Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Multrågatan 15, Vån 3, Vällingby/Råcksta, Stockholm
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
84 kvm
Avgift
4 426 SEK / mån
Rum
3 rum

Fantastisk 3:a om 84 kvm med genomgående planlösning och soldränkt balkong högt upp i huset!

Hjärtligt välkomna till denna underbara trea i mycket gott skick. Högt upp i huset på våning 3 av 4 med en generös boyta om 84 kvm återfinns denna pärla. Genomgående planlösning som ger ett otroligt fint ljusinsläpp från två väderstreck. Ett perfekt hem för barnfamiljen eller paret som värdesätter ett bekvämt boende och stora sociala ytor. Här finns det gott om plats för mysiga middagar med familj och vänner. Den soldränkta balkongen nås enkelt från sällskapsdelen och erbjuder plats för sittgrupp och växter. Balkongen är inglasad, en rofylld oas att komma ut till såväl på sommar som vår/höst.

Sällskapsdelen, som har en delvis öppen planlösning mot köket, erbjuder gott om plats att möblera upp såväl en vardagsrumsdel som en rymlig matplats. Ljuset flödar in genom de stora fönsterpartierna, som bjuder på utsikt i två väderstreck. Bostaden är försedd med stilrena materialval, master bedroom, ett bra sovrum, helkaklat och modernt badrum med tvättmaskin och torktumlare samt skön underliggande golvvärme. Vidare finner vi en stor walk in closet perfekt för er som älskar kläder, skor och väskor. Ett förråd finns även i entréplan. Ett hem som inte får missas och måste upplevas på plats. Tillträde flexibelt. Kontakta gärna ansvarig mäklare för frågor om bostaden, föreningen, området eller för att boka in privatvisning.

BRF Norrskenet har stabil ekonomi och välskötta fastigheter. I Månadsavgiften ingår värme, vatten, grundutbud tv och bredband från Ownit. Garage nås enkelt i byggnaden intill. Föreningen hade 2019 en avgiftsfri månad och månadsavgifterna sänktes i januari 2016 med 10%.


Välkomna hem!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy