Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Klangvägen 75, Skogås, Skogås
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
84.5 kvm
Avgift
4 466 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Mycket fint och smakfullt radhus med platsbyggt kök som integrerats med hallen. Granitbänkar, rostfria vitvaror och flyttbar köksö. Två fina helkaklade badrum varav ett med bubbelbadkar. Genomgående ljusa och fräscha ytskikt. Mycket inbjudande baksida med stor terrass i två nivåer och liten trädgård som är insynsskyddat och ligger i bästa solläge. Lugnt område nära skola och bad.

Beskrivning

HALL: Välkomnande hall med ljust klinkergolv, belysning med dimmer samt platsbyggd inredning med skåp och sittbänk som integrerats med köket och köksinredningen på ett stilfullt sätt.

KÖK: Smakfullt kök med med stilren inredning och gott om förvaring i över och underskåp bakom vit skåpsinredning och en praktiskt och snygg köksö på hjul som bjuder på extra arbetsyta och förvaring. Köket har parkettgolv, vita väggar och infällda spotlights i taket. Köksbänk i svart granit och delvis valnöt och väggen ovan pryds av svart kakel. Köket är utrustat med vit kyl och frys i fullhöjd, induktionshäll, inbyggd ugn, inbyggd mikrovågsugn, integrerad diskmaskin (ny från 2020) och fläktkåpa från Franke.

DUSCHRUM: Snyggt och fräscht duschrum från 2007 med grått klinkergolv, golvvärme, helkaklade väggar i vitt och grått samt spotlights i tak. Duschvägg i glas, handdukstork, WC samt tvättställ med kommod och spegelskåp ovan.

VARDAGSRUM: Stort vardagsrum med härligt ljusinsläpp från stort fönsterparti. Parkett på golvet och ljusa väggar med en tapetserad fondvägg. Här ifrån når man ut till uteplatsen.

UTEPLATS: Fantastisk baksida med sol stor del av dagen med altan i två nivåer samt en liten trädgård med växter och odlingslådor.

SOVRUM 1: Stort rum med parkettgolv, ljusa väggar och flera garderober.

SOVRUM 2: Mysigt sovrum med rymlig klädkammare. Fina tapetserade väggar med mönstrad fondvägg.

BADRUM: Helkaklat badrum i beige med bubbelbadkar, WC, handfat, handdukstork samt tvättmaskin (2017) och torktumlare (2017)

Övrigt

ÖSTRA SKOGÅS
Klangvägen ligger i Skogås östra del som gränsar mot Trångsund och Mörtvik. Det är ett lugnt och trevligt bostadsområde med många små innergårdar, lekplatser och fina strövområden. Här bor man med mycket kort gångavstånd till fina badplatser vid Drevviken, skolor samt till centrum med service och kommunikationer.

SKOGÅS CENTRUM
Här finns ett brett utbud olika butiker och restauranger.
Från centrum finns pendeltåg till Stockholm och Västerhaninge/Nynäshamn. Tågen går var 15:e minut och restid till T-centralen är ca 20 minuter. Bussar går från Skogås till Farsta, Haninge och Huddinge. Med bil är restiden till centrala Stockholm ca 15 minuter (ej rusningstid) och det är kort bilavstånd till Farsta Centrum samt Länna affärsområde.

SKOLOR OCH FRITID
Det finns nio kommunala och sju enskilda förskolor i Skogås.
Områdets kommunala skolor är Mörtviksskolan (6-11år), Skogåsskolan (6-15år), Sjötorpsskolan (6-11år), Vretskolan (12-15år), Edboskolan (6-15 år) samt gymnasieskolan Östra Gymnasiet. Mer information om skolor och förskolor finns på www.huddingekommun.se

Från Klangvägen är det kort gångavstånd till Nytorps Mosse med motionsspår och konstgräsplan för fotboll. I Skogås finns en fritidsanlägging med tennisbanor, badmintonbanor, fotbollsplan samt simhall. Vintertid finns ett urval av aktiviteter såsom skidspår och långfärdskridskoåkning på de plogade sjöarna Drevviken och Magelungen samt Hockeyhall i Stortorp. Ca 4 kilometer från Skogås ligger Ågesta Friluftsområde med löpspår, Ågesta ridklubb och ridskola, Ågesta Golfklubb med 27 hål, samt brukshundsklubb.

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar_2018.pdf Arsredovisning_2018.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Huddinge kommun, Skattesats 32.2%.

Storlek

Boarea 84.5 kvm. Enl. föreningens ekonomiska förvaltare.

Rum

3 rum, varav 0 sovrum.

Lägenhetsnummer

231281001-0367

Föreningen

Lägenhetsnummer: 231281001-0367
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

Månadsavgift

Avgift: 4 466 SEK / mån
Obligatoriskt tillägg om 852kr

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.7356 %
Andel av årsavgiften: 0.73563 %
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy