Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Bondegatan 45, Södermalm / Sofia, Stockholm
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
37 kvm
Avgift
1 916 SEK / mån
Rum
2 rum

Stilren och välplanerad 2:a med suveränt läge

Välkommen till denna välplanerade lägenhet invid SoFos hjärta Nytorget på Bondegatan 45. Här finner ni en perfekt planerad 2:a med vackert trägolv och stora fönsterpartier. Köket är mycket funktionabelt med alla nödvändiga bekvämligheter, goda arbetsytor samt gott om förvaring. I köket finns spis, kyl/frys, diskmaskin och en modern fläkt. Köket pryds av vitt kakel med svart fogmassa. Från köket leds du in till sovrummet genom en dörr med glasfönster. Stort och ljust vardagsrum med gott om plats för både soffgrupp och mindre matbord. Rymlig hall med bra förvaringsmöjligheter. Helkaklat badrum utrustat med tvättmaskin.

Här bor du i en stabil förening och välskött fastighet med bara någon minut till SoFo's hjärta Nytorget och dess stora utbud av restauranger, caféer och små butiker. Ett kvarter från porten finns även Vitabergsparken med vackra promenadstråk runt Sofia kyrka. Här erbjuds mycket goda kommunikationer med en rad busslinjer som trafikerar Renstiernas gata samt tunnelbana via en kort promenad till Medborgarplatsen. Ett stort plus är föreningens osedvanligt stora och gröna innergård som omgärdas av förenings hus.

Här bor du perfekt i gränslandet mellan det lugna och det livligare Södermalm. Du har närhet till folklivet i Sofo, där mängder av restaurang- och butiksutbud finns inom räckhåll, men ändå på lugna gatan med bibehållen stads känsla. Kombinationen är perfekt; grönska och promenadvägar i Vitabergsparken, gångstråk bland kulturhusbebyggelsen och på Åsöberget invid Stockholms inlopp. Med en kort promenad når du Sofos hjärta Nytorget. Sofo har blivit det moderna Söders centrala punkt. Hit söker sig de som vill njuta av sociala kvarter med lokala små butiker uteserveringar och parker.

I föreningen finns hittar du välrenommerade restaurangen NOOK och med någon minuts promenad når du flera pärlor på populära Erstagatan såsom t.ex. Ai Ramen och vinbaren Folii samt delikatess butiken Olja och Oliv.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy