Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Henriksdalsringen 51, Henriksdalsberget, Nacka
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
81 kvm
Avgift
4 824 SEK / mån
Rum
4 rum

Äntligen en smart, välplanerad 4:a med renoverade ytskikt, fantastisk utsikt och soldränkt balkong

Välkommen hem till denna ljusa och hemtrevliga 4:a på våning 2 med utsikt över Globen, Hammarby Sjöstad och Södermalm. Lägenheten är renoverad med nya ytskikt och smakfullt kök (2017) med moderna mörka köksluckor, gjuten slittålig betongskiva och gott om arbetsytor och förvaring. Genomgående parkettgolv i hela lägenheten, gott om förvaring och stora fönsterpartier vilket medför ett imponerande ljusinsläpp. Den mysiga, inglasade balkongen i sydväst bjuder in till sällskapliga tillfällen där man blickar ut över den fria utsikten och en glimt mot båtlivet över Saltsjön. På balkongen finns även plats för odlingar och blomlådor under sommarhalvåret. Två större sovrum med plats för både dubbelsäng och smarta förvaringslösningar. Det tredje, lite mindre rummet, kan med fördel användas som ett perfekt barnrum/arbetsrum med plats för säng, skrivbord och garderober för förvaring. Den omgjorda, öppna planlösningen bjuder in till sociala ytor mellan vardagsrum och kök. Badrummet är rymligt med badkar, tvättmaskin och gott om plats för förvaring, Intill ligger även gästtoaletten som passar perfekt för familjen under morgonrusningen.

Lägenheten är mycket välplanerad och inbjudande med stora rum helt fria från insyn. Varje fönster i lägenheten har fantastiskt ljusinsläpp och de magnifika solnedgångarna från vardagsrummet med de stora fönsterpartierna är verkligen något alldeles extra.

Föreningen äger marken (sedan 2017) vilket innebar avgiftshöjning och högre lån. Föreningen är stabil och välskött. Här bor du nära storstadspulsen, service och kommunikationer. Den milsvida utsikten från Henriksdalsberget är något utöver det vanliga. Bostaden ligger nära områdets centrum med matbutik, restaurang, livs och hållplats för buss 53 som tar dig till Södermalm på ca 10 minuter.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy