Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 850 000 SEK
Adress
Tre kronors väg 37, Kvarnholmen, Nacka
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
53 kvm
Avgift
3 335 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Ljus och välplanerad tvåa med solig terrass

Välkommen hem till denna trevliga bostad med industrikänsla och högt i tak. På Kvarnholmen i det gamla Bageriet (knäckebrödsfabrik anno 1932) finns denna underbara 2:a i prisbelönt fastighet (bästa ombyggnadsprojekt i Sverige enligt International Property Awards). Lägenheten har moderna och exklusiva interiörer inspirerade av 20-tals funktionalism med stilrena detaljer. Färgtonerna går i vitt och mörka accentfärger. Lägenheten har stora sociala ytor i kök och vardagsrum i öppen planlösning där stora fönsterpartier, från golv till tak, ger mycket ljus och karaktär.

Från vardagsrummet har man utgång till den generösa terrassen med sjöglimt om ca 14 kvm och ett fint ljusinsläpp från stort fönsterparti med låg brösthöjd. Här finns ett rymligt sovrum med plats för stor säng. Badrummet är smakfullt inrett med matt mosaikgolv, rektangulärt vitt kakel på väggarna samt målat innertak i antracitgrå kulör. Här finns dusch, golvvärme och handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare.

Specialritat kök med vackra detaljer i krom, släta luckor i en antracitgrå kulör och bänkskivor i marmor. Lägenheten har en öppen planlösning och en stor terrass med utgång från vardagsrummet. På terrassen ryms både stort matbord och loungemöbler. Utöver detta så bjuder lägenheten på högt i tak och (originaltak drygt 3 meter), genomgående vitpigmenterat ekparkettgolv och riktigt underbara stora fönsterpartier.

Beskrivning

HALL - Via säkerhetsdörr når du en välkomnande hall med enstavigt ekparkettgolv och målade väggar i vitt. I hallen finns även en garderob.

KÖK - Smakfullt kök med enstavigt ekparkettgolv och målade väggar i vitt. Unikt kök inrett med antracitgrå köksluckor och exklusiv bänkskiva i marmor med underlimmad diskho. Köket är utrustat med induktionsspishäll, stor fläkt, varmluftsugn, integrerad diskmaskin och integrerad kyl och frys. Köket har en öppen planlösning mot vardagsrummet.

VARDAGSRUM - Stiligt och härligt vardagsrum med enstavigt ekparkettgolv och målade väggar i vitt. Öppen planlösning mot kök och stora fönsterpartier. Här finns plats för matbord om 4-6 personer samt soffgrupp. Från vardagsrummet når man den härliga terassen.

TERRASS - Stor möblerbar terrass om ca 15 kvm balkong med betonggolv och räcken i stål. Balkongen bjuder på tidig morgonsol samt kvällssol.

SOVRUM- Underbart sovrum med enstavigt ekparkettgolv och målade väggar i vitt. Generös förvaring med garderobsvägg. Stort fönsterparti.

BADRUM- Smakfullt badrum med vitt mosaikgolv (golvvärme) och väggar i blankt rektangulärt kakel. Väggar ovanför kakel och innertak är målade i antracitgrå kulör. Här finns toalett, handfat, stor spegel, handdukstork, spotlights i tak, dusch samt tvättmaskin och torktumlare.

Övrigt

Kvarnholmen mittemot Djurgården är en helt ny stadsdel med välbevarad karaktär och anrik historia i brytpunkten mellan innerstad och skärgård. Kvarnholmen håller på att växa fram till en attraktiv och levande stadsdel med en stark identitet. Ön kommer bli en kulturell samlingsplats i Stockholm med lokaler så som "Munspelet" för konserter, scenkonst, mässor, och utställningar. Följer du strandpromenaden runt ön kommer du snart till Kvarnholmens stora grönområde med lekplatsen Lilla Kvarnholmen, boulebanor och lummiga skogsgläntor. En bit längre bort på södra sidan planeras det att byggas en gästhamn och marina med kajakuthyrning, och seglarskola.

Nyligen har närcentrumet (Spisbrödsfabriken) öppnat med stor COOP-butik, apotek, vårdcentral, restauranger och bageri. Längs Kvarnholmsvägen finns gym (Puls & Träning), café, sushi och en italiensk restaurang Don Felice. På kajen finns det otroligt populära och prisbelönta glassbaren SNÖ samt utegym och lekplats. Idag berikas Kvarnholmen av flera smultronställen och fler planeras det att bli innan området står helt klart. Nyöppnad grundskolan Ebba Brahe (1-9) finns också intill centrumet och i närområdet finns flertalet förskolor.

Läs mer om Kvarnholmens framtidsplaner på www.kvarnholmen.com

Via "genvägen" tar du dig snabbt till intilliggande Finnboda Hamn, där ligger ICA butik, Café Slipen och Restaurang Docklands. Centrala Nacka med köpcentret Nacka Forum, Ica Maxi, Nyckelvikens naturreservat, förskolor och gymnasium når man numera enkelt på endast 5 minuter via nya Svindersviksbron som förbinder de två stadsdelarna.

Området har utmärka kommunikationer in till Slussen och Nacka med flera busslinjer som trafikerar området. Du kan enkelt och smidigt pendla in till Nybroplan på ca 20 minuter med pendelbåtarna vars hållplats ligger på kajen (SL-kort gäller).

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Stadgar.pdf BRF Materialbeskrivning.pdf BRF Årsredovisning 2018.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Nacka Sicklaön 38:19, Nacka kommun, Skattesats 30.76%.

Storlek

Boarea 53 kvm.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

1302

Våning / hiss

Våning 2 av 5.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2017
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Ventilation: FTX-ventilation (mekanisk från- och tilluft)

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Bageriet 3
Organisationsnummer: 769629-2791
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 1302
Antal lägenheter: 127
Antal lokaler: 0

2014 förvärvade Oscar Properties den gamla fabriken för att omvandla den till bostadshus under namnet Bageriet. Med varsam hand rustas byggnaden upp och byggs till för att ge plats åt 127 moderna bostäder med inspiration hämtad från fabrikens historia. Brf Bageriet 3 är ett unikt byggnadsprojekt som registrerades 2017 och är en äkta bostadsrättsförening. Samtliga lägenheter har ett tillhörande förråd om ca 5 kvm. Föreningen har miljö- och återvinningsrum, cykelförråd, barnvagnsrum och rullstolsrum samt leveransrum för onlinebeställningar (inkl. kyl och frys för matleveranser).

Föreningens ekonomi

Föreningen är ny, det finns därför i dagsläget inga beslut om några kommande avgiftsförändringar.

Föreningens renoveringar

Fastigheten är färdigbyggd 2018, därmed finns inga utförda eller planerade renoveringar.

Energideklaration

Status: Ej utförd

TV

Via Ownit och utgörs av ett basutbud för TV, bredbandskapacitet 100/100 Mbit/s, samt telefoni ingår i avgiften. Ownit levererar en TV-box och en router till varje lägenhet.

Månadsavgift

Avgift: 3 335 SEK / mån
Ingår: Värme, vatten, Kabel-TV, bredband och telefoni.

Driftskostnad

333 SEK varav:
Försäkring: 150 SEK
Elektricitet: 183 SEK

Angiven driftkostnad gäller för 2 personers hushåll (2 vuxna). Samtliga uppgifter är beräknade enligt schablon. Kostnaderna kan både vara högre och lägre för ny ägare.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.6728 %
Pantsättningsavgift: 473 SEK
Överlåtelseavgift: 1183 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

Härlig terrass om ca 14 kvm

Bilplats

75 parkeringsplatser finns för boende i föreningen, beräknad kostnad är ca 1000:-/ mån. Parkeringsgaraget är uppfört i 3 st våningsplan och är beläget under gården mellan byggnaden och grannfastigheten. Det finns även 9 gästparkeringar. Samfälligheten som sköter garaget utreder att installera laddstationer för elbil i garaget

Övriga utrymmen

Lägenheten har ett tillhörande förråd om ca 5 kvm. Postboxar inne i husets entré. Miljö- och återvinningsrum, cykelförråd, barnvagnsrum och rullstolsrum samt leveransrum för onlinebeställningar
(inkl. kyl och frys för matleveranser).

Närområde

Allmänt om området: Trevligt nybyggt område

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy