Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 350 000 SEK / utgångspris
Adress
Sandfjärdsgatan 21, 2tr, Årsta, Årsta
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
57.5 kvm
Avgift
3 327 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välplanerad och fräsch 2:a med ett fritt sydväst läge.

Välkommen till denna välplanerade och fräscha 2:a med ett fritt läge. Rymligt kök, stort vardagsrum med inglasad balkong i söderläge. Bra och insynsskyddat sovrum samt stambytt helkaklat badrum.
Genomgående parkettgolv i alla rum och ljusa väggar samt gott om förvaringsmöjligheter med flertalet garderober. Bredband ingår i avgiften. Bra och stabil förening. Centralt och populärt område med närhet till tvärbana, Årsta torg, bra kommunikationer, skolor och Årstafältet.

Beskrivning

HALL
Välkomnande rymlig hall med plats för avhängning av ytterkläder vid entrén. Två nbyggda garderober, städskåp och säkerhetsdörr.

KÖK
Kök med goda förvaringsmöjligheter. Utrustning: Spis med häll, ugn, fläkt och kombinerad kyl- och frys samt diskmaskin. Plats för matbord för ca 4-6 personer. Stora skåp med luckor ända upp till taket och kakel ovanför laminatbänkskivor och arbetsytor.

VARDAGSRUM
Ljust vardagsrum med härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Utgång till inglasad balkong i söderläge. I vardagsrummet finns gott om plats för soffgrupp med fåtöljer och soffbord samt övrig möblering.

SOVRUM
Lättmöblerat sovrum med fint ljusinsläpp och insynsskyddat läge med fönster i norr. Fyra inbyggda garderober.

BADRUM
Stambytt badrum med helkaklade vita väggar och klinkergolv med golvvärme. Utrustat med badkar, wc, tvättställ, spegelskåp och handdukstork samt tvättmaskin.

Övrigt

KOMMUNIKATION: Från Sandfjärdsgatan 21 är det några minuters gångavstånd till tvärbanan som tar dig snabbt till både Liljeholmen och Gullmarsplan där tunnelbana ansluter. Nära även till Årstabergs pendeltågstation som är en knutpunkt för byte mellan pendeltåg, bussar och tvärbanan. Buss 164 (Södersjukhuset) utanför på gatan tar dig bekvämt in till Södermalm samt kort promenad till buss 144 som går mellan Gullmarsplan och Älvsjö buss och pendeltågstation.

SERVICE: Lägenheten ligger i ett lugnt område intill Årstafältet med promenadavstånd till Årsta Torg med bl.a ICA, ett flertal välkända restauranger så som Palmyra och Två små svin, bankomat, apotek, Folkets hus, bibliotek, skola och fler bussförbindelser. Gång och cykelbron över Årstaviken ger närhet till Södermalm. Ca 10 minuters bilfärd in till Stockholm city.

UTGÅNGSPRIS: Observera att det enligt lag råder fri prövningsrätt och att budgivning kan förekomma. Säljaren har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Som din lokala mäklare på Årsta Torg kan vi marknaden utan och innan. Därmed kan vi ge dig en ökad trygghet och kvalitet för ditt framtida köp och försäljning. Har även ni tankar på att sälja eller är nyfikna på vad er bostad är värd idag. Kom förbi oss på Årsta Torg eller ring oss till kontoret på 08-722 98 10.

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Kommun

Stockholm kommun, Skattesats 29.88%.

Storlek

Boarea 57.5 kvm.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

78

Våning / hiss

Våning 2 av 3.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1962

Föreningen

Föreningens namn: Brf Björklången
Organisationsnummer: 702000-1850
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 78
Antal lägenheter: 206
Antal lokaler: 1

Föreningens hemsida:
www.bjorklangen.se

TV och bredband: Bredband:
Stockholms stadsnät och ComHem finns indraget i lägenhet.
Föreningen har ett gruppanslutningsavtal med Stockholms stadsnät.
I månadsavgiften ingår ett abonnemang om 200/200 Mbit.
Genom eget avtal kan tjänsten utökas med IP-telefoni, IP-TV samt att hastigheten kan ökas till 1000/1000 Mbit.

Kabel- tv: Basutbud ingår i månadsavgiften

Föreningens ekonomi

Från och med januari 2018 höjdes månadsavgiften med 2%, inga planerade (feb-20).

Föreningens renoveringar

Gjorda ombyggnationer/renoveringar

Fasadrenovering före 1990
Stambyte 2004/2005
Asfaltering av yta bakom låghus 2009
Fönsterbyte 2010
Nya torkskåp 2012
Nya tvättmaskiner 2013
OVK 2014
Stamspolning 2015
Garageportar bytta 2016
Byte av samtliga armaturer utomhus till nya med LED-ljuskälla, 2017
Ny puts på höghusen samt målning 2017 av fönster på BV
Byte av branddörrar 2018

Kommande renoveringar
Balkonger, läs mer på https://bjorklangen.se/balkongutbyte-2019/

Energideklaration

Energiförbrukning: 183 kWh/kvm och år

TV

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet

Stockholms stadsnät och ComHem finns indraget i lägenhet. Föreningen har ett gruppanslutningsavtal med Stockholms stadsnät.
I månadsavgiften ingår ett abonnemang om 200/200 Mbit via fiber anslutning. Genom eget avtal kan tjänsten utökas med IP-telefoni, IP-TV samt att hastigheten kan ökas till 1000/1000 Mbit för endast 89 kr/mån.

Månadsavgift

Avgift: 3 327 SEK / mån
I avgiften ingår värme, tvättstuga, förråd, bredband och kabel-TV.

Driftskostnad

500 SEK varav:
Försäkring: 200 SEK
Elektricitet: 300 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.46887 %
Andel av årsavgiften: 0.46887 %
Pantsättningsavgift: 473 SEK
Överlåtelseavgift: 1183 SEK
Betalas av: Köpare

Uteplats

Balkong

Bilplats

Föreningen har 58 p-platser, p-plats utomhus med eller utan eluttag, 27 varmgarage i fastigheten samt 33 så kallade termogarage (utan väggar). Separat kö till samtliga platser.

Övriga utrymmen

Till lägenheten hör ett rymligt källarförråd och en matkällare. Cykelförråd, barnvagnsrum och tvättstuga finns i huset

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy