Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 500 000 SEK
Adress
Fjällgatan 54B, Borås
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
70 kvm
Avgift
3 063 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välkommen till Fjällgatan 54b!

Välkommen till Fjällgatan 54b!

Här hittar ni en trevlig 3:a med fräscha ytskikt och balkong i en förening med god ekonomi. Med närhet till påfart för R40 mot Göteborg och endast några minuter med bil till centrala Borås erbjuder denna lägenhet ett bra läge och trevligt boende! Det finns goda förbindelser med buss, närhet till mataffärer, skolor och fina naturområden runt knuten!

Beskrivning

Bostadsfakta

Kommun

Borås kommun, Skattesats 33.04%.

Storlek

Boarea 70 kvm.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Våning / hiss

Våning 2 av 3.
Hiss finns ej.

Föreningen

Föreningens namn: Brf Andromeda
Organisationsnummer: 764500-0931
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

Föreningen förvaltar fastigheten Andromeda 5 i Borås. Byggnaderna innehåller 63 bostadsrättslägenheter.

Föreningens ekonomi

Inga planerade avgiftsändringar (enl ordförande 31/8)

Föreningens renoveringar

1992 byttes samtliga fönster i föreningen.
1997-2004 byttes samtliga stammar och då renoverades även samtliga badrum.
2003-2004 byttes köksstammarna ut.
2004-2005 gjordes ett byte av lägenhetsdörrar samt ett installation av ett nytt låssytem. Under samma år installerades motorvärmare, nya p-platser tillkom och intill de gamla p-platserna byggdes en stenmur.
2005-2006 påbörjades reparation av ventilationskanaler. Det gjordes även rör-, mark och asfalteringsarbeten. Tvättmaskiner byttes ut.
2006-2007 Ventilationskanalerna färdigställdes.
2007-2008 Spackling och målning av sockeln.
2008-2009 Takrenovering av hus 58.
2009-2010 Takrenovering hus 54.
2010-2011 Takrenovering hus 56.
2011 Målning av tvättstugor.
2012 Bytte av el från fastighetens elcentralen till lägenhet (ej ny el i lght). Jordfelsbrytare.
2013 Bytte garageportar under våren 2013.

Månadsavgift

Avgift: 3 063 SEK / mån

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy