Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 195 000 SEK / Utgångspris
Adress
Klyvargatan 13, KNIVSTA
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
32 kvm
Avgift
2 355 SEK / mån
Rum
1 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Kvadratsmart etta med pendlarläge!

Se hit! Tillfälle att förvärva denna mycket kvadratsmarta etta, belägen i centrala Knivsta med gångavstånd till bland annat tågstation och massor av service! Söker du ett högkvalitativt boende med gott om förvaring där det bara är att flytta rätt in och trivas, så är detta bostaden för dig!

På Klyvargatan 13 bor du centralt i Knivsta med närhet till ett brett serviceutbud såsom butiker, restauranger, gym, vårdcentral m.m. Kort gångavstånd till tågstationen med goda pendlingsmöjligheter till Stockholm, Arlanda och Uppsala. Bostaden i sig erbjuder en välkomnade hall, ett snyggt fräscht badrum med dusch, samt ett stort rum med utfällbar säng från väggen och gott om utrymme för soffa m.m. Rummet innefattar även ett mycket praktiskt och stilrent kök.

Vid intresse eller bokning av individuell visning vänligen kontakta ansvarig mäklare Karl Nordström på 070-958 19 57 eller karl.nordstrom@skandiamaklarna.se

Välkommen hem!

Beskrivning

Hall
Rymlig hall med gott om förvaringsutrymme i garderober längs sidan. Ljust golv och ljusa väggar.

Rum
Inbjudande och genomtänkt rum med stora fönsterpartier. Här har du ett praktiskt kök bestående av spis, ugn och kombinerad kyl/frys. Rummet utgör en utmärkt social yta där soffa ryms och längre in finns även plats för matplats och utgång till bostadens balkong. I rummet finns även ett praktiskt sängskåp.

Badrum
Rymligt och fräscht badrum utrustat med dusch, vägghängd wc , handdukstork badrumsskåp och handfat med kommod och spegel ovan. Plastmatta på golv och ljus kakelpanel.

Dokument (pdf)

BRF Stadgar BRF Årsredovisning 2018 BRF Energideklaration

Bostadsfakta

Kommun

Gredelby 7:79, Knivsta kommun, Skattesats 33.57%.

Storlek

Boarea 32 kvm. Enligt säljare och mäklarbild..

Rum

1 rum, varav 0 sovrum.

Lägenhetsnummer

C209

Våning / hiss

Våning 1 av 3.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2014
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glas
Ventilation: Varje lgn är utrustat med ett eget FTX aggregat.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Eda 1
Organisationsnummer: 769626-1028
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: C209
Antal lägenheter: 124
Antal lokaler: 2

Föreningen äger fastigheten Knivsta Gredelby 7:79 som stod inflyttningsklar våren 2014 och består av fyra sammanbundna huskroppar innehållande 124 lägenheter och 2 lokaler. Alla lägenheter är 32 kvm och har balkong.

Parkering: Föreningen har 23 parkeringsplatser under tak med el-plint. Kostnaden är 575 kr/mån. Separat kösystem. Det är kö till platserna, men historiskt sett så har omsättningen varit hög och kötiden är därmed ofta relativt kort. (Uppgifter kontrollerade Mars-2020).

TV och bredband: Föreningen har tecknat ett gruppavtal (Triple play) för samtliga medlemmar hos Comhem. I Comhems avtal ingår 100 Mbit/s internet, IP-telefoni och ett grundutbud av TV-kanaler. En obligatorisk avgift om (200 kr/mån) tillkommer för gruppabonnemanget. Om du vill ha snabbare internet eller fler TV-kanaler kan du kontakta Comhem för att utöka utbudet för just din lägenhet. Du står då själv för den extra kostnaden.

Gemensamma utrymmen: Cykelrum och barnvagnsrum/rullstolsrum. Två gemensamma tvättstugor. Föreningen har även en samlingslokal som hyrs ut till både medlemmar och icke medlemmar för t.ex. möten, kalas eller andra sociala sammankomster.

Föreningens ekonomi

Det är ingen avgiftsförändring planerad i dagsläget. (kontrollerat mars-2020).
Föreningen accepterar delat ägande t.ex mellan barn/förälder. Minsta tillåtna andel är 10%.

Föreningens renoveringar

2018: Byte av armaturer och lysrör har bytts ut.
2017: Energideklaration.
2017: Fasaden har impregnerats med klotterskydd samt så har 2 nya fullstora torkskåp installerats i båda tvättstugorna.

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: E
Energiförbrukning: 152 kWh/kvm och år
Energideklarationsdatum: 2018-09-27

TV

Comhem Triple play (Bredband, kabel-tv, IP-telefoni).

Internet

Comhem Triple play (Bredband, kabel-tv, IP-telefoni).

Månadsavgift

Avgift: 2 355 SEK / mån
Ingår i avgiften: Värme, kallvatten och bostadsrättstillägg. Kostnad för el- och varmvatten tillkommer och debiteras individuellt fyra gånger/år. Det tillkommer en obligatorisk avgift på 200 kr/mån för TV och bredband via Comhem (gruppabonnemang).

Gårdsplats/innergård

Föreningen har en grillplats på innergården som alla medlemmar är välkomna att använda.

Driftskostnad

300 SEK varav:
Försäkring: 150 SEK
Elektricitet: 150 SEK

OBS: Schablonvärden har används.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.8065 %
Pantsättningsavgift: 473 SEK
Överlåtelseavgift: 1183 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy