Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Skälbyvägen 15, Barkarby, JÄRFÄLLA
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
87 kvm
Avgift
3 842 SEK / mån
Rum
4 rum

Välplanerad 4:a med låg avgift nära pendelstation

Välkommen till en optimal bostad om fyra rum och kök med genomgående fina trägolv och ljusa interiörer. Stambytt och renoverat badrum med klinkergolv och helkaklade väggar, fina ytskikt och öppen spis som höjer mysfaktorn i vardagsrummet. Trevlig balkong med eftermiddagssol och härlig utsikt mot villakvarterens takåsar. Föreningen är populär med trevlig gemensam innergård med bl.a grillplats och lekplats. Nära förskola och skola och bara 5 minuter till pendeltåg och bussar.

Från bostaden har du någon minuts promenad till Barkarby torg med bibliotek, mataffär, restaurang, frisörer och bankomat m.m. och Barkarbys pendeltåg station. Från Barkarby tar du dig till Stockholm C på 15 min.

Beskrivning

Hall
Stor öppen hall med plats för ytterkläder och skor samt platsbyggd garderob. Ljusa väggar och parkettgolv. I anslutning till hallen finns badrum

Badrum
Stambytt badrum med badkar och fönster. Helkaklade väggar och klinkergolv. Tvättställ och wc-stol.

Sovrum 1
"Master bedroom" med gott om plats för dubbelsäng och annat möblemang. Platsbyggda garderober med goda förvaringsmöjligheter. Ljusa trägolv i enstav och målade väggar

Sovrum 2
Perfekt barnrum eller arbetsrum med ljuda väggar och fina trägolv i enstav.

Vardagsrum
Stort härligt och lättmöblerat vardagsrum med öppen spis och utgång till balkong med eftermiddagssol. Ljusa väggar och parkettgolv.

SOVRUM 3
Mysigt sovrum i mellanstorlek med väggar och heltäckningsmatta ovanpå parkettgolv. Här finns goda förvaringsmöjligheter i garderobsinredning bakom gardiner.

KÖK
Praktiskt kök med plats för matbord vid fönster. Den maskinella utrustningen består av spishäll, integrerad diskmaskin, ugn, spisfläkt och kombinerad kyl/frys. Vitt kakel ovanför arbetsbänk och goda förvaringsmöjligheter bakom vit skåpluckor. Parkettgolv och ljusa väggar.

Dokument (pdf)

stadgar Brf Barsbropark.pdf energideklaration Skälbyvägen 15.pdf Årsredovisning 2019 Brf Barsbropark.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Järfälla kommun, Skattesats 31.48%.

Storlek

Boarea 87 kvm.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum.

Lägenhetsnummer

161

Våning / hiss

Våning 3 av 3.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1956
Ventilation: Mekanisk frånluft

Föreningen

Föreningens namn: Brf Barsbro Parken
Organisationsnummer: 769624-6953
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 161
Antal lägenheter: 181
Antal lokaler: 18

Området består av välvårdade trevåningshus med charmiga trapphus i natursten och lackat trä byggda på 50-talet.Till området hör det charmiga lilla torget Barsbro Torg. Bostadsrättsföreningen bildades våren 2012 och förvärvade fastigheten 2013-07-01

Adresser: Flygarvägen 2-14, Pilotvägen 1-11, Skälbyvägen 15 - 29, Reavägen 2-4

Byggnadsår: 1956
Kommunalt vatten/avlopp
Mekanisk frånluft med fläktenheter på vinden
Sophantering genom utvändiga fristående byggnader

TV/Bredband: Canal Digital, Fiber OWNIT 100/100

I månadsavgift ingår: värme och vatten, kabel tv med basutbud samt internet.

Garage: 40 st
Parkeringsplatser: 34 st

Föreningens renoveringar

1990 Asfalt i området
1993 Nya balkonger
1997 Fönster renovering
1997 Fönsterdörrar renoverades
1998 Omläggning av tak
2000 Tätskiktsrenovering av badrummen
2000 Skapande av 19 st nya lägenheter
2003 Omputsning och målning av fasad
2006 Byte av samtliga badrumsfönster till aluminium
2011 Nya maskiner i tvättstuga samt bokningssystem för aptus (portbrickor)
2013 OVK godkänd
2014 Nya gungor och sandlåda i lekparken
2015 Ny boulebana, nya papperskorgar i området samt anläggning av ny gräsyta i parken.
2015 Nya fönster och balkongdörrar
2015 Nya takfläktar för ventilation
2016 OVK godkänd
2017-2018 Stambyte i föreningen med renoverade badrum. Även uppdatering av el i vissa lägenheter.
2019 OVK godkänd

TV

Ansluten till kabelnät. Canal Digital

Internet

Fast lina. Ownit

Månadsavgift

Avgift: 3 842 SEK / mån

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.84702 %
Andel av årsavgiften: 0.96536 %
Pantsättningsavgift: 473 SEK
Överlåtelseavgift: 1183 SEK
Betalas av: Köpare

Bilplats

40 garageplatser.
P-plats 1: 34 parkeringsplatser.
P-plats 2: Parkeringsplats.

Övriga utrymmen

Det finns ett "matförråd" och ett källarförråd och tvättstuga.

Övrigt

FÖRSKOLOR
Det finns ett flertal intilliggande förskolor i närområdet. På promenadavstånd ligger förskolor och skola.

KOMMUNIKATIONER
Barkarby Pendeltågsstation inom promenadavstånd. Från Barkarby tar du dig till Stockholms City på ca 15 min. Flertal bussförbindelser mot Jakobsbergs Centrum, Kista, Karolinska Universitetssjukhus, Solna för att nämna några. Med bil tar du dig via Skälbyvägen snabbt ut på E18 mot Stockholm eller Enköping.

NÄRSERVICE
Barkarby Centrum ligger alldeles vid pendeltågsstationen. Där finns bibliotek, konsumaffär, frisörer, bankomat m.m.

Veddesta Centrum ligger på promenadavstånd och där finner du bland annat Willys matvarubutik och ett flertal andra butiker och restauranger.

Du tar dig snabbt till Barkarby Handelsplats som växer hela tiden. Här finns bland annat IKEA, Bauhaus, Elgiganten, Plantagen, Max-hamburgeria, Rusta, Skopunkten och Stockholm Quality Outlet.

Jakobsbergs Centrum är ett väl ansett centrum där man hittar nästan allt man kan tänkas behöva. I den inglasade gallerian Stråket finns ett 100-tal butiker, mataffärer och systembolaget. Läs mer på www.jakobsbergscentrum.se I centrum finns också flera restauranger, konditori, biograf, skräddare, frisörer, banker, bibliotek, apotek, folktandvård, sjukhus, postservice och närpolis.

FRITID OCH NATUR
Ett nät av natursköna gång- och cykelvägar binder samman Järfälla kommun, här är det aldrig långt till naturen och inom cykelavstånd finns både badplatser och stora friluftsområden. Järvafältet, Görväln och undersköna Ängsjö för att nämna några. För den träningsintresserade finns Sats sportsclub, Friskis & Svettis och badhus nära Jakobsbergs Centrum och Komethallen i Veddesta. Ett trevligt gym "Kenzai" finns på promenadavstånd.

Mer information om föreningsliv, barnomsorg och annat som är viktigt att veta om kommunen finns på kommunens hemsida: www.jarfalla.se, du kan också ringa kommunens växel 08- 580 285 00.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy