Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 895 000 SEK / Utgångspris
Adress
Mariedalsvägen, Pildammarna, MALMÖ
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
64 kvm
Avgift
3 500 SEK / mån
Rum
2 rum

Beskrivning

Bostadsfakta

Kommun

Malmö kommun, Skattesats 32.67%.

Storlek

Boarea 64 kvm.

Rum

2 rum, varav 0 sovrum.

Våning / hiss

Våning 3 av 0.
Hiss finns ej.

Föreningen

Föreningens namn: Brf Sundet
Organisationsnummer: 746000-2368
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Antal lägenheter: 24
Antal lokaler: 0

Brf Sundet förvaltar tomträtten Falster 5 som idag är bebyggd med 24 lägenheter, samtliga bostadsrätter. Föreningen bildades 1948. Nuvarande tomträttsavtal löper till och med 31 december 2022.

Fastighetens skick
Utförda renoveringar:
2012 ? Upprustning av innergård och lekpark.
2011 ? Balkong och fasadrenovering.
2009 - Relining av vattenstammar.
2008 ? Ombyggnation av styrelserum och bastu.
2007 ? Installation av porttelefon.
2003 ? Uppförande av sophus, modernisering av panncentral.
1990 ? Omdragning av elektricitet, installation av treglasfönster, omläggning av takpannor.

Inga större renoveringar finns planerade idag.

Ekonomi
Frontnine sköter den ekonomiska förvaltningen. Engångsavgifter i samband med en överlåtelse; Överlåtelseavgift 2,5% av gällande prisbasbelopp, köparen betalar (1113 kr år 2015). Pantsättningsavgift 1% av gällande prisbasbelopp per pant betalas av pantsättaren (445 kr år 2015).

Övrigt
Kabel-TV och bredband levereras via Com Hem. Gemensamma utrymmen inkluderar tvättstuga, bastu med dusch och övernattningsrum (100kr/natt) samt hobbyrum.

Uppgifterna är hämtade från berörd förening lämnad information. Spekulanter uppmanas dock att ta kontakt med föreningen angående kontroll av ovanstående uppgifter, planerade renoveringar samt eventuella avgiftsförändringar.

Föreningens ekonomi

Inga avgiftsförändringar i dagsläget.

Månadsavgift

Avgift: 3 500 SEK / mån

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.00000 %
Pantsättningsavgift: 500 SEK
Överlåtelseavgift: 1125 SEK
Betalas av: Säljare

Närområde

Allmänt om området: Längs Roskildevägen ligger lägenheterna med Malmös bästa trädgård. Med Pildammsparken utanför dörren finns det alltid en plats att ta en picknick. Här kan du även promenera bort till Pildammsteatern för att se vad som händer där eller avnjuta en gourmetmiddag på Michelinrestaurangen Bloom in the Park. Trots grönskan är det alltid nära till stadsvimlet, det är bara att följa Kronborgsvägen till fots i tio minuter så hamnar du i Triangeln med köpcenter och tågstation. Dessutom har du två av Malmös mysigaste kvartershak, JP's och Bakfickan liggandes vägg i vägg uppe vid Mariedalsvägen.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy