Länk kopierad!

Visningar

lör 30 maj 13:30 - 14:15
Anmäl er gärna! - Välkomna

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 295 000 SEK / eller högstbjudande
Adress
Trotzgatan 47, Centralt, FALUN
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
74.5 kvm
Avgift
5 010 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Öppen och perfekt planerad tvårumslägenhet (möjlig 3:a) med centralt och attraktivt läge

På Trotzgatan 47 välkomnas du in i denna yteffektiva lägenhet i gott skick. Här bor du på 74,5 kvadratmeter på våning 3 (hiss finns) som fördelas på två rum och kök (möjlig 3:a). En social bostad med öppna ytor som ger plats åt kreativitet och inspiration.

Det första man möts av i denna bostad är en stor, inbjudande och öppen hall. Det öppna, ljusa och funktionella köket bjuder på släta vita skåpluckor och gott om plats för matbord och stolar. Lättmöblerat, trevligt och öppet vardagsrum med mycket dagsljus och plats för soffa och matgrupp. I dagsläget har man på ett tilltalande vis gjort om en garderob till ett mindre barnrum, detta rum skulle även fungera bra som ett mindre kontor.

På Trotzgatan 47 bor du centralt och attraktivt med centrum inom gångavstånd. En cykeltur bort hittar du även Lugnets idrottsanläggning, och sjön Runn ligger en bit bort från bostaden.
Välkommen på visning!

Ångbryggeriet är en bostadsrättsförening i centrala Falun med totalt 117 lägenheter fördelade på 11 bostadshus. Namnet Ångbryggeriet kommer ursprungligen från ett bayerskt bryggeri som på 1800-talet tillverkade öl i byggnaderna. Idag har bryggeriet byggts om till moderna bostäder, och föreningen har funnits sedan 1989. I föreningen finns det bland annat tillgång till Gym, Bastu och Relaxavdelning

Beskrivning

Hall
Den stora, inbjudande och öppna hallen öppnar upp lägenheten och välkomnar både boende och gäster med ljusa väggar och ljust laminatgolv. Här finns det mesta man kan kräva av en hall ? klädhängare och platsbyggda garderober.

Kök
Det öppna, ljusa och funktionella köket har ljusa väggar och ljust golv. Utrustningen består av kombinerad kyl/frys, ugn, mikrovågsugn och Spishäll. I övrigt erbjuder köket vita skåpluckor, släta luckor och plats för matbord och stolar.

Vardagsrum
Vardagsrummet är bostadens givna samlingspunkt ? ett lättmöblerat, trevligt och öppet rum med ljust golv och ljusa väggar. Här erbjuds mycket dagsljus och plats för soffa och matgrupp.

Sovrum 1
Det första sovrummet är stort, inbjudande och mysigt och har inbyggda garderober, fint ljusinsläpp och plats för dubbelsäng.

Övrigt

Ångbryggeriet är en bostadsrättsförening i centrala Falun med totalt 117 lägenheter fördelade på 11 bostadshus. Namnet Ångbryggeriet kommer ursprungligen från ett bayerskt bryggeri som på 1800-talet tillverkade öl i byggnaderna. Idag har bryggeriet byggts om till moderna bostäder, och föreningen har funnits sedan 1989. I föreningen finns det bland annat tillgång till Gym, Bastu och Relaxavdelning

Dokument (pdf)

Årsredovisning HSB Brf Ångbryggeriet i Falun 2018.pdf Stadgar Ångbryggeriet 2011.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Falun kommun, Skattesats 33.95%.

Storlek

Boarea 74.5 kvm. Föreningens lägenhetsregister.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Våning / hiss

Våning 3 av 4.
Hiss finns.

Föreningen

Föreningens namn: Ångbryggeriet
Organisationsnummer: 716456-9415
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Antal lägenheter: 117
Antal lokaler: 0

Stabil förening med god ekonomi.

Parkering: Varmgarage går att hyra för 275 kr/mån.

Gemensamma utrymmen: Det finns en omtyckt gästlägenhet i huset samt en fin tvättstuga.

TV

Com Hem

Internet

Net-IT

Månadsavgift

Avgift: 5 010 SEK / mån

Gårdsplats/innergård

Välskött och trevlig gårdsplats med parkkänsla.

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.46864 %
Andel av årsavgiften: 0.78966 %
Pantsättningsavgift: 473 SEK
Överlåtelseavgift: 1183 SEK
Betalas av: Köpare

Bilplats

Garage samt parkeringsplatser finn i föreningen och hyrs ut enl. kösystem

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy