Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Videvägen 72, Tyresö Strand, TYRESÖ
Typ
Bostadsrättsradhus
KVM
134.6 kvm
Avgift
5 833 SEK / mån
Rum
6 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Modernt townhouse i tre plan!

Denna bostad är REDO för försäljning, kontakta ansvarig mäklare för mer information alternativt privat visning.

Välkommen till detta stilsäkra townhouse uppfört i tre våningar, perfekt beläget i omåttligt populära Tyresö Strand.
Här erbjuds familjen ett modernt och inflyttningsklart boende för alla skeden i livet. Boendet upplevs luftigt och ljusinsläppet från de stora fönsterpartierna flödar över samtliga ytor.
För den med vision om att erhålla en passiv inkomst i sitt boende så har man här möjlighet att hyra ut hela undervåningen som innehar badrum, allrum, sovrum samt egen ingång med uteplats.
I allrummet är det även fördraget för att kunna installera kök.

Området är en kär mix av närhet till underbar natur, skärgård samt bekväma och vardagspraktiska delar där allt som kan önskas nås på korta avstånd.

- Tre våningar med två ingångar
- Möjlighet till uthyrningsdel
- Nyskick med byggår 2017-18
- Varmgarage
- Goda materialval med trevliga formspråk samt ytskikt
- Tre badrum fördelat på varje plan
- Två uteplatser samt balkong i sydväst
- Närhet till bussar, natur, skolor, Strandtorget samt badplatser

Boendet är nyproducerad med fina materialval och innehar en genomgående stilren design. Uppdelat på tre våningsplan med dubbla entréer, två uteplatser och en terrass i högt och trevligt läge som erbjuder sol under stora delar av dagen i ett härligt sydväst-läge.

Krutet i denna bostad har lagts på fina umgängesytor med vardagsrum och kök i öppen och social planlösning vilket inbjuder till trevliga stunder med familj och vänner av den stora skalan.

Köket är från erkända HTH och är optimalt planerad i minsta detalj för att erbjuda ett kök med dom bästa förutsättningarna för den hängivna hemmakocken. Fullt utrustat och gott om arbets-/ avlastningsytor såväl som förvaring i flertalet skåp och lådor.
Matplats intill stora fönsterpartier som går från golv till tak och har utsikt mot den trevliga uteplatsen.

Tre lyxiga, helkaklade badrum i stilrena färger finns att nyttja, ett på vardera våningsplan. Badrummet på bottenvåningen är väl tilltaget och innehar även en tvättdel med tvättmaskin och torktumlare.
I det som även kan nyttjas som förrådsutrymme i nedervåningen finns idag en infraröd bastu.

Det finns fyra sovrum i bostaden varav ett av dom ligger på bottenvåningen med egen entré och ett trevligt allrum intill. Dom andra tre ligger på övre plan, där ett är lite mindre och passar som barnrum alternativt arbetsrum. Intill det rummet finns ett andra sovrum i bra storlek samt ett badrum med dusch. På övre plan finns även det stora master bedroom med utmärkt förvaring och utgång till terrassen som har ett fint solläge sydväst.

Föreningen har garage under fastigheten.

Föreningens utemiljö innefattar grönområde, trädäck samt mindre lekplats för de små. I föreningen finns cykelförråd, barnvagnsförråd.
I fastighetens bottenplan finns en utmärkt etablerad vårdcentral och det planeras för en eventuell mindre affärsverksamhet såväl som BVC.

Närområdet erbjuder verkligen ett bekvämt och naturkärt boende för familjen eller paret.
På promenadavstånd finner ni Strandtorget, Strandskolan (åk 1-9), Tyresö Skola (åk 1-9) och förskolorna Strandpärlan, Hästhagen samt Stjärnan. Busshållplats med direktavgångar till Gullmarsplan och Stockholm C ligger ett stenkast från huset.
På korta cykelavstånd når ni skärgård, naturreservat, båtklubbar, Strandbadet, anrika Tyresö Slott samt familjefavoriten Alby friluftsgård med tillhörande utegym, elljusspår, bondgård, café och badplats.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse till ansvarig mäklare.

VÄLKOMMEN HEM

Beskrivning

BOTTENVÅNING
HALL
Från gatan, Videvägen, finns en ingång till bostaden. Där möts ni av en hall med plats för avhängning av ytterkläder och skor.

SOVRUM
Direkt till vänster från hallen nås ett sovrum i bra storlek med plats för säng, skrivbord och förvaringsmöbler.

ALLRUM
Vidare in från hallen finns ett rymligt allrum med plats för en större soffgrupp med tillhörande möblemang alternativt om man vill använda det till hobbyrum.

BADRUM MED TVÄTTDEL
På bottenvåningen finns ett helkaklat badrum i stilrena färger med en separat tvättdel. Först kommer man in till tvättdelen med tvättmaskin, torktumlare och tvättho med en praktisk arbetsbänk och väggskåp för utmärkt förvaring över. Till höger från tvättdelen kommer man in till badrummet med dusch, vikbara duschväggar, vit kommod med spegel över, handdukstork och wc. Till vänster från tvättdelen finns en infraröd bastu installerad.

MELLANPLAN
HALL
Med ingång från innergården nås en välkomnande hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder och säsongens alla accessoarer.

KÖK
Vidare kommer vi in i det ljusa och luftiga köket med plats för ett större matbord intill stora fönsterpartier som sträcker sig från golv till tak. Köket är optimalt planerat och fullt utrustat, allt för att skapa dem bästa förutsättningarna för den hängivna hemmakocken. Här erbjuds gott om förvaring i många skåp och lådor samt bra med arbets- och avlastningsytor. Kökets maskinella utrustning består av: kyl och frys i fullhöjd, induktionshäll, fläkt, inbyggd ugn och mikrovågsugn samt en diskmaskin.

VARDAGSRUM
I öppen och social planlösning med köket finner vi vardagsrummet som också bjuder på stora fönsterpartier med ett fantastiskt ljusinsläpp. Här finns gott om plats för en större soffgrupp med tillhörande möblemang.

BADRUM
Helkaklat badrum i modern design och stilrena färger. Utrustningen består av: dusch med vikbara duschväggar, vit kommod med spegel över samt wc.

ÖVRE PLAN
MASTER BEDROOM
Väl tilltaget sovrum med utgång till terrassen och gott om förvaring i flertalet garderober. Här får ni plats med dubbelsäng, sängbord och förvaringsmöbler.

SOVRUM
Ett sovrum i bra storlek med plats för säng, skrivbord och förvaringsmöbler.

SOVRUM
Sovrum i mindre storlek men som fungerar utmärkt som barnrum alternativt arbetsrum.

BADRUM
Detta badrum går i samma snygga färger och stilrena design som badrummet på mellanplan. Med dusch, vit kommod med spegel över och wc.

VÄLKOMMEN HEM

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Årsredovisning Brf Grindstolpen 1 2018 BRF Stadgar 2019.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Tyresö kommun, Skattesats 32.28%.

Storlek

Boarea 134.6 kvm. Areauppgift enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

6 rum, varav 4 sovrum.

Lägenhetsnummer

1002

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 2017-2018
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk till- och frånluft

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Grindstolpen 1
Organisationsnummer: 769630-9330
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 1002
Antal lägenheter: 63
Antal lokaler: 2

Parkering: Garageplats: kostnad 750 kr/mån.
Uteplats: kostnad 350 kr/mån (natt) och 550 kr/mån (dag och natt).

TV och bredband: TV:
Leverantör Telia, grundutbud ingår i avgiften.

BREDBAND:
Leverantör Telia, kollektiv bredbandsanslutning med basutbud ingår i avgiften. Varje boende beställer sitt eget utbud.

Gemensamma utrymmen: Cykelförråd, barnvagnsförråd och källsortering.

Föreningens ekonomi

Föreningen debiterar köparen en överlåtelseavgift om 2,5 % av gällande prisbasbelopp. Föreningen debiterar bostadsrättsinnehavaren en pantsättningsavgift om 1 % av gällande prisbasbelopp.

TV

Leverantör: Telia, basutbud ingår i avgiften.

Internet

Leverantör: Telia, basutbud ingår i avgiften.

Månadsavgift

Avgift: 5 833 SEK / mån
Ingår: Värme, vatten, kabel-tv, bredband och förråd.

Gårdsplats/innergård

Föreningens utemiljö innefattar grönområde, trädäck samt mindre lekplats för de små med klätterställning och sandlåda.

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 2.71485 %
Andel av årsavgiften: 2.71485 %
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

Bostaden har två stycken uteplatser och en terrass. En uteplats ligger vid entrén på bottenvåningen som vetter mot sydväst och gatan. Den andra uteplatsen ligger vid entrén på mellanplanen med förmiddagssol.
Terrassen med glasräcke nås från master bedroom på övre plan och ligger i bästa sydvästläge med eftermiddags- och kvällssol.

Bilplats

Garageplats: kostnad 750 kr/mån.
Uteplats: kostnad 450 kr/mån.

Övriga utrymmen

Cykelförråd, barnvagnsförråd, källsorteringsrum.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy