Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Jämtlandsgatan 99, Vån 6 (13064), Vällingby Parkstad / Råcksta, Stockholm
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
66 kvm
Avgift
3 493 SEK / mån
Rum
2 rum

Fantastisk och påkostad 2:a högt upp i huset med mysig balkong!

Unikt tillfälle att förvärva denna fantastiska och påkostade tvåa högt upp i huset med mysig balkong. Ett toppmodernt och nyproducerat boende i Vällingby Parkstads populäraste förening. Belägen med ett magiskt läge, här möts det bästa av två världar, stadspuls och natur i hjärtat av Västerort. Detta är en plats man vill vara på, där både vardag och fest får plats. Direkt närhet till tunnelbanans gröna linje och en stor Hemköp i entréplan.

Bostaden präglas av en ljus interiör och härlig atmosfär med underbart fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Optimalt planerad där varje kvadratmeter har ett syfte och disponeras på bästa möjliga sätt. Tack vare den generösa takhöjden om ca 2,5 m och ljuset som flödar in får lägenheten en extra dimension, måste upplevas. Ett perfekt hem för singeln eller paret med högt ställda krav, här möts stil och funktion.

Social och väldisponerad planlösning, ljuset flödar in genom de stora fönsterpartierna som bjuder på utsikt i två väderstreck. När man kommer in välkomnas man av den fina hallen som erbjuder goda avhängningsytor och bra förvaring i garderober. Vidare in i bostaden kommer man till vardagsrum och kök som är i en delvis öppen planlösning, detta är den perfekta samlingsplatsen för storslagna middagar med familj och vänner.

Lägenheten är försedd med smakfullt och funktionellt kök med bra förvarings och arbetsytor, här kommer ni som älskar matlagning trivas. Vidare finner vi ett mysigt sovrum med bra förvaringsmöjligheter bakom garderober, modernt och påkostat badrum med bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare samt handdukstork. I övrigt mycket goda förvaringsmöjligheter i lägenheten samt via ett källarförråd. Golvet pryds av vackert parkettgolv i ek och väggarna är målade i en vit kulör. Tillträde flexibelt. Kontakta gärna ansvarig mäklare för frågor om bostaden, föreningen, området eller för att boka in privatvisning.

BRF Råckringen har god ekonomi, välskötta fastigheter och stora hyresintäkter. Garage under husen som enkelt nås med hiss från gården, plats går att få omgående, 770 kr/mån. Hemköp i föreningens lokal på entréplan, kontrakt tecknat på 10 år. Vällingby Parkstad erbjuder ett boende i en ny, dynamisk stadsdel med natur, vatten och tunnelbanan precis runt knuten. Det är även enkelt att ta sig vidare till fler butiker, mataffärer, nöjen och service i både Vällingby C och Bromma Blocks.

Välkomna till ert nya drömhem på Jämtlandsgatan!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy