Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 495 000 SEK / Utgångspris
Adress
Boställsgatan 5A, Valhalla, Eskilstuna
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
64.9 kvm
Avgift
3 318 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Fin hörnlägenhet med stor inglasad balkong

Välplanerad trea belägen i välskött och populär föreningen där flertalet av de stora renoveringarna utförts under senare år. Hörnläge med fönster i tre väderstreck som skänker rikligt med ljus in till hela lägenheten. Genomgående nymålade ytskikt i hela lägenheten. Snyggt kök med praktiska förvaringsutrymmen bakom släta köksluckor i klassiskt vitt. Generöst vardagsrum med vacker fiskbensparkett och utgång till stor härlig balkong i bästa sydvästläge, med eftermiddag- och kvällssol. Tack vare inglasningen kan balkongen nyttjas stora delar av året. Badrum med fönster och plats finns för tvättmaskin. Två sovrum varav ett större med garderober. Väl tilltagen klädkammare med fönster som erbjuder gott om förvaringsmöjligheter. Tillhörande källar- och vindsförråd. Fiberbredband. I föreningen finns fräsch bastu med dusch samt rum med diverse gymutrustning. Gemensam uteplats på gården. Belägen i lugnt och trevligt område vid stort grönområde med gräsplaner och lekpark. Nära stan med goda bussförbindelser. Välkommen på visning!

Beskrivning

Välkomnande entréhall med utrymme för avhängning av ytterkläder och parkettgolv som löper vidare i kök och sovrum.

Renoverat kök med plats för mindre matbord vid fönster och ordentliga förvaringsutrymmen bakom vita släta skåpluckor som bryter av snyggt mot mörk laminatbänkskiva. Utrustning: spis, fläkt, inbyggnadsmicro, integrerad diskmaskin och kombinerad kyl/frys.

Ordentligt vardagsrum med fiskbensparkett, plats för såväl mat- som soffgrupp och utgång till balkong. Stor härlig balkong i sydvästläge som tack vare inglasningen kan nyttjas stora delar av året.

Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring i inbyggda garderober. Andra sovrummet är placerat bredvid köket, rummet var tidigare matplats och kan återställas om större kök önskas.

Badrum med klinkergolv, delvis kaklade väggar och fönster. Badrummet är försett med badkar, wc och tvättställ. Tvättmaskin ingår, ej installerad.

Övrigt

Lägenheten är ombyggd till 3 rok, i lägenhetsförteckning är 2 rok angiven.

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar Nipan 2&3.PDF.pdf Energideklaration Nipan.pdf Årsredovisning-Nipan 2&3.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Eskilstuna kommun, Skattesats 33.1%.

Storlek

Boarea 64.9 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

518-015

Våning / hiss

Våning 2 av 3.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1959

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Nipan 2 & 3
Organisationsnummer: 718000-1146
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 518-015
Antal lägenheter: 20
Antal lokaler: 0

Energideklaration

Status: Utförd
Energiförbrukning: 182 /per kvm (atemp) och år
Energideklarationsdatum: 2008-09-25

TV

Fiber

Internet

Fiber

Månadsavgift

Avgift: 3 318 SEK / mån

Driftskostnad

583 SEK varav:
Försäkring: 133 SEK
Elektricitet: 450 SEK
Kostnad för hushållsström påverkas till stor del av nyttjandegraden

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 4.85600 %
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Renoveringar

Föreningen:
Fiberbredband
Byte värmepump och cirkulationspump samt expansionskärl
2005 Stamrenovering via Proline (relining)
2009 Energiglas-fönster och karmar
2010 Takrenovering
2011 Bastu
2012 installation av fastighetsboxar & säkerhetsdörrar
2013 Inglasning av balkonger

Lägenheten:
2019 Målning väggar balkong
2019 Målning ytskikt hela lägenheten
2019 Nya dörrar och garderober
2019 Badrum
2019 Ny el
2019 Golv matrum

Uteplats

Inglasad balkong i bästa sydvästläge

Bilplats

Garageplats, separat kö
Parkeringsplats, separat kö

Övriga utrymmen

Källar- och vindsförråd. Gemensamt gym, pingisrum, hobbyrum, cykelrum, bastu och tvättstuga.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy