Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Gränsliden 152, Tallboda, LINKÖPING
Typ
Bostadsrättsradhus
KVM
104.5 kvm
Avgift
6 485 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Radhus i perfekt skick  

Detta välutrustade och stilrena radhus har genomgått en omfattande renovering, vilket gör det till ett högkvalitativt boende präglat av moderna ytskikt och genomtänkt färgsättning.  

I detta hus finns mycket som är värt att lyfta fram. Till bostadens höjdpunkter hör ett stort, fräscht och ljust kök med påkostade material, generösa arbetsytor, stora fönster, bänkskiva i laminat och gott om plats för matbord och stolar. Det stilrena badrummet är stort, påkostat och har stort badkar, kommod, handfat och toalett. Det lättmöblerade och sociala vardagsrummet med vitmålade väggar och vackert trägolv bjuder på stora fönster, mycket dagsljus, härliga umgängesytor och gott om plats för soffa och matgrupp.

Till bostaden hör en underbar och takbeklädd altan med lättmöblerade ytor, trädäck och sol hela eftermiddagen och kvällen samt en mysig och insynsskyddad altan på andra sidan huset med lättmöblerade ytor, trädäck och sol hela morgonen och förmiddagen. Från dessa platser kan man betrakta husets rogivande, välskötta gaveltomt med välskött gräsmatta och en vacker häck som skyddar mot insyn.

Mycket trivsamt och lugnt område med barnvänliga förhållanden. Närhet till skolor och förskolor. Bra cykelförbindelser och busskommunikationer. En kort promenad bort ligger Tallboda centrum med matbutik, postservice och pizzeria. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Kontakta mäklaren vid intresse!

Beskrivning

Hall
Den stora, inbjudande och välplanerade hallen öppnar upp och välkomnar både boende och gäster med väggar i vackra tapeter och vackert laminatgolv. Här finns det mesta man kan kräva av en hall, såsom klädhängare och gott om plats för jackor och skor.

Kök
Det stora och ljusa köket har tapetserade väggar och vackert laminatgolv. Utrustningen består av kyl, frys, induktionshäll, fläkt, ugn, mikrovågsugn och diskmaskin. I övrigt erbjuder köket påkostade material, generösa arbetsytor, stora fönster, bänkskiva i laminat och gott om plats för matbord och stolar.

Vardagsrum
Vardagsrummet är husets givna samlingspunkt, ett lättmöblerat och socialt rum med vackert laminatgolv och vitmålade väggar. Här erbjuds stora fönster, mycket dagsljus, härliga umgängesytor och gott om plats för soffa och matgrupp.

Sovrum 1
Det första sovrummet är fint och mysigt och har plats för garderob och plats för dubbelsäng.

Sovrum 2
Stort och nyligen omgjort rum som erbjuder fint ljusinsläpp och plats för dubbelsäng.

Sovrum 3
Ett lite mindre och fint sovrum med platsbyggda garderober, utmärkta förvaringsmöjligheter och plats för exempelvis bäddsoffa och skrivbord. Här finns alla möjligheter att göra rummet till kontor, barnrum eller gästrum.

Badrum 1
Detta stora och påkostade badrum har stort badkar, kommod, handfat och toalett. Stilrent klinkergolv och väggar i vitt kakel från renoveringsåret 2013.

Badrum 2
Detta lite mindre och påkostade badrum har väggar i vitt kakel och mörkt klinkergolv som matchar fint. Här finns duschvägg.

Uteplats 1
Underbar och takbeklädd altan som nås från vardagsrummet. Här erbjuds lättmöblerade ytor, trädäck och sol hela eftermiddagen och kvällen.

Uteplats 2
Via hallen kommer du även till en mysig och insynsskyddad altan med lättmöblerade ytor, trädäck och sol hela morgonen och förmiddagen.

Tvättstuga
Husets tvättstuga är stor och väldisponerad och utrustad med tvättmaskin, torktumlare och plats för tvättställning.

Dokument (pdf)

Planritningar RBF_Linköpingshus_37-Stadgar.pdf RBF_Linköpingshus_37-Årsredovisning-2018.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Linköping kommun, Skattesats 32%.

Storlek

Boarea 104.5 kvm.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum.

Byggnad

Byggnadsår: 1991
Byggnadstyp: 1 ½ plan

Föreningen

Föreningens namn: Riksbyggen Linköpingshus nr 37
Organisationsnummer: 716426-2441
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Antal lägenheter: 151
Antal lokaler: 0

Föreningen äger fastigheten Malmskogen 10:94, 10:95 och 10:97 i Linköpings kommun med 151 lägenheter samt en lokal. Byggnaderna är uppförda 1992-1993. Fastigheternas adress är Fönvindsvägen 2-10, 14-60 och Gränsliden 100-184.

Parkering: En garageplats ingår i månadsavgiften. Separat kö till parkeringsplats, i dagsläget finns ingen plats ledig.

TV och bredband: Via Comhem.

Föreningens ekonomi

Avgiften har höjts med 2% 2019-07-01.

Föreningens renoveringar

Gjorda renoveringar:
Undercentraler, energibesparande belysning samt installerat separata varmvattenmätare i bostäderna, 2015.
Kommande renoveringar: Löpande underhåll.

Månadsavgift

Avgift: 6 485 SEK / mån

Driftskostnad

450 SEK varav:
Försäkring: 150 SEK
Elektricitet: 300 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.8021 %
Andel av årsavgiften: 0.80344 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK

Bilplats

En garageplats ingår i månadsavgiften. Separat kö till parkeringsplats, i dagsläget finns ingen plats ledig. (2019-06-14)

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy