd till Älvsjö Centrum som erbjuder mycket bra service och kommunikationer med pendeltåg och bussar. Tittar vi längre fram i tiden är tunnelbana och tvärbana planerad på gång. Dessutom nära till Älvsjöskogen med stor lekpark där barn kan både leka och njuta av naturen.

Video på bostaden: https://www.facebook.com/859958194098645/videos/1085893128430750/?v=1085893128430750

Bostaden marknadsförs med ett accepterat pris, kontakta Christian Zettergren för personlig visning.

Beskrivning

Lägenheten presenteras enligt följande:

Hall: Välkomnande hall med plats för ytterkläder och skor. Garderob för förvaring. Parkettgolv och ljusa tapeter. Säkerhetsdörr.

Sovrum: Sovrum med gott om plats för säng och skrivbord. Parkettgolv och ljusa målade väggar. Fönster mot innergård. Garderob för förvaring.

Sovrum: Stora sovrummet med gott om plats för dubbelsäng. Utgång till mysig balkong i söderläge mot innergård. Parkettgolv och ljusa tapeter. Garderob för förvaring.

Badrum: Snyggt helkaklat badrum med mörkt klinkergolv med golvvärme. Kaklade väggar (30 * 60 plattor) i ljust beigt och vitt. Valnöts kommod med utdragbar låda, spegelskåp med belysning, badkar, wc. Praktisk bänkskiva med bra arbetsyta samt extra hyllplan och överskåp. Kombinerad tvättmaskin/torktummlare. Extra skåp för förvaring.

Vardagsrum: Ljust och rymligt vardagsrum med härligt ljusinsläpp med öppen planlösning mot kök och matplats. Här finns utrymme till att få till ett extra sovrum. Många grannar har idag satt upp en vägg och fått ett extra sovrum. Ingång till stor klädkammare/förråd.

Kök: Snyggt elegant vedum kök med vita köksluckor. Bra med arbetsyta och förvaring. Rostfria vitvaror från Bosch, kyl och frys, induktionshäll, pyrolys ugn, diskmaskin, ugn, inbyggnads mikro (Siemens). Mörk bänkskiva med infälld diskho. Belysning under överskåp. Matplats för hela familjen via matplatsen.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Energideklaration BRF Stadgar BRF Årsredovisning 2018

Bostadsfakta

Kommun

Stockholm kommun, Skattesats 29.88%.

Storlek

Boarea 80 kvm.

Rum

3 rum, varav 0 sovrum.

Lägenhetsnummer

641

Våning / hiss

Våning 4 av 4.
Hiss finns.

Föreningen

Föreningens namn: Brf Armborstet 1
Organisationsnummer: 769614-3499
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 641
Antal lägenheter: 113
Antal lokaler: 2

BRF ARMBORSTET 1
Föreningen består ett lamellhus om 9 trapphus med totalt 113 bostadsrätter. Lägenhetsförråd finns i respektive lägenhet. Barnvagns- och rullstolsrum finns i entrén. I garaget finns två cykelrum samt förråd för fastighetsdriften. Den gemensamma tvättstugan är utrustad för två parallella tvättpass. Utrymme för källsortering av vissa typer av sopor finns i ett utrymme.

För att få mer information om föreningen besök gärna deras hemsida www.armborstet.se

Parkering: Föreningen har tillgång till parkeringsplatser (bil och MC) under fastigheten á 65 platser. Förfrågningar svaras av teknisk förvaltare SBC.

TV och bredband: Fiber-TV, IP-Telefoni samt Bredband 100/100 mbit ingår i avgiften.

Fiber-Tv Leverantör: Telia digital-TV.
Bredbands leverantör: Telia.

Gemensamma utrymmen: Föreningens gemensamma utrymmen:
Tvättstuga (2 st), Cykelförråd (2 st), Barnvagnsrum (9 st).

Föreningens ekonomi

Överlåtelseavgiften 1182 kr inkl, ev. moms, faktureras köparen.
Pantsättningsavgiften 474 kr inkl. ev. moms, faktureras pantsättaren.

Föreningens renoveringar

Större reparationer eller ombyggnationer av fastigheten är inte aktuella. Det är inte heller aktuellt med byte av stammar eller elstammar.

Energideklaration

Status: Utförd
Energideklarationsdatum: 2013-05-03
Energiprestanda primärenergital: 127 /kWh per kvm och år

TV

Telia

Internet

Via Telia

Månadsavgift

Avgift: 4 133 SEK / mån
Ink. värme, vatten, kabel-tv, bredband

Driftskostnad

400 SEK varav:
Försäkring: 150 SEK
Elektricitet: 250 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.88547 %
Andel av årsavgiften: 0.96309 %
Pantsättningsavgift: 474 SEK
Överlåtelseavgift: 1182 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Bilplats

Föreningen har tillgång till parkeringsplatser (bil och MC) under fastigheten á 65 platser. Förfrågningar svaras av teknisk förvaltare SBC.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy