Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Solrosgatan 4C, Valla, Linköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
54 kvm
Avgift
3 064 SEK / mån
Rum
2 rum

Klockren tvåa högst upp i huset med västerbalkong

Med ett optimalt läge i attraktiva Valla finner ni denna läckerbit i form av en smart planerad tvåa. Vi befinner oss på tredje våningen, högst upp i huset med ett fritt, insynsskyddat läge och balkong med ett perfekt västerläge och en rogivande utsikt.

Hela lägenheten håller ett fint skick med ett fullutrustat kök med matplats, nyrenoverat duschrum i helkaklat utförande, luftigt vardagsrum med goda sällskapsytor, ett stort sovrum med bra förvaring samt en separat klädkammare. Genomgående fräscha ytskikt och härliga ljusinsläpp från fönster åt två väderstreck. Från sovrumsfönstret ser man Domkyrkan, vilket påminner om närheten till innerstan.

Stabil bostadsrättsförening med låg skuldsättning och välskötta fastigheter. Föreningen består av 48 lägenheter och som medlem i föreningen kan man nyttja den gemensamma tvättstugan i källaren. Det finns även ett gym, en bastu, övernattningslägenhet samt cykelförråd och källsorteringsrum. Till lägenheten hör två förråd. På baksidan av byggnaden finns en stor gräsyta som kan nyttjas av medlemmarna. Här finns även en grill, utemöbler och pallkragar för odling.

Lägesfaktorn är fenomenal med direkt närhet till Linköpings Universitet, Vallaskogen, Gamla Linköping och Sjukhuset. Det tar knappt tio minuter att cykla in till city och närmsta matbutik ligger bara några hundra meter bort.

Genom att nästan helt sluta med pappersprospekt vill SkandiaMäklarna i Linköping minska sin miljö- och klimatpåverkan och ta en tydlig position i framkant inom hållbarhet. Därav delar vi inte längre ut några prospekt på våra visningar. För varje förmedlad affär planterar vi istället ett träd i Afrika i samarbete med Vi-skogen. Ni som ändå vill ha ett pappersprospekt, meddela ansvarig mäklare så ordnar vi naturligtvis ett till Er.

I länken nedan finner Ni det bläddringsbara prospektet.

https://epaper.webtopsolutions.com/epaper.asp?id=650620

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy