Länk kopierad!

Visningar

tors 16 apr 17:30 - 18:00
Öppen visning men boka gärna innan.Välkommen!
lör 18 apr 13:00 - 13:30
Öppen visning men boka gärna innan.Välkommen!

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 020 000 SEK
Adress
Kyrkogatan 11F, Tunafors, Eskilstuna
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
55 kvm
Avgift
2 702 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Etagelägenhet med uteplats

Unikt tillfälle att förvärva bekvämt boende i den eftertraktade Tunafors fabrikerna. Den påkostade spröjsade glasentrédörren i ek välkomnar dig till denna trevliga lägenhet. I hallen möts du av den härliga takhöjden som ger lägenheten en enorm rymd. Stort sovrum på etage-loft om ca 16 kvm med snyggt räcke som ger utsikt över lägenheten. Modernt kök från Vedum med Siemens inbyggnadsvitvaror och spotlights. Snyggt helkaklat badrum med golvvärme, dusch med glasväggar och egen tvättmaskin och torktumlare. Gott om förvaring i sovrummet samt separat vindsförråd.

Lägenheten har en öppen planlösning som präglas av modern industriell stil men kalkputsade ytterväggar, stora fönster med djupa fönsternischer, takfönster och stora spröjsade fönster som ger härligt ljusinsläpp.
På den stora uteplatsen kan du njuta av eftermiddags och kvällssol i syd/västläge med snygga spaljéer och stensättning.

I den låga avgiften ingår fiberinternet och grundutbud för tv.
Riktigt fin bostadsrättsförening med stora marginaler i ekonomin.

Utöver detta erbjuder föreningen tillgång till gemensamhetslokal med övernattningsmöjligheter och cykelrum.
Allt detta nära stadens utbud av shoppning och uteliv samt Mälardalens högskola eller med några minuters promenad till tågstationen för dig som pendlar.

Här finns med andra ord alla förutsättningar till total trivsel och en skön livsstil.

Välkommen hem!

Beskrivning

Stor uteplats med stensättning. Egen, exklusiv glasentrédörr med spröjs i ek och sido- såväl som överljus. Hall med klinkergolv, avhängning och förvaring.

Spektakulära sällskapsytor med enorm takhöjd, takfönster, stort fönster mot framsidan med djup fönsternisch och putsad murad vägg. Matt ekparkett i hela lägenheten. Snygg ektrappa till etage-loftet om ca 16 kvm med plats för sovrumsdel, kontor och garderober med skjutdörrar.

Stort badrum med kakel och klinker, spotlights, dusch med glasväggar, golvvärme, vägghängd toalett, tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk, förvaring.

Otroligt ljus i vardagsrummet tack vare stort fönsterparti och takfönster. Bra arbetsytor i kök med inbyggnadsvitvaror som diskmaskin, micro, ugn, spishäll och kyl/frys. Spotlights i överskåpen mot diskbänken.

Övrigt

Lägenheten är registrerad som 1 rok i föreningen

Dokument (pdf)

Planritningar E-dekl_Hus_A_0.pdf Nya stadgar 2018.pdf Brf Tunafors Årsredovisning 2018.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Eskilstuna kommun, Skattesats 33.1%.

Storlek

Boarea 55 kvm.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

5-3323-1-1109-2

Byggnad

Byggnadsår: 2015

Föreningen

Föreningens namn: BRF Tunafors i Eskilstuna
Organisationsnummer: 769625-9295
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 5-3323-1-1109-2
Antal lägenheter: 77
Antal lokaler: 1

Lägenhetsfördelning i föreningen:
12 st 1 rum och kök
15 st 2 rum och kök
33 st 3 rum och kök
12 st 4 rum och kök
5 st 5 rum och kök

Parkering: 48 st parkeringsplatser 600 kr/månad.
16 st carportplatser 300 - 400 kr/månad.

TV och bredband: Tv via grundutbud ingår i månadsavgiften.
Bredband 10/10 mbit/s ingår i månadsavgiften.

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: E
Energideklarationsdatum: 2019-10-10
Energiprestanda primärenergital: 145 /kWh per kvm och år

TV

Ansluten till kabelnät.

Internet

Bredband via fiber.

Månadsavgift

Avgift: 2 702 SEK / mån

Driftskostnad

200 SEK varav:
VA: 50 SEK
Elektricitet: 150 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.81000 %
Pantsättningsavgift: 473 SEK
Överlåtelseavgift: 1183 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Bilplats

Separat kö

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy