Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Thorells Gata 12, Övre Vasastaden, Linköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
33 kvm
Avgift
2 575 SEK / mån
Rum
1 rum

Nyprodocerad yteffektiv etta på våning 10.

KONTAKTA MÄKLARE FÖR ATT BOKA PRIVAT VISNING!

På våning 10 av 14, i häftiga Vasatornet, ligger den här smakfulla ettan om 33 kvm med hög kvalité och en fantastisk utsikt. Här erbjuds ett modernt och trivsamt boende med påkostade materialval och hög bekvämlighet. Den väldisponerade öppna planlösning gör rummet till en bättre plats för större sällskap och öppnar upp för middagar med det stilfulla köket.

Köket är från Ballingslöv och har vita skåpsluckor, svart granitbänkskiva, kakel som stänkskydd, vitvaror från Electrolux och snygg ho i granitkomposit. Rymlig hall med klinkergolv, helkaklat badrum med golvvärme och kombitvättmaskin. Lägenheten har en balkong i söderläge med en hänförande utsikt över Linköpings skyline!

Förmånlig avgift på 2575 kr inkl. värme, vatten, kabel-tv. Mycket attraktivt område med direkt närhet till välsorterad matbutik och restauranger. På kort avstånd når man Linköpings stadskärna och centralstationen.

Perfekt bostad för studenter, förstagångsköpare eller för den som söker en övernattningslägenhet. Ett hem att trivas i!

Välkommen på visning!

Beskrivning

HALL
Välkomnande hall med avhängingsyta och förvaring i tre platsbyggda garderober med spegelskjutdörrar. Rustikt klinkergolv och vitmålade väggytor.

KÖK
Smakfullt kök från Ballingslöv med vit skåpsinredning, granitbänkskiva, kakel som stänkskydd och diskho i granitkomposit. Vitvaror från Electrolux. Köket är utrustat med kombinerad kyl/frys, ugn, inbyggd mikrovågsugn, induktionshäll, spisfläkt och diskmaskin.

RUM
Rymligt rum med plats för matgrupp, soffa, tv-bänk och säng. Utgång till balkong i sydvästläge. Ekparkettgolv och vitmålade väggytor.

DUSCHRUM
Rymligt, helkaklat duschrum med toalett, kommod, spegelskåp, dusch med vikbara glasdörrar, kombitvättmaskin och handdukstork.

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar Brf Vasatornet.pdf Ekonomisk plan - Brf Vasatornet.pdf Årsredovisning 2018 Brf Vasatornet.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Linköping kommun, Skattesats 32%.

Storlek

Boarea 33 kvm.

Rum

1 rum, varav 0 sovrum.

Lägenhetsnummer

11103

Våning / hiss

Våning 10 av 14.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2018
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk till- och frånluft med återvinning.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Vasatornet
Organisationsnummer: 769629-5448
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 11103
Antal lägenheter: 102
Antal lokaler: 7

Föreningens ekonomi

Se ekonomisk plan.

TV

Comhems analoga utbud ingår i avgiften

Internet

Bredband om upp till 50 Mbtit ingår i avgiften.

Månadsavgift

Avgift: 2 575 SEK / mån

Driftskostnad

250 SEK varav:
Försäkring: 100 SEK
Elektricitet: 150 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.573 %
Andel av årsavgiften: 0.71 %
Pantsättningsavgift: 473 SEK
Överlåtelseavgift: 1183 SEK
Betalas av: Köpare

Uteplats

Balkong i söderläge med storslagen utsikt

Bilplats

Garageplats. Går att hyra för 900 kr/mån (normalstor plats) eller 750 kr/mån (mindre plats). Till garageplatsen är det separat kö.

Övriga utrymmen

Till lägenheten hör ett förråd som finns i byggnadens källare. I källaren finns även garage och cykelförråd.

Högst upp i föreningens två hus finns en gemensam takterrass med möblerade umgängesytor. En plats för föreningens medlemmar att kunna mötas, njuta av solen samt utsikten över Linköpings takåsar. Takterrasserna är belägna på vån. 15 och 8 i respektive hus och är ca. 100m² vardera.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy