Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 495 000 SEK
Adress
Norra Dragspelsgatan 24, Västra Frölunda
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
60 kvm
Avgift
2 864 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Exklusiv 2:a med låg avgift!

Välkommen till en mycket trivsam lägenhet, nyproducerad 2012 som erbjuder ett boende med hög kvalitet och bekvämlighet samt stor inglasad balkong i härligt västerläge med vidsträckt utsikt!
Lägenheten är i mycket fint skick och erbjuder stora fönsterpartiet skapar ett naturligt ljus och luftig atmosfär. Här finns stilrent, fullutrustat kök med rostfria vitvaror. Stort sovrum med plats för dubbelsäng och gott om plats för förvaring i hel garderobsvägg. Den sköna inglasade balkongen med västerläge och vidsträckta vyer är som ett extra rum stora delar om året.
Välskött förening med låga avgifter. Utöver den egna balkongen finns en gemensam terrass med panoramavy över delar av västra Göteborg.
När kommunikation och hela Frölunda Torgs utbud av butiker och service. Varmt välkommen att trivas!

Bostadsfakta

Kommun

Göteborg kommun, Skattesats 32.85%.

Storlek

Boarea 60 kvm.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

c1204

Våning / hiss

Våning 2 av 8.
Hiss finns.

Föreningen

Föreningens namn: Brf Prisma
Organisationsnummer: 769622-4992
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: c1204
Antal lägenheter: 65
Antal lokaler: 0

Brf Prisma äger fastigheten Järnbrott 133:12 med därpå uppförda 2 byggnader med 65 lägenheter med bostadsrätt. Byggnaderna stod klara 2012.
Föreningen är välskött med god ekonomi.

Parkering: Parkering finns genom varmgarage som nås med hiss direkt till bottenplan och kostar 650 kr/månad. Till denna är det separat kö. Man kan även hyra utomhus genom bostadsbolaget för 438 kr/månad.

Gemensamma utrymmen: Det finns källarförråd tillhörande och gemensam takterrass.

Månadsavgift

Avgift: 2 864 SEK / mån

Driftskostnad

300 SEK varav:
Försäkring: 100 SEK
Elektricitet: 200 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.31736 %
Andel av årsavgiften: 1.31732 %
Överlåtelseavgift: 1183 SEK
Betalas av: Säljare

Bilplats

Parkering finns genom varmgarage som nås med hiss direkt till bottenplan och kostar 650 kr/månad. Till denna är det separat kö. Man kan även hyra utomhus genom bostadsbolaget för 438 kr/månad.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy