Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Söderberga Allé 54, Vån 2, Beckomberga/Söderberga Allé, Stockholm
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
74 kvm
Avgift
4 017 SEK / mån
Rum
3 rum

Topprenoverad & exklusiv 3:a om 74 kvm med stor balkong!

Totalrenoverad 3:a om 74 kvm med påtaglig hotellkänsla! Nu finns chans att förvärva detta exklusiva boende för er med högt ställda krav på er vardag. Stor och härlig balkong, en rofylld oas att komma ut till. Ett toppmodernt boende med magiskt läge, här möts det bästa av två världar. Detta är en plats man vill vara på, där både vardag och fest får plats. Belägen med närhet till goda kommunikationer, matbutik och fantastiska promenadstråk.

Vardagsrum och kök i en öppen och social planlösning, detta är en perfekt samlingsplats för att umgås med familj och vänner. Sällskapsdelen erbjuder gott om plats att möblera upp såväl en vardagsrumsdel som en rymlig matplats. Lägenheten är försedd med smakfullt kök i grått med mässingsdetaljer och bänkskiva i kvalitativ kompositsten. Köket erbjuder bra förvarings och arbetsytor, för den som älskar matlagning är detta hjärtat av bostaden.Här är inga detaljer lämnade åt slumpen. Golvet pryds av vacker 1-stav i ask och väggarna är målade i en ljusgrå kulör.

Vidare finns ett rymligt Master Bedroom som är lugnt beläget på andra sidan av lägenheten. Här finns plats för dubbelsäng och tillhörande sängbord. Inbyggda garderober ger ypperliga förvaringsmöjligheter. Intill Master Bedroom är det mindre sovrummet placerat som också kan disponeras som arbetsrum eller gästrum. Vidare finner vi en walk in closet, drömmen för alla som älskar kläder och skor.

Badrummet är placerat i hallen, när vi kommer in välkomnas vi direkt av den härliga atmosfären. Detta sätter verkligen en guldkant på vardagen, här kan ni ta ett avkopplande bubbelbad efter en lång dag på jobbet. När lägenheten genomgick totalrenoveringen 2018 har man verkligen tänkt på allt, den exklusiva stilen följs igenom hela lägenheten. Badrummet är helkaklat med marmorerad klinker som även den pryder stänkskyddet i köket. Detaljerna i badrummet går i mässing och här finns även inbyggda spotlights, goda förvaringsmöjligheter och bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare.

Brf Soltunet är den populäraste föreningen i området, de har mycket god ekonomi och låg belåningsgrad. Området är mycket lugnt och barnvänligt. Ord kan inte beskriva denna svårslagna lägenhet, ni måste uppleva det på plats. Boka in visning redan idag, ni vill inte missa denna dröm som ni bara kan flytta in i.

Välkomna till ert nya drömhem!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy