Länk kopierad!

Visningar

mån 13 apr 12:00 - 12:30
Öppen visning - Anmäl er gärna!

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 350 000 SEK / fast pris
Adress
Odengatan 33, City, JÖNKÖPING
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
63 kvm
Avgift
3 844 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

För en enklare vardag

- VISAS SÖNDAG 13/4 KL 12:00, ANMÄL ER GÄRNA!

- FAST PRIS, FÖRST TILL KVARN...

- BELÄGEN PÅ TREDJE VÅNINGEN MED BALKONG OM 12 KVM MOT INNERGÅRDEN!

Nybyggd tvåa på attraktivt belägen mitt i Jönköpings centralaste delar med gångavstånd till både allt som city har att erbjuda samt Vätterns underbara strand. 63 välplanerade kvm med egen entrébalkong i söder från Odengatan, luftig hall med smart förvaring, stort vardagsrum med fantastiskt ljusinsläpp och öppen planlösning mot kök, balkong (12 kvm) mot innergården, helkaklat badrum med separat tvättavdelning samt sovrum. Genomgående stilsäkra materialval av modernt snitt med bl.a. vitpigmenterade ekparkettgolv, vitt kök från HTH med rostfri maskinpark från Bosch och läckra skivor både på bänkar och som stänkskydd samt badrumsinredning från HTH och INR.

Fantastisk bostadsrättsförening där ingenting har lämnats åt slumpen. Här erbjuds förutom en trevlig innergårdsmiljö även övernattningslägenhet, gemensamhetslokal och varmgarage. Läget alldeles intill Östra Torget är svårslaget och innebär att all tänkbar service i form av nöjen, shopping, gym, livsmedelsbutik, skola, förskola, vårdcentral och kommunikationer finns på behändigt avstånd.

Tillträde möjligt fr.o.m. 2020-05-27.

Observera att bilderna är tagna i visningslägenheten med tanken att erbjuda en känsla. Fler bilder finns hos handläggande fastighetsmäklare.

Beskrivning

GOLV
Ljus ekparkett 3-stav i alla rum förutom badrum. I anslutning till entrén läggs ljusgrå klinker.

VÄGGAR
Väggar målas i vit kulör.

TAK
Innertak av betong målas i vit kulör.

FÖNSTER
Aluminiumbeklädda treglasfönster i trä.

INNERDÖRRAR
Släta innerdörrar i vit kulör. Trösklar lika golv.

SOCKLAR OCH FODER
Golvsocklar och foder i vit kulör.

BADRUM
Väggar kaklas med vita kakelplattor och på golv läggs ljusgrå klinker. Duschvägg i glas vid duschplats. Uppvärmd handdukstork i krom. Samtliga blandare i kromat utförande. Utanpåliggande spegelskåp ovan tvättställ med kommod. Spotlights i tak. Tvättmaskin (Bosch) och torktumlare (Bosch) placeras under arbetsbänk. Väggskåp med vita luckor placeras ovan arbetsbänk.

KÖK
Kök från HTH med vita släta luckor, lådfronter och täcksidor. Maskinparken (Bosch) består av induktionshäll, inbyggnadsugn, diskmaskin, fläkt samt kyl och frys. Bänkskiva och stänkskydd i laminat samt diskbänk med ho. Bänkbelysning under kökets väggskåp. Blandare i kromat utförande.

GARDEROBER
Släta garderobsfronter i vit kulör.

STRÖMBRYTARE OCH ELUTTAG
Samtliga produkter i vit kulör.

BELYSNING
Eluttag för egen takbelysning i samtliga rum.

BALKONG/UTEPLATS
Balkonggolv i betong samt räcke.

Dokument (pdf)

Planritningar EAST 2 - D11.pdf EAST - Materialbeskrivning.pdf EAST - Situationsplan.pdf EAST 2 - Ekonomisk plan 200127.pdf EAST 2 - Intygsgiven kostnadskalkyl.pdf EAST 2 - Stadgar.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Jönköping kommun, Skattesats 33.65%.

Storlek

Boarea 63 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

D11

Våning / hiss

Våning 3 av 6.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2019
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Övrigt: Färdigställs under 2020.
Fönster: Isolerglasfönster
Ventilation: FTX-system

Föreningen

Föreningens namn: Brf East 2
Organisationsnummer: 769634-5565
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: D11
Antal lägenheter: 27
Antal lokaler: 0

Bostadskvarter om 27 bostadsrättslägenheter i centrala Jönköping. Ett kaxigt kvarter som oblygt tar ut svängarna i form av arkitektur och gestaltning. Som en oas där citypulsens myller effektivt stängs ute bjuder EAST på en innergård lika vacker att beskåda från balkongen/uteplatsen som att tillbringa lediga stunder på.

Parkering: 17 garageplatser. Lägenheter om 3 rok och större är garanterade plats.

TV och bredband: Bostäderna är anslutna till öppen fiber via Wetternet. Lägenhetsinnehavaren betalar abonnemang.

Gemensamma utrymmen: Gemensamhetslokal på innergården. Övernattningslägenhet för gäster. Barnvagnsrum. Cykelförråd.

Föreningens renoveringar

Nybyggnation 2019-2020.

Energideklaration

Status: Behövs ej

TV

Anslutet till öppen fiber via Wetternet.

Internet

Anslutet till öppen fiber via Wetternet.

Månadsavgift

Avgift: 3 844 SEK / mån
I månadsavgiften ingår värme och vatten.

Gårdsplats/innergård

Trevlig innergård finns att nyttja för föreningen medlemmar.

Driftskostnad

400 SEK varav:
Försäkring: 100 SEK
Elektricitet: 300 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 3.54510 %

Renoveringar

Nybyggnation 2019-2020.

Uteplats

Balkong om ca 12 kvm.

Bilplats

17 garageplatser finns (975 kr/mån) i källaren och denna lägenhet har möjlighet att boka en av dessa. Ytterligare garageplatser kommer att kunna erbjudas i grannfastigheten till samma pris.

Övrigt

Mer information på projektets hemsida - https://www.tosito.se/kopa-lagenhet-jonkoping/east/

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy