Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Ullstämmavägen 206, Ullstämma, Linköping
Typ
Bostadsrättsradhus
KVM
126 kvm
Avgift
7 017 SEK / mån
Rum
4 rum

Parhus med naturnära, lugnt och familjevänligt läge

Varmt välkommen till Ullstämmavägen 206 och detta öppna och stilrena parhus. Här är det bara att flytta in. Det generösa ljusinsläppet sätter en tydlig prägel på huset.

Här erbjuds 126 välplanerade kvadratmeter med bra planlösning som ger plats för hela familjen. Här kommer du in i en inbjudande och öppen hall med hatthylla och gott om plats för jackor och skor. Vidare finns ett stort, nyrenoverat och fräscht kök, ett rymligt, socialt och lättmöblerat vardagsrum med mycket dagsljus och gott om plats för soffa och matgrupp. Tre sovrum, dubbla badrum, separat tvättstuga och bra förvaring i såväl groventré som i stor klädkammare på övervåningen. En välskött trädgård med fin stenläggning, odlingslåda och en stor takbeklädd altan som försetts med fönster i överkant under senaste året. På framsidan finns en härlig plats som passar perfekt för att inta morgonkaffet på.

Bostadsrättsföreningen är välskött, aktiv och stabil med god ekonomi, strukturerade framtidsplaner och ständigt fokus på förbättringsåtgärder. De har bland mycket annat nyss satt upp luftvärmepumpar och dessutom sänkt månadskostnaden. Dessutom erbjuds gemensamma utrymmen som återvinningsrum, förråd för gemensamma trädgårdsredskap och cykelrum. I området finns gott om gästparkeringar och möjlighet finns att överta ett garage.

Det här hemmet är som gjort för en barnfamilj, perfekt beläget i Ullstämmas hjärta. Mycket lugnt och barnvänligt läge med bilfria gator, lekplats och fina grönområden. Här bor ni i ett mycket bra område som passar alla åldrar och erbjuder goda förbindelser till city, livsmedelsbutiker, förskola och skolor. Vidingsjö Motionscentrum ligger inom gångavstånd och Ekholmen Centrum finns en promenad bort. Dessutom har man Landeryds golfbana en bit bort från bostaden.
Varmt välkommen till Ullstämmavägen!

Genom att nästan helt sluta med pappersprospekt vill SkandiaMäklarna i Linköping minska sin miljö- och klimatpåverkan och ta en tydlig position i framkant inom hållbarhet. Därav delar vi inte längre ut några prospekt på våra visningar. För varje förmedlad affär planterar vi istället ett träd i Afrika i samarbete med Vi-skogen. Ni som ändå vill ha ett pappersprospekt, meddela ansvarig mäklare så ordnar vi naturligtvis ett till Er.

I länken nedan finner Ni det bläddringsbara prospektet.


https://epaper.webtopsolutions.com/epaper.asp?id=644707

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy