Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Alphyddevägen 67, Alphyddan, Nacka
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
73 kvm
Avgift
3 190 SEK / mån
Rum
3 rum

Välplanerad 3:a i populär brf - hörnläge med inglasad balkong

Högt och fritt beläget längst upp på Alphyddevägen finner ni denna trevliga hörntrea med tilltalande utsikt i två väderstreck. Interiören präglas av ljus och rymd. Samtliga väggar, snickerier och tak är nymålade (2020) och det är genomgående parkettgolv i ek.

Här bor du i den populära föreningen Alphyddans Ros med mycket god ekonomi och eget garage där boende garanteras en egen garageplats för 500 kr i månaden.

Bostadens 73 kvadrat är mycket välplanerade. Här erbjuds en förvaringsvänlig hall med skjutdörrsgarderob och klädkammare, generösa sociala ytor i form av spatiöst vardagsrum med utgång till inglasad balkong och rymligt kök med matplats i burspråk, två avskilda sovrum (båda med plats för dubbelsäng) utan insyn samt helkaklat badrum med tvättmaskin och golvvärme.

Som boende i Alphyddan bor du med det perfekta läget mitt emellan Stockholm city och Nackas vackra natur. På kort promenadavstånd från lägenheten når ni Sickla Köpkvarter som erbjuder ett komplett serviceutbud såsom matbutiker, Systembolaget, klädbutiker, restauranger, caféer och gym. Intilliggande Dieselverksataden erbjuder dessutom ett brett kulturutbud. En kort promenad förbi köpkvarteret ligger Sicklasjön med både badplats och långfärdsskridskoåkning vintertid. På andra sidan Sicklasjön breder det vidsträckta Nackareservatet ut sig med underbara promenadstigar, motionsspår och längdskidspår vintertid.

Kommunikationerna är fantastiska med stort utbud av Nackas olika busslinjer som når Slussen på endast 5 min samt Saltsjöbanan och Tvärbanan. I Sickla finns också flera busslinjer som bland annat tar dig in till Södermalm. I framtiden kommer läget bli ännu mer attraktivt då tunnelbanans blå linje kommer förlängas med station i Sickla, endast ett par minuters promenad från bostaden.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy