Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Älvsåkersgränd 46, ÄLVSJÖ
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
59 kvm
Avgift
4 363 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Ring för visning! 076 818 46 74 Mvh Mauricio Solnes

Övernattningslägenhet finns att hyra!.

Med gångavstånd från bostaden finns bussar ni Årstaberg som är en knytpunkt för byte mellan buss, tvärbana och pendeltåg. Du kan därifrån bl.a. ta dig med pendeltåg in till Stockholmscentral på ca 6 min. Bil till cityl ca 7 - 10 min.

Genom att ta Buss 168 som går direkt till Gullmarsplan,(där även tvärbana och tunnelbanan finns att byta till) har du andra möjligheter till god kommunikation. Buss 134 som går via årstaberg till liljeholmen där når du tunnelbanans röda linje. Via tunnelbanan når du underbara Södermalm på bara några minuter samt Stockholms innerstad. Vid Gullmarsplan finner du även apotek, livsmedelsbutiker och annan service.

Med närhet till bl.a. fina grönområden, Östberga centrum där Coop ligger som dessutom är ett postombud, restauranger, tandläkare samt förskolor. För den motionsintresserade så finns Östberga ute gym i närområdet.

Beskrivning

Genomgående ekparkett.

Bostadsfakta

Kommun

Stockholm kommun, Skattesats 29.88%.

Storlek

Boarea 59 kvm.

Rum

2 rum, varav 1-2 sovrum.

Våning / hiss

Våningsplan 1 av 4.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2006
Övrigt: Bokning av övernattningsrum
Vid Spannarpsgränd 8 finns ett litet rum som Brf använder bland annat för styrelsemöten. Detta rum kan även hyras ut till besökare. Har du besök och dåligt med plats så går det utmärkt att boka rummet.

Hyreskostnad:
söndag-torsdag 150 kr/natt
Fredag-lördag (avresa på söndag före 15:00) 200 kr/natt.
Hyreskostnaden läggs på din månadsavgift.

Utrustning i rummet är:
2 sängar
Toalett
Dusch
Litet bord och stolar
Vattenkokare
Kylskåp
Utrustat städskåp

Uppvärmning och el

Elförbrukning: 127 kWh/år.

Föreningen

Föreningens namn: Brf Årsta Backe
Organisationsnummer: 769613-0652
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Antal lägenheter: 56
Antal lokaler: 1

Uthyrningslägenhet (som även används som styrelserum).

Energideklaration

Energiförbrukning: 127 kWh/kvm och år
Energideklarationsdatum: 2017-08-18

TV

kabel-TV

Internet

Bredband. Leverantör. Bredbandsbolaget 100 / 100.
Obligatorisk kostnad om 155 kr/mån.

Månadsavgift

Avgift: 4 363 SEK / mån
ex obligatoriskt Bredband 155kr månaden.

Driftskostnad

460 SEK varav:
Försäkring: 160 SEK
Elektricitet: 300 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.621 %
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

Balkong 6 kvm,

Bilplats

P-plats kostar 300 kr. Fri parkering på omkringliggande gator.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy